- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A három Galaxy S25, utoljára nem hivatalosan
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
válasz DeadMeat #2322 üzenetére
Köszi.
Az a fura, hogy azt megtaláltam, beállítottam, de ez a nyomorult vodkafon sms-t küld bejövő hívás után, miközben foglalt vagyok, hogy xy keresett. Idáig ezt nem csinálta(más telefonnál), ezért gondoltam, hogy valamit nem jól állítottam be.
Nem olyan nagy probléma, csak idegen volt a működés.
Amúgy annyira nem kérdés, új évtől úgyis magentás leszek, tele a monyóm a vodkafonnal.
Igaz egyik sem jobb a másiknál, de legalább olcsóbb lesz és nem csak a nagy faluban lesz normális térerőmhttp://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
vétó
aktív tag
válasz zsirfecske #2393 üzenetére
végre, ez egy nagyon jó hír!
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
Ashcroftt
csendes tag
válasz gagavectra21 #2396 üzenetére
Innen van a HE-s deblurred ROM.
Már csak annyi van hátra, hogy kicsit debuggolják a recovery-t, mert van akinél bootloopot csinál, van akinél meg tökéletesen megy. Meglátjuk, remélem mire holnapra megérkezik az én DEFY-m, addigra ez is rendben lesz.
-
ihi007
csendes tag
Sziasztok. Azt szeretném megtudni,hogy a menüben az ikonokat, valamint amikor csinálok egy új könyvtárt azt át lehet nevezni ?
-
gagavectra21
tag
-
zsirfecske
addikt
na jelentem a .prc-s ebook probléma megoldódott, kijött a kindle 2.0, ezúttal hibátlanul kezeli!
-
Dotcom
aktív tag
az XDA leírása alapján újrafleshelhető a ROM pl UK firmware-rel, ez megoldja a Tmobilos gondokat, csak az a kérdés, hogy a T-s ROM lementhető-e, és visszarakható-e, egy esetleges probléma esetén...
gondolom ez csak akkor lesz lehetséges, ha a t kiad egy frissített verziót...
[ Szerkesztve ]
az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
MotorBoy79
tag
Na gyerekek nekem is megjött a DEFY-m a PIX-től.
25%-os ÁFÁ-s számlára szállítással együtt 92 500 Ft, tehát ÁFA viszaigénylés után nettó 74 000 Ft-ba került.
Lezárt bontatlan dobozban, csak francia leírással, de nem gond, mert angol és magyar nyelvű leírással is tele van a net.Volt a dobozban:
- DEFY készülék
- olyan hálózati töltő, ami csak egy 220-as dugasz, amin van egy USB csatlakozó
- USB-microUSB kábel (az adatkapcsolathoz és a töltőhöz is ez használható) zárt fóliában
- 2Gb microSD kártya (már benne volt a készülékben)
- akksi külön zárt fóliában
- hátlap külön zárt fóliában
- francia nyelvű leírás
- valami többnyelvű egy A4 oldalas leírás, amiből számomra az angol volt egyedül érthetőEngem csak az aggaszt kicsit, hogy NINCS A CSOMAGBAN semmilyen papír, ami Motorola garanciafüzetre hasonlítana!!!
Többiek, akik szintén a PIX-től rendeltek, ti kaptatok garifüzetet?
És ha igen, akkor hogy néz ki?
Rakjon már fel valaki egy képet róla, vagy küldjön nekem privátban légyszi!Korábban valaki írta, hogy benne van a csomagbana gyári Motorola garifüzet, és így az első évben simán itt Magyarországon a motorola szervizbe kell vinni és csak a 2. évben kell a PIX-hez visszaküldeni probléma esetén a telót.
(de ezek után nem vagyok benne biztos és holnap rá is kérdezek a PIX ügyfélszolgálatán)Jó lenne tisztán látni.
Előre is köszi!
(Na megyek aludni, mert 6 óra múlva kelnem kell.)[ Szerkesztve ]
-
prompt
tag
The The User Guide - MOTOROLA DEFY with MOTOBLUR T-Mobile User's Guide
1. Turn on.
2. Select a language.
3. Register or log in.
If you have not created
a MOTOBLUR account, you’ll need to register: Enter
your name, your current email address (where
MOTOBLUR can send account information), and a
new MOTOBLUR password.4. Add your accounts to MOTOBLUR.
To add an account, touch it. Then, enter the user
name or email and password that you set up on that
account.Tip: For more, or to add accounts anytime, go
to “Add accounts” on page 13.Your MOTOBLUR account
Only MOTOBLUR syncs contacts, posts, feeds,
messages, emails, photos and much more—from
sources like Facebook®, Twitter, MySpace, your work
email, Picasa™, and Photobucket®—and serves them
up just the way you want them. No opening and
closing apps and menus, it’s all front and center on
your home screen and throughout the entire phone, so
you can communicate anyway you like.To add or edit the email, social networking, and other
accounts in your MOTOBLUR, touch
>
Accounts. To set up email accounts, see “Set up
messaging” on page 22.5 After you sign in, your phone imports your contacts
from your SIM card. To open your contacts,Tehát a probléma úgy tűnik tényleg ez lesz. A t-mobil-os változatból (legalábbis az enyémből), kifelejtették a motoblurt, eh Dizájnra ugyanaz persze, de fapados. Biztos később lesz valami szoftverfrissítés, vagy ilyesmi, de ez nekem nagyon bosszantó jelenleg. A Sense mellett még a Blur tetszett a social networking integrációjával, erre pont az hiányzik belőle. Poén az lenne, ha kicseréltetném T-s Dézi HD-re, aztán abból is hiányozna.
Ja és bocs, hogy itt magamban beszélgetek, de szerintem (azon az 1-2 emberen kívül) még hamarosan másoknak is megjelenik ez a probléma (ahogy nő a T-s Defy-sek száma).
-
zsirfecske
addikt
válasz gagavectra21 #2364 üzenetére
nehogymár így oldd meg, ott van a telefon contacts menüjében egy teljes hide/show almenü, amivel beállíthatod acconként vagy akár külön kontaktonként is a láthatóságot...
-
zsirfecske
addikt
válasz ronaldo #2368 üzenetére
fel kell tenni egy normális file managert és megy (nekem es file explorer-el első pillanattól kezdve lazán megy a bt fájlküldés). amúgy szerintem a legkényelmesebb mód pc-ről defy-ra fájlokat juttatni, ha van egy megosztott mappád valahol, amit wifin is lász és amit mappelsz a file explorerben és onnantól minden csak egy copy-paste.
-
prompt
tag
Szerintem abban rejlik a problémám, hogy miért nem szinkronizál a facebook Emiatt nem lehet kipakolni szép facebookos meg mindenféle widgeteket az asztalra, nem frissít semmit, nincs kép az embereknél.. Nem ilyen!
De lehet, hogy nem is a blur a gond, akkor hiába küzdök érte.. Valaki megírhatná, ha esetleg nem használ blur accountot és mégis szinkronizál neki a facebook. -
MC Pite
veterán
válasz #41635072 #2367 üzenetére
Mehogymár még 2.1nél sem menjen alapból(a bt ftp)???
Más: Ha nem netezel akkor is tovább bírja általában egy telefon sima gsm hálón. Pl én se használok azért se 3g-t, mert papíron van, gyakorlatilag olyan sovány, hogy nem gyorsabb mint az edge. Ugye a 3g(umts) és a(z) (2,75g) edge között nincs nagy difi, pestiek hsdpa(3,5g) és társait kapják, ott mindjárt más a leányzó fekvése. Megyeközpontokon még akad gyors net, ezen kívül nem nagyon tapasztalok (amikor kísérletezek)gyors netet.
szerk: Hivatalosan:
Mobilhálózati kronológia
CSD (GSM - 2G): 14,4 kbit/s
HSCSD (2,25G): 43,2 kbit/s
GPRS (2,5G): 55,6 kbit/s
EDGE (2,75G): 236,8 kbit/s
UMTS (3G): 384 kbit/s
HSDPA (3,5G): akár 3,6 - 14,4 Mbit/s[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
ronaldo
őstag
Nekem is független van, SEA végződésű és nincs Motoblur account... Soha nem is kérte.
A probléma pedig amit írtak már előtte, nálam is fennáll. Gmail, E-mail, Twitter, Skype, anyámtyúkja, minden accountot létre tudok hozni, de a Facebook ikonra nyomva nem történik semmi. Vagy jól értettem, hogy a facebook saját alkalmazásán belül is lehet állítani, hogy szinkronizáljon össze a mobillal?
A hívóképek miatt lenne jó, nem akarom egyesével hozzáadogatni, sok idő lenne.
Ha nem működik a dolog, más alternatív megoldás is érdekel ilyen "összeszinkronizálásra".
-
prompt
tag
Tudnál csinálni újat biztos valahogy, olvastam fórumokon, hogy pl. a G1-hez moddolt motoblur-os ROM-hoz motorolások regisztrálgattak accountokat azoknak a G1-eseknek, akiknek nem volt accuk, hogy tudják használni a motoblurt Aztán a Motorola megcsinálta ezt az online létrehozási lehetőséget és utána nem volt erre szükség. Viszont úgy látom, hogy azóta valami történt az online felülettel, mert nem működik, legalábbis nekem megáll, miután mindent kitöltöttem és leokéztam (tölt egy órát és semmi). Gondoltam azért nem működik talán, mert USA verzió, de találtam egy UK verziót is, de az sem működik..
Csakhogy még ha csinálnia is valaki nekem egy accountot (vagy nekem sikerülne csinálnom), még mindig nem biztos, hogy előbbre lennék, mert nincs hol bejelentkeznem.. T ezt jól kitalálta
Igazatok lesz és a blur_..... szoftver verzió helyett lévő moto_.... szoftver okozhatja a gondot.
-
Halo
senior tag
válasz gagavectra21 #2356 üzenetére
már párszor lefutottuk ezt a kört - sokak szerint a házi konkurencia miatt nem ugyanaz a szoftver, hiszen a nagyjából azonos vasak között ezzel is tudnak különbséget tenni.
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Prien
addikt
Nekem független Defy-m van és van benne Motoblur account, viszont ezt csak a teló legelső elindításakor kérte, azóta nem. Szerintem nem is lehet másnak csinálni ilyen accountot,mert kell hozzá a teló is, ezért nem jó a sima webes felületen történő regisztráció...
A kevés is több a semminél.
-
törölt tag
Van valakinek ötlete, hogy mely programmal lehetne rábírni a telefont, hogy fogadjon más késülékekről file-okat?
Igen, azzal tisztában vagyok h ki kell pipálni a felderíthetőséget, a párosítás is megy, de file-t nem lehet rá küldeni, és nagyon zavaró kezd lenni. :S -
ölájz
csendes tag
válasz gagavectra21 #2364 üzenetére
hű de vak vagyok, nem találom maga facebook alkalmazást se:S
"Senki nem ért semmit,többek között szerintem az orvosok a halált."
-
ihi007
csendes tag
A menüben az ikonokat, valamint amikor csinálok egy új könyvtárt azt át lehet nevezni ?
-
Trabby
aktív tag
Ha valaki a GSMtakács-nál tervezi a vásárlást, akkor írjon nekem, mert van egy 1000ft-os kuponom. Ha kell szívesen megadom a kódját.
-
ölájz
csendes tag
Nekem is ma jött meg a Defy-m, és ez az első androidos telefonom úgyhogy lesz egy pár kérdésem.
Minjárt lenne is egy tudatlanul beállítottam a facebook fiókomat de most a telefon könyven telelet olyan emberekkel akiket csak facebookról leszedett és eddig nem volt meg a számuk...hogy tudom őket onnan törölni???előre is köszönöm ha valaki segít!"Senki nem ért semmit,többek között szerintem az orvosok a halált."
-
gagavectra21
tag
Nem tudja valaki hol lehet sopron környékén defy-t venni?még karácsony előtt akarom beújítani,és ha lehet személyessen akarom átvenni.
Motorola MB525 (Defy) egyéb:SE X10
-
addikt
válasz gagavectra21 #2356 üzenetére
Talán mert a motorola házon belül nem akar konkurenciát a csúcsmodelljének???
My name is Bond, James... Dean.
-
törölt tag
válasz zsirfecske #2355 üzenetére
Nah ja, nem lehet gyenge a srác aki összerakta. Ahogy írta a koush féle recovery-re alapul, ennek utánanéztem, koush a Droid X/Droid 2 recovery-jét pakolta anno össze. Ebből arra következtetek hogy a két teló ilyen szinten (védelem/lockok) elég hasonló. (A másik ilyen "furcsaság" az volt, hogy a defy és a Droid 2 rootolása konkrétan teljesen ugyanaz volt, a Droid 2-es leírás és a hozzá tartozó fájlok egy az egybe mentek a defy-al.)
Innentől már csak egy rendes CyanogenMod port hiányzik, ha az megvan, onnantól engem nem érdekel, hogy a Moto mikorra milyen Android verziót hoz ki a telóra. A defy driverei (és egyéb cuccai is) elvileg szabadon letölthetők (sőt talán még nyílt forrásúak is, de erre nem vennék mérget), szal a dolog nem lehetetlen.
-
prompt
tag
Független Defy-sek, nektek van motoblur accountotok? A T-s változatból úgy tűnik ezt kihagyták, lehet, hogy ez okozza, hogy nem lehet a facebook-kal szinkronizálni. Valaki nem tudna nekem egy motoblur accot csinálni? Mondjuk nem tudom hogy rendelném utána a telefonomhoz, de az egy következő lépés lenne.. Az online felületen nem engedi létrehozni (http://cache.brandup.net/us/ca/moto/blur/oas/index_US-EN.html), pedig úgy elég egyszerű lenne.
Ha valaki hajlandó lenne, adnék egy e-mail címet amire kellene.
[ Szerkesztve ]
-
gagavectra21
tag
Egy valamit nem értek..Most néztem a milestone 2 tesztjét abban már alapból 2.2 van akkor a defybe hogyhogy nem rakták be:S érdekes,én még ellennék a 2.1 el egy ideig de azért jövő év elején már igazán jó lenne 2.2 vel nyomni
-
Dotcom
aktív tag
Hát, nem tudok dönteni:
itt a valós méretek vannak megjelenítve.
igazából csak az internetezés érdekel, és erre a legjobb ugye a déziHD, viszont a defy kompakt mérete, valamint strapaállósága nagyon bejön, mivel céges telefonom van, és mindkettőt hurcolásznám.
a kettő közt árban nincs igazán különbség: T-nél az egyik 4 ezer a másik 6,5 ezer havi részletre van. Ez gyakorlatilag mindegy.
a kérdés végül: Milyen a netezés a Defy-n? Mik a tapasztalatok?
az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
Maxtreme
addikt
bazze neked Vágó István volt a jeled az óvodában v mi a lófasz? Ennyi kérdést b+
Menüikonokat alap esetben sehogy nem lehet könyvtárakba rendezni (van rá 3party apps, de ezt most hagyjuk)
Widgetet úgy tudsz kirakni hogy a deskre ráböksz hosszan egy üres területre
Háttérkép ugyanígy, wallpapers menü. Custom képet a galeryből. -
ihi007
csendes tag
Bocsánatot szeretnék kérni mindenért,de hiába nézem nem találok rá válaszokat.Sajnálom ha valakit megbántok a tudatlanságommal !
-
Maxtreme
addikt
Szerintem is olvasd el a leírást, mert így rövidtávon kiutálnak innen
-
ihi007
csendes tag
Ja és a legfontosabb hol lehet eltávolítani ?
Valamint hol tudok képet kirakni háttérképnek?
Más4 leszedtem egy alkalmazást amit ha elinditok egy kép jön be és ha hozzáérek fodrozodik mintha viz fedné az ilyen alkalmazásokat ki lehet tenni a hátérképre és ha igen ugy is hogy mindig ott maradjon ?[ Szerkesztve ]
-
gagavectra21
tag
hy.Volt olyan aki közületek aki a defy elôtt is androidos volt?én x10 röl vàltanék ezért kérdem..
-
ihi007
csendes tag
A főképernyőn van valami zöld figura szöveggel hogy lehet eltüntetni ?
-
szkajt
csendes tag
bocs a hülye kérdésért, de ha szeretnék új microSD kártyát venni bele akkor a régiről elég ha csak egy az egyben átmásolok mindent, az összes azon levő progi menni fog mint azelőtt?
[ Szerkesztve ]
-
lcee79
addikt
Én letöltöttem egy zenelejátszó progit, de lehet hogy gyári is tudja ezt.
Rámentem a zenére és beállítás csengőhangként...
Utána már azt is ki lehetett választani csengőhangnak...
Igaz HTC DESIRE HD rom-mal HTC HD2-n
De szerintem ezt az android tudja, úgyhogy biztos működik más telefonokon is.https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Maxtreme
addikt
válasz rum-cajsz #2329 üzenetére
"valószínűleg olyan csengőhangot állítottál be, ami az SD kártyán van.
Amikor csatolod az sd kártyát, (hogy a gép USB-n keresztül lássa), akkor értelemszerűen a kártya nem látszik a telefon számára, így valami alapértelmezett hangot használ."Pfff.. én marha hogy erre nem gondoltam
-
zsirfecske
addikt
válasz Maxtreme #2327 üzenetére
nekem csak olyan kergülés volt hogy más csengőhang szólal meg néha adott személyhez mint kéne, meg a híváslista képei összekeverednek ez is mind a notifications átállításától lenne? nemhiszem, bár tény hogy 4 féle külön fájlból vett notification hangot is beállítottam.
kábel lehúzásakor nekem is csörög (bár nem veszettül), de az a default, nem? amúgy usb töltésre vagy usb adatkapcsolatra gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz zsirfecske #2330 üzenetére
Igen én hanghívásól beszéltem.
szerk: a hanghívásnál is törekszik a 3G hálózatra és mivel próbálkozik ha a térerő ingadozik ezért az aksit meríti(én napi szinten ingázok sokat utazok ezért sok olyan helyen is átutazom ahol szar a térerő)
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
JA már leesett, dede rings extendeddel is ez van nade pont azért amit rum-cajsz is említ, sd unmountolva van akkor egy default hangra vált a készülék.
-
zsirfecske
addikt
válasz drzsoo1 #2315 üzenetére
ti most miről beszéltek?? hanghívásról 3g hálózaton vagy mobilnetről? csak mert ilyen sorrendben beszéltek másról:
Más: srácok én mivel csak wi-fi-zek átállítottam a mobil network-öt 2g-re és ez sztem az aksit jobban kíméli hogy nem próbálkozik a 3g-re rámenni ha váltakozik a térerő.
Látványosan kevesebbet fogyaszt a 2G hálózaton. Ami még érdekes hogy egyelőre nem
érzem hiányát a 3G nek, még. a beágyazott videók is gyorsan betöltődnek a skyfire-on.ha egyszer letiltod a mobile datát akkor nem fog netre menni és akkor tényleg tökmindegy hogy 2g van-e beállítva, mert a hanghívásnak elég. de hogy 2g-n netezzél az már perverz, akkor minek 3g mobil? monjduk ha tényleg ugyanolyannak érződik a netezés sebessége, akkor megéri lekapcsolni, hehe
-
rum-cajsz
őstag
válasz Maxtreme #2327 üzenetére
valószínűleg olyan csengőhangot állítottál be, ami az SD kártyán van.
Amikor csatolod az sd kártyát, (hogy a gép USB-n keresztül lássa), akkor értelemszerűen a kártya nem látszik a telefon számára, így valami alapértelmezett hangot használ.Üzenet jelző hangból többféle is lehet.
Van az alap, amit a főmenüben lévő Settings-ben állítasz be. Ez lesz a rendszer üzenetek alapértelmezett hangja, hacsak nem állítasz mást be a programon belül. A csatlakozásnak és lehúzásnak is van hangja, még nem fejtettem meg, hogy ezt ki lehet-e kapcsolni valahol.
De az Üzenetkezelő, Gmail, stb.. alkalmazásokban általában van lehetőség más üzenet jelző hangot használni.
Nekem külön hang van SMS-re, mailre, Talkra, Twitterre.Remélem sikerült érthetően leírnom.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
Maxtreme
addikt
Erről jut eszembe!
Az mi a fenéért van hogy ha kiválasztok a notificationson belül valami custom hangot, akkor megkergül a telefon? (de ez eddig minden androidos készülékemnél így volt)
Mit is értek ez alatt?
Elállítódik a csengőhang valami tök másra, illetve a kábel lehúzásánál és csatlakoztatásánál veszettül csörög a cucc (tehát itt is elbaxa az beállított hangot) -
Maxtreme
addikt
No ahogy nézem nemsoká a go launcher is képes lesz átméretezni a widgeteket
katt
A sebességen még kicsit javítanak, és a legjobb lehet a legjobbak között -
Trabby
aktív tag
"Csengőhang bővítés:
* Az SD kártyán hozzunk létre egy ringtones könyvtárat és másoljuk be ide azokat az mp3-akat, amelyeket csengőhangként szeretnénk használni.
* Válasszunk csengőhangot.
Értesítőhang bővítés:
* Az SD kártyán hozzunk létre egy notifications könyvtárat, és másoljuk be az új értesítőhangokat. Kész is vagyunk.
* Válasszd ki alkalmazásonként az értesítő hangot.
Ébresztőhang bővítés:
* Az SD kártyán hozzunk létre egy alarms könyvtárat és másoljuk be az új ébresztő hangnak szánt csengőhangokat.
* Most már kiválaszthatod."Nem tudom előttem kiírta, de elnézést tőle, hogy csak így másolgatom.
(ezért jó kimásolni a dolgokat) -
ihi007
csendes tag
mem card-ra tett hangot hogy lehet csengőhangnak beállítani ?
-
Tanisz
senior tag
Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan kell beállítani a hívásvárakoztatást?!
Keresgéltem, de nem találtam...http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
ihi007
csendes tag
Hogyan tudok a mem. card-ra másolni? pchez usb-vel csatlakoztam de nem enged másolni,éscsak valami driveres cuccot látok amit fel is pakoltam !
-
drzsoo1
aktív tag
Látványosan kevesebbet fogyaszt a 2G hálózaton. Ami még érdekes hogy egyelőre nem érzem hiányát a 3G nek, még. a beágyazott videók is gyorsan betöltődnek a skyfire-on.
Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
Dinamiq
tag
Settings/Wireless&Networks/Mobile network (on-off)
(mivel nincs még meg a Defym, ezért csak a Desire-s megoldást tudom leírni)
Ezzel engedélyezed, hogy ha nincs wifi, akkor is letölthet mobil hálózatról.
De ami tuti megoldás, az a Quick settings (ennek mennie kell Defy-n is). Ebben, amikor az APN Off van kiválasztva, akkor az APN beállításoknál betesz egy - jelet az APN nevéhez, meg még egy pár helyre. Így képtelenség csatlakozni. Ha APN On-ra van téve, akkor meg kiveszi.
Így elég ez a Quick settings. Nem kell mást állítani.
Ráadásul ingyenes, és minden mást is lehet állítani. Ha a gomb mellett a feliratra nyomsz, akkor meg az aktuális menü jön elő a settingsben. Így nem kell keresgetni.
http://www.appbrain.com/app/quick-settings/com.bwx.bequick
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Ugyan nem tőlem kérdezted, de:
Menügomb/settings/data manager/data delivery:
all mobile data mellől vedd ki a pipát
Ezután a notify bar-on megjelenik két piros nyíl ez jelzi neked mindig hogy a mobilnet le van tiltva.Más: srácok én mivel csak wi-fi-zek átállítottam a mobil network-öt 2g-re és ez sztem az aksit jobban kíméli hogy nem próbálkozik a 3g-re rámenni ha váltakozik a térerő.
-
Dinamiq
tag
válasz pengemetal #2292 üzenetére
Nem rossz telefon az N8. Meg merem kockáztatni, hogy az eddigi legjobb érintős nokia. Már szinte android feeling volt nyomkodni. Gördülékeny a menü, érzi rendesen az érintést. Szuper kijelző és minőségi felépítés. Nagy negatívum, hogy nem ez az op.rendszer lesz a meghatározó a nokiánál. Biztos lesz támogatás sokáig és valószínű addigra új telefont vesz az ember, mire ezek a gondok előjönnek, de ez akkor is aggasztó.
Most mindenki joggal mondhatná, hogy mi garancia van rá, hogy a Defyre lesz 2.3 vagy 3.0? Jogos kérdés. Én azt mondom, hogy a Custom rom és az erős hardver a válasz. Persze ez nem gyártói támogatás, de egy létező jó megoldás.
-
zsirfecske
addikt
ohhó köszi ez ennyiért még akár megfontolandó is!
(#2286) Quarell:
a paid market hiánya nagyon gáz, a magyar nyelv csak t-mobilnál ciki, az anyaghasználat meg szerintem remek, egy öregedő és szétszakadó gumifülnél tutira jobbak a fedők...anysoftkeyboard + magyar nyelvi kiegészítő hozzá free a marketen.
(#2287) Quarell:
ha meg fém lenne akkor meg a magasabb SAR érték lenne a gond meg hogy milyen nehéz. van akiknek semmi sem jó teljesen jó kis masszív telefon ez, egy e7x-nél biztosan több külső hatást bír azért, mindezt 117 grammban...(#2291) lcee79:
nekem sincs mobilnetem még hűségidő kibekkelés miatt, t-nél egyből letiltottam a webes felületen a gprs netet mint szolgáltatást, így tutira nem fog 13 ft/kb-ért csatlakozgatni. -
ABE
őstag
Persze, ez igaz, de mondjuk most hirtelen elég durván leesett az ára, hétfőn legalábbis a bolti garanciás került kb. ennyibe a linkelt helyen, most meg annyiért gyári garanciás van. Ahogy néztem, hétfőn még a legolcsóbb helyen is vagy 100e volt a Motorola garanciás. Na mindegy, én így is nagyon örülök neki, csak a hangszóró hiba kerüljön el minket.
Hogy félig ON legyek: tud valaki olyan programot, amivel a moziműsorokat tudom sasolni?
[ Szerkesztve ]
-
szkajt
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- C# programozás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- OnePlus 12 16/512GB Új állapotban 12hó jótállás+Áfá-s számla!
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest