Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone 16 Próhoz méri a OnePlus a 13T-t
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinamiq
tag
Nem tudom, hogy jól gondolom e, de a Desire esetében lesz egy határ a ROM-oknál. Méghozzá a belső memória mérete. A DHD ROM már így is elég nagy. Nem sok minden marad a futó programoknak. De cáfoljatok meg, ha nem így van.
Hardver szempontjából meg a Defy mégis csak erősebb cucc, mint a Desire. (én elhiszem, hogy omap 3630 van benne)
Tehát ilyen szempontból a Defy jobb választásnak tűnik. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a Desire majdnem = Nexus. Emellett nagyon durván rá van mindenki állva a Desire custom romokra. Amit ki lehet hozni belőle, azt ki is fogják hozni! A Defyre én még most nem látom ezt.
A Defy nagy előnye a strapa külső, az erős hardver. Úgy gondolom 2.1-el is jó telefon ez. Nem hinném, hogy ne lenne rá majd 2.2. És igaz amit írnak. Ezt ma kell használni, élvezni. Úgy ahogy van!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- OTP Bank topic
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest