Hirdetés
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
errrtu
aktív tag
feldopta ???
na ez se rossz -
Casti98
tag
Sziasztok,Defy tulaj vagyok már 2 hete,meglett a 8gb kingston cl10-es kari,most takarítottam ki a telót FR-el,és tudnátok írni 1 listát ajánlott programokból?
-
errrtu
aktív tag
köszike és cucuska...
ez feldopta a napomat
-
Pistakiss
őstag
válasz
Bladedog #28190 üzenetére
Háát!
Valami nagyon nem kerek a kérdésedben és ebben a válaszban sem, de a lényeg, hogy te érted!
A kérdésed egy Telenoros szolgáltatásról szólt, most meg ezt az egészet a Defy-hoz kötöd, amit ugye nem kell felokosítani, mert magában az, a másik vonulat, hogy a Vodafonos ügyfélszolgálatos mit tudja, hogy egy Telenoros szolgáltatás megy-e a Defy-n, vagy nem -
Shyciii
veterán
-
Darahian
tag
Bácsik!
Aki a skót felföldre megy, az intézzen magának valamilyen netet, mert a Defy, az O2 és a mobil internet így hármasban nagyon kibabrált velem. Fort Augustus és Edinburgh között NULLA térerőm volt. Jellemző: a kártyát a nyomi kis nokia 3110 Classicba áttéve tudtam telefonálni, de az okosteló semmire sem ment vele... Nem baj, így jártam.
-
válasz
Kunsztler #28181 üzenetére
Ha internetrádiót használsz, akkor az a minőségtől függ, de többet nem tudok mondani.
Egy kicsit számolgattam:
128 kbps bitrátájú zenével 36 órányi anyagra lenne elég.
64 kbps bitrátával 72 órányi anyagra. Ennek már kicsit gyengébb a minősége.
48 kbps bitrátával 97 órányira. -
Kunsztler
senior tag
Jó ez a csomag?Pl egész nap hallgathatnék internet rádiót?Nem fognék ki belőle?Másra nem használnám csak zenére
-
Shyciii
veterán
Sziasztok,
Melyik kamera szofttal lehet többek között tapicskolással állítani, hogy hova élesítsen? Meg persze jó lenne, ha tudná a szokásos középre élesítést is.
-
tomsics
senior tag
Szerintetek megéri elcserélni a defymet egy galaxy tab-re(nem a simes verzió)
A defyt sajna csak otthon használom,mert melo helyre nem akarom bevinni(sok a vaspor)
Telefonálni egy másik mobilt használok,ezt már szinte nem is használom,csak néha netezek vele meg kis játék
Most lehetőség nyílt elcserélnem egy tab-re.Csak nem tudom cseréljek-e mert a defyt nagyon szeretem,de ha csak áll a polcon annak meg nincs sok értelme -
Mymelody
aktív tag
Sziasztok! T-nél vettem pár napja és örömmel olvasom, hogy független.
Viszont van egy kis hangszóró problémám telefonálás közben ma elhalkult a hang, majd visszajött. Egyébként is előfordul beszélgetés közben minőségi hanghiba
Ezzel már érdemes gariztatni? Nem mindig van a hibajelenség -
Trabby
aktív tag
Egy láma kérdés...Hogy tudom némává varázsolni a telefont? (úgy némára, hogy ne is rezegjen.)Régen csak nyomtam neki a halkító gombot és néma lett, most csak addig tudom lenyomni, hogy rezegjen..Előre is köszi!Pa-pa-pa-pa-pa... megoldottam...
Megint gyorsabban járt a kezem mint, az eszem.
-
Robby
csendes tag
Sziasztok,
Matol en is boldog Defy tulaj vagyok.
Frisitettem 2.2.2-re, factoryr eset utana, es megy mint az alom.Az enyem XXX6GQXXXX szeria, remelem nem fog elofordulni a hangszoro problema, Romania-ai Orange-nal azt mondtak hogy meg 1 se volt szervizbe hangszoro problema miatt.
-
Quent1n
senior tag
Nagyon sokszor leírtuk már de eddig még senkivel nem találkoztunk itt akinek függő lett volna a telója. Persze a boltba azt fogják mondani, hogy függő...
Amúgy én 43ért vettem a 2év hűséggel (ECO díjcsomag lett hosszabbítva édesanyámnak) sztem ennél jobb ajánlat nincs. Sufni boltokat meg el kell kerülni jóóó messzire max Speedshop de ott meg irreálisan drága volt anno (74).
-
Bladedog
csendes tag
újra megkérdem..tudtok nekem ebben segiteni?
Sziasztok..
a telomra kértem ezt a klikk szolgáltatást ami valami miatt nem megy..2x is lekértem már rá..voltam bent telenor üzletben is..ott is rátették elvileg..aztán egy másikban azt mondták azért nem lehet használni a defy-vel mert az eleve független..akkor kérdem én miért árulják ezt a szolgáltatást? / vodánál is ezt mondták / ha van valakinek telenoros kártyás net beállitasa az segithetne..előre is köszönöm..érdekes mert egyik haveromnak előfizus s neki meg megy.. -
Pistakiss
őstag
Háát!
Ezt nézd meg! Vodafone kínálataMotorola Defy
IP 67-es szabvány (víz-por- és ütésálló)
Android 2.1 operációs rendszer
5 MP-es kamera
19 990 Ft Gold Plus Surf, Silver Plus Surf, 400 Plus Surf
39 990 Ft 200 Plus Surf, Talk Surf
42 990 Ft 100 Plus Surf
49 990 Ft Tweet Surf, 50 Plus Surf -
Bailey
senior tag
Az ME525-ös Defy tényleg létezik.
Annyi a különbség hogy azon a 3G 850-2100, az ittenieken pedig 900-2100.
A gsmarena.com adatbázisában is szerepel.
Persze attól még lehet hamisítvány az amit itt árulnak. -
petiked
tag
"A kínaiak lopnak mit a szarka"
már bocs, hogy többször is idézlek, de olyat röhögtem megint.Kovi1987: "A hamisítvány és a kínai belpiacos, az két különböző dolog..."
köszi, nem is tudtam
azért én is megnézném a 35-ös Defy-t...mert a havernak pl "csak a kamerája nem működik" szóval vigyázz!!!.....és mint írtam, csak megosztottam 1 sztorit, és ennyi... nem értelek, hogy miért írtad, hogy utána nézhettem volna, no de mégis minek?
(szerintem hagyjuk. A Defy jó telefon, Best Buy és még strapa is, és ha annyiért tudsz olyat szerezni akkor szerintem vedd meg, iszonyat jó vétel lenne.) -
defygaben77
tag
válasz
defygaben77 #28139 üzenetére
Közben sikerült is orvosolnom! Üdv!
-
Hovi
aktív tag
Nálatok is rossz az új Google maps?
Annyira darabosan megy. Kilépni is alig lehetett belőle. Kilépés után sokszor csak az újraindítás segített, teljesen belassúlt tőle a teló. 2.1 alatt ezt nem csinálta. Visszaraktama régit, vagyis leszedtem a maps updatet s azóta szépen megy. -
kano
nagyúr
válasz
petiked #28141 üzenetére
A kínaiak lopnak mit a szarka. Mindenhol ott vannak és azonnal lopják el a terveket, technológiákat. Másolják az eredetit pofátlanul, de sokkal rosszabb minőségben.
Ilyen volt pl. a Nokia N95 8G. Ugyan úgy nézett ki csak amikor megnézted s szoftverét és a tudását már egy kalap sz*rt sem ért.
Kovi1987
Azért szívesen megnézném azt a belpiacos Defy-t. Saját maguknak is olyan sz@rt gyártanak-e mint a teljes világnak (gyanítom még sz@r@bbat.). -
petiked
tag
lehet nem jött le, de én sem fizetnék ilyenért, meg is mondtam havernak...3mat vett
a meghajlás a kínaiak előtt, abból a szempontból jogos, hogy miket ki nem találnak, és valóban jó kütyüket raknak össze, vagy "jó" , de amúgy ironikus volt.. és az ötlet hatalmas, mint ahogy már a városokat is másolják ;-)"Van benne Móóóóónikashóóóó"
Kovi1987: azért írtam csak, mert ami ennyire olcsó, nem biztos, hogy valódi lehet és csak írtam 1 sztorit, semmi extra, nem kevertem én semmit és igen klón és a Defy jó vétel, jó teló.
-
defygaben77
tag
Sziasztok!
CM 7.1 van a Defymen. Csináltam a kezdőképernyőre egy mappát és kiraktam aegy launcher Actions ikon. Ezeket most nem tudom kitörölni, de még elmozdítani sem a helyükről! Van valakinek esetleg ötlete, hogy tudnám a kukába vágni őket?
Köszi! -
Tacsilaci
tag
Sziasztok!
Vett valaki mostanában a T-Mobile nál Defyt?Még mindig kártyafüggetlenek?
Holnap szándékozom venni!
A választ előre is köszi! -
petiked
tag
válasz
Kovi1987 #28111 üzenetére
Kínai?
haverom vett ebayről 3 blackberry-t vagy vmi olyasmit. 15ezer volt és 3-at vett, az egész családnak, van benne analóg TV - egyik bulin kicsit néztük rajta az RTL-t, teljesen tiszta volt. külsőre 1-2 gomb és felírat más, amúgy minden stimmelt vele. gondolom ez is vmi ilyesmi lehet, és ha mázlid van, ebben is van 1-2 beépített cucc, ami az eredetiben nincs
"szerintem ez hatalmas" kínaiak -
rum-cajsz
őstag
-
Geri8
tag
sziasztok!
camera 360 progiban csak nekem nem működik a vaku rendesen? Nem képes az auto vakura, folyamatosan világít. /olvastam hogy másnak is problémázott már, de nem volt megoldás rá írva/.
a teló gyári 2.1 /2.51/ semmi buhera, Camera 360 lite ingyenes -
Pistakiss
őstag
Háát!
Nem tudom volt-e ilyen valakivel? Egyik napról a másikra a telefon alapnyelve, vagyis a kikapcsoláskor, bekapcsoláskor és a némításkor, angol nyelv helyett németűl írta ki hogy pont mi van, most kikapcsoltam a telefont és bekapcsolás án újra az angol van. Másik, az email-ok jelzőhangja is egyszercsak átállt egy dallamra, az eddigi jellegzetes hang helyett. Érdekes gokat tud ez a telefon. -
Rellind
senior tag
Gps probléma.
Gps Status progival látok legalább 10 műholdat,de egyikkel se kommunikál, a kis logo folyamatosan villog fent hogy keresi a műholdat. Tizedes1 gépe meg pikkpakk online lesz.Van valami beállítás esetleg ami kimaradt?
2.2 van fent.FR is volt utána.Nem maradt ki.
Köszi -
Kovi1987
tag
válasz
szabof1 #28112 üzenetére
Hello!
Be szabad linkelni a vaterás oldalt? Csak azért kérdem, mert elég sok a kérdező és válaszol is az eladó, van bővebb info, pl az, hogy ő ME525 típusú Defyt árul, nem MB525öst, amit nálunk itthon kapni, emiatt valószínű a gyári Közép Európai ROMot nem nagyon lehet feltenni rá, de a profik biztos jobban vágják ezt, én kezdő vok a témában.
-
-
Kovi1987
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a Defy témában jártas emberekhez. Vaterán árul egy emberke 35 000 Ft-ért új Defyket, amiket Kínából hoz be. A telefon emiatt kínai nyelvű is, de kérésre kimagyarítja, csak egy két szó marad kínai a telefonban. A kérdésem az az, hogy meg lehet-e csinálni a telefont gyári angol 2.2re?
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
giraffedent #28108 üzenetére
hmmm, tévéből
-
marcitp
őstag
válasz
zsirfecske #28099 üzenetére
Egyébként ezen én is gondolkodtam, hogy egy telefon sikere mennyire függ attól, hogy milyen szinten hack-elhető. A Motorola rádióstermékei is zártabbak a kommersz rádióscuccoknál, viszont amit tudnak, abban a legprofibbak. És ez tény, legalábbis rádiózás területen, nem véletlen, hogy szinte az összes szerv Motorolát használ. Samsungot pl sosem vennék telóban, nem vitát szeretnék nyitni, Samsung hűtőt, mikrót még esetleg....
-
Polllen
nagyúr
Én is elgondolkodtam a nexus-n, de igazából a defy külsőre jobban tetszik...
Egyedül a kamerát bánom, lehetne jobb. (samsung wave elkényeztetett e téren)
Ez a motoblur amúgy nem olyan rossz, a kiegészítő szolgáltatásokkal is elvagyok. Nyilván, ha valaki a minimálra vagy teljes testrészabhatóságra vágyik, mindegy mit raknak fel, 90%-ban kuka lesz, mert van saját favoritja...
A lassulásokból eddig csak a maps talált meg, de az nagyon. (persze a menü se olyan gördülékeny, mint egy wp7/bada/ios esetében, de elhanyagolható számomra a különbség.)
-
radamsky
senior tag
remélem jo helyre irok
a vodánál filozok hogy kellene vennm egy telefont és a Defy is képbe került. Már kézbe volt nekem igy láttam mekkora meg milyen, de ugye bekapcsolni meg tesztelgetni azt nem lehet
egy kérdésem lenne hogy egy átlag használattal. Egy kis zenehallgatás egy kis telefonbeszélgetés max napi 1 ora alatt esetleg egy kis mobilnettel kb az akksija meddig birja??
mondjuk annak a véleménye érdekelne föleg aki vagy voda845-ről vagy GT540-ről váltott, annak az akksiidejét tudomilletve van e valami szériahiba ennél a készüléknél?? Amire számítani kell??
-
giraffedent
csendes tag
Ha frissíteni akarok 2.2-ra, muszáj drivert telepíteni, XP-mvan, de eddig anélkül is szépen felismerte a ketyerét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Xiaomi Redmi Note 10 kártyafüggetlen Dual Sim
- Oneplus12 kitűnő állapotban új gazdit keres
- Szép állapotú Xiaomi Redmi Note 10 dual sim független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest