- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bikkamokka
tag
válasz Yogi Bear #1780 üzenetére
6. USB csatlakoztatás:
Amikor csatlakoztatod az USB kábelt a telefonon a képernyő tetején (állapotsáv?) megjelenik az USB. Lehúzod a sávot, ráböksz az USB-re és máris választhatsz, hogy mit szeretnél. Az SD kártya külső meghajtóként is közte van.Szerk.: Edge már válaszolt.
[ Szerkesztve ]
-
master12
csendes tag
Köszi szépen!
Szerintem Wave lesz belőle, mert maga a telefot tetszik és el tudom hozni 70k-ért djuice-tól ami szerintem nem rossz ár érte, az oprendszer még most kezdi bontogatni a szárnyait, remélem sok sikerrel, mert nagyon megfogott maga a telefon és nem szeretném ilyen pitiáner dolog miatt lecserélni, hogy "sz@r az oprendszer...."
Hogy a PIX-nél hogy működik ez az áfa visszaigénylés azt nem igazán értem, de ha egyszerű, átlagos emberként ezt meg tudnám oldani lehet elgondolkoznék a defy-n ha az is kijönne 70-körül magyar garanciával....
Mindenesetre az összehasonlítást köszönöm szépen. Azt hiszem addig amíg választok, nem igen fogok normálisan aludniKomolyan ha a hülyeség fájna---->bash.hu/3290<---- /// Samsung Wave
-
Wajk
addikt
Engem egyedül a felbontása aggaszt, hogy nem sima WVGA, de mégsem olvastam, hogy lenne kompatibilitási probléma....
szóval mi a helyzet pl játékok terén?
mennyire van támogatva ez a felbontás?
vagy elindul mondjuk WVGA felbontású és kis fekete csík marad szélen?előre is köszi ha valaki már tapasztalt valamit és megosztja.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Edge
veterán
Párra én is válaszolok.
3: Moto blur acc. egyik legjobb dolga sztem ha beregized a telód oda akkor ha pl. ellopják/elhagyod rajtuk keresztül le tudod nyomozni ill le tudod tiltattni.(persze ez inkább ne történjen meg ugye...)
5: Video-hoz Rockplayer
mp3,flac: Poweramp6: rádugod a gépre a telót aztán a notification bar-t lehúzod(képernyő tetején) és ráböksz az usb connections szövegre és ott ki tudod választani a memory card-ot és annyi. Igen így menet közben lehet váltogatni a módokat hogyan csatlakozol.
Androidos ismereteidet meg fórumokon tudod bővíteni(akár itt ) de sok nagyon jó külföldi androidos fórum is van.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Dinamiq
tag
Egyébként a telefonhívások felvételére van már valami okos program? Én még ott le vagyok ragadva, hogy az Android alapból tiltja ezt, és ezért nincs normális program. A másik fél hangja nagyon gyenge szokott lenni.
-
Dinamiq
tag
A már említetteken kívül egy pár program:
- Quick settings ---> ez a beállításokat kezeli gyorsan és egyszerűen egy gombnyomással.
- Handcent SMS ---> sms program. Szépen testre szabható. Sokan kedvelik.
- TuneIn radio ---> sz egyik legjobb netrádió.
- RealCalc ---> Normális számológép program
- No lock ---> ha nem akarod mindig feloldani a képernyőzárat.
- Pover AMP ----> zenelejátszó
- Időkép ---> A legjobb időjárás program itthonra
- Iwiw ---> ha használod akkor tudod mi ez
- Facebook szintén
- Opera mini ---> lassú adatkapcsolathoz, vagy kis netes csomaghoz jó kis böngésző.
- Droid record ---> Nagyon korrekt diktafon program -
Robi BALBOA
őstag
válasz Devilske #1784 üzenetére
Na megjött a teló! Ha rájövök a dolgokra akkor majd a tuningnak is neki állok!
Amúgy a verzi számot honnét kell kiolvasni, mert mindenki írogatja, hogy Pl: "Verzió:
blur_version.2.21.0.mb525.retail.en.FR", de én ilyet sehol nem találok.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
-
törölt tag
Üdv!
Van vmi ötletetek, hogy a régi (nokia) telóból hogyan vihetném át a kontaktokat?
Próbáltam gmail accounttal, de úgy szinkronizálta le, hogy mindenki unknown néven fut...
BT-n meg nem érzékeli a régi telóm. Esetleg erre tudtok egy appot? -
Dotcom
aktív tag
válasz master12 #1788 üzenetére
kijelző méret nagyobb, ám ennek ellenére nem nagy maga a telefon, pl a wave ahhoz a kijelzőmérethez fajlagosan nagy.
a wave böngészője nem tördeli a hasábokat, így nem fér a szöveg a kijelzőre, többnyire fektetve fog csak beleférni. az android miatt sokkal több lehetőség van benne programok terén.
van még a memória bug wavenél, böngészés közben, és mindent bezár a widgeteket is, aztán lehet újra pakolni őket - bár ez lehet hogy már javult az új firmware-ekkel.
wavenél a social hub, és a normális IM szoftverek hiánya jön még be, valamint a navigációs progiknál sem fényes a helyzet.
de jó teló az is, nekem is tetszik.az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
master12
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje nézegetem a topikot és nagyon megtetszett a defy. Viszont előtte egy samsung wave volt tervben és egyszerűen nem tudok a kettő közül dönteni.... Tudom, hogy ez itt egy "döfi" fanboy/fangirl-ekből álló topik, de valaki fel tudna sorolni nekem ész érveket egyik/másik teló javára? Nagyon megköszönném, ha valaki időt pazarolna rám...[ Szerkesztve ]
Komolyan ha a hülyeség fájna---->bash.hu/3290<---- /// Samsung Wave
-
Tanisz
senior tag
Értem.
Soha semmire sincs garancia
Az sem garancia, hogy megjelenik a Windows 8.Az viszont elég valószínű, hogy nem minden 2. telefon lesz "strapabíró". Elég sokan vesznek, vették ezt az okos-telefont, mert bírja a gyűrődést.
Elég idióta ötlet lenne nem supportálni, legalább 2.2ig. Igaz ez függ attól is, hogy mennyit adnak el belőle.
Ha keveset, akkor nem lesz semmi, ha sokat, akkor nyomni fogják Pénz beszél, kutya ugat.
Arra nem túlságosan alapozhat egy gyártó sem, hogy egy másik készülékében megjelenteti a frissebb verziót és csak azért majd az addigi "tulajai" váltani fognak Ez esetben inkább alternatívát keres az ember (főként más gyártót).Más gyártók is ezt csinálják, ha siker termékük van: nyomják, ha nem,akkor le sem tojják
Minél kevesebb önköltségből minél több haszont szerezni, ez az elv mindenkinél.
Ezzel úgysem mondtam újatFél-1 év múlva kiderül Addig sok víz folyik le a Dunán
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Halo
senior tag
naptárhoz:
ami nagyon dühítő, az alap naptár (és a google calendar is ilyen), hogy NEM tudnak eseményt másolni! tiszta gáz...égő...áááá...
először azt hittem, hogy majd a weben adom meg az eseményeket, és onnan szinkronizálom majd és csókolom. De, mint mondom, a google calendar se tud eseményt másolni!!! ehhh...
Így aztán ajánlottak Gemini Calendart, és lőőőn... ott eseményt lehet másolni!
(Megkapom ugye a vezénylést, amiben szerepelnek ismétlődő események: pl: nappali műszak, éjszakai műszak, így aztán 2 perc alatt be tudom írni a naptárba a beosztásom - esemény másolása nélkül ugyanaz a helyzet maradt volna, mint a K770-nél... ezért ez szerintem kicsit gáz...)Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
zsirfecske
addikt
ugye elvileg 1 napig volt csak ingyenes a progi, de mivel asszem külön üzenetben kaptál egy download linket vsz ugyanehhez a gameloft szervereiről 130 mb-al frissítendő apk-hoz, gondolom hagyták még pár napig élni a dolgot. fizetni nem kell érte, legalábbis a droid-os változatnál biztosan hisz azt raktam fel és az apk jogai között nem volt hasonló. nomeg megnéztem és nem is vont le senki pézt a telszámlámról
-
Devilske
tag
válasz Robi BALBOA #1782 üzenetére
De megy 1.1-1.2ghz-n is csak tegnap fagyot tőle egy kicsit nem indítottam újra.
De ma kipróbáltam és megyMotorola Defy black + 8gb micro sd + Se.MW600 headsett \m/ Finom a kindertojás csak a sárgáját nehéz lenyelni...
-
szkajt
csendes tag
1. Használni.. Érdemes tenni rá magyar billentyűzetet, ezt már korábban leírták hogy kell AnySoftKeyboard + magyar szótárral.
Én még ajánlok feltenni egy Launcher Pro-t mert nekem szebb, jobb lett az egész menü meg minden.
Egy Astro-t ami ilyen könyvtárszerűen megjeleníti a fájljaid, Barcode scanner segítségével tudsz telepíteni könnyen QR-kód alapján, ha használsz Dropbox-ot, akkor már arra is van jó app. Youtube downloaderek is vannak lehet a Marketből válogatni bőven valamelyik sokcsillagosat kiválasztod (nekem a FREEdi-s van) ezzel leszedheted avi-ban vagy mp3 mp4-be a YT videokat. Ha csajozni akarsz akkor kell egy Google Sky Map is
ICQ, MSN stb. fiókjaidnak Meebo IM pl. meg van Skype progi.
SmartCity ha szeretsz BKV-zni.
Videólejátszókra is írtak már itt korábban pár példát, nekem egyelőre elég ami alapból van ebben sajnos nem tudok segíteni.2. Biztos vannak offline naptárak is, a Market vagy itt valaki biztos tud ilyet
3. nekem eddig semmire és nem is lesz sok mindenre szerintem
4. Lásd 1. pont és a Market-ből beszerezheted mindet. Rákeresel, telepíted és kész.
6. Én alapból wifin keresztül csatlakozom otthon is, erre jó a már előtelepített Phone Portal progi ami csak ad egy ip-címet amit beírsz a böngésződbe és már látod is az egész telót, vagy használsz mást, én pl. SwiFTP-vel csatlakozom mert nem win-t használok és a Phoneportal meg Internet Explorert kér a fájlcsere rész működéséhez..
[ Szerkesztve ]
-
Robi BALBOA
őstag
válasz #05364992 #1746 üzenetére
Köszi a segítséget!
(#1750)Devilske: Köszi, hogy segítesz.
1,1ghz-en már nem megy mondjuk a kicsike?Az akku merülésének a növekedésére kíváncsi vagyok én is, de ha ugyan annyi feszt kap 800mhz-en mint 1ghz-en akkor sokat nem számíthat a dolog.
[ Szerkesztve ]
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Pompi
MODERÁTOR
"Igaz nem garancia, de ha a Milestone-ra csinálnak 2.2-őt akkor elég valószínű, hogy a Defy-re is meg fog jelenni."
Egyelőre nem az ilyen hírek miatt kell reménykedni, hanem azért, mert a Moto jelenleg 2011 Q2-re igéri a 2.2-t Defy-re. Kano arra gondol, hogy az XT720-ra is be volt igérve és lámlám mi lett belőle. Erre nincs garancia
Feel Good Inc.
-
Yogi Bear
aktív tag
Láma kérdés az androidhoz értőknek:
1) Mi az amit meg kell/érdemes csinálni a telefonnal?
2) Naptárat próbáltam, de ragaszkodik ahhoz, hogy először szinkronizálni kell a GMail naptárammal vagy vállalati naptárral. Ezt nem lehet megkerülni? Nem szívesen pakolnám fel az internetre a dolgaimat.
3) Mi az a MotoBlur account és mire jó?
4) Milyen alkalmazásokat érdemes letölteni/telepíteni? Honnan és hogyan tölthetőek le (PC-vel/Defy-vel)?
5) Én elsősorban multimédiára és játékra használnám utazás közben (film/zene/rádió és játék). úgyhogy ilyen alkalmazások kellenének.
6) Amikor USB-vel csatlakoztatom a PC-hez, akkor sem a telefon memóriája (1,19GB), sem a memóriakártya (1,86GB) nem jelenik meg az intézőben (USB háttétárként), csak miután feltelepítettem a Motorola software-ét jelenik meg maga a telefon és alatta a memóriakártya meghajtójel nélkül.
??? Nem lehet USB háttértárként (meghajtó betűjellel) csatlakoztatni a Defy-t PC.hez?youtube: a youtube videókat a gyári beépített lejátszó szépen lejátsza (nem az oldalon belül hanem külön megnyitva).
avi: avi lejátszásnál sajnos gázos, mert a hang másodpercekkel csúszik a filmhez képest, szerintem ez a lejátszó progi hibája lehet. van külön app film nézésre?
Bocs a láma kérdésekért, de első androidos telefonom zéró android ismerettel.
[ Szerkesztve ]
.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
-
szkajt
csendes tag
válasz Devilske #1776 üzenetére
Erről majd pár nap múlva nyilatkoznék, pl. tegnap este nyomogattam a dungeonhunter-t és az kb. fél óra ujjerősítés után levitte 100-ról 80-ra ahogy kell
De ezek a beállításaim:
On Battery:
100% - 40% -> 600-1000 Mhz
40% - 25% -> 600-800 Mhz
25% - .. -> 300-800 MhzScreen off: 300-300 Mhz
aztán majd kiderül
De eddig 1,5 napokat bírt szolid telefonálással és nyomogatással, játékkal stb.[ Szerkesztve ]
-
Lovi24
senior tag
válasz Yogi Bear #1774 üzenetére
Igazad van, ne is legyen rá szükségünk. De azért ennyi pénzért tényleg nem mindegy ,meddig is van gari. Remélhetőleg sokáig fogjuk nyúzni,eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Lg arena-m van még egyenlőre mellette, hát annak a szoftveres bajai után meg főleg felüdülés.
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Tanisz
senior tag
Ezt már olvastad?
[Moto Froyo]Igaz nem garancia, de ha a Milestone-ra csinálnak 2.2-őt akkor elég valószínű, hogy a Defy-re is meg fog jelenni.
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
DeadMeat
nagyúr
2-re megyek én is érte,megy a spica a levesbe
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Yogi Bear
aktív tag
én a gsmhome-nál vettem és az ő weboldalukon is 1 év HU garanciával reklámozták és mikor megvettem akkor mondta (és mutatta a gar papíron) a srác, hogy 24 hónap. kérdeztem, hogy akkor hogy van ez? válasz: "motorola 2 év teljeskörű garanciát vállal a gar papír szerint"
ennyi pénzért vállalhat is 2 évet.
..:: örülj neki és ne legyen rá szükségünk! ::..
.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
-
roypapa
tag
T-mobile: Pontos időpontot nem mondhatunk, de sokat már nem kell várni, hamarosan kapható lesz.
Remélem karácsonyra már meglesz!
[ Szerkesztve ]
S III
-
caverinha
aktív tag
Sziasztok!
Hétfőtől én is belépek a Defy júzerek klubjába
Most rendeltem a partnero gsm-től 1éves bolti garival egy fekete Defy-t 86e-ért,rákérdeztem a 2éves gyártói garira is az plusz 3e lett volna,de sajnos abból már kifogytak. Úgyh 1év bolti garival érkezik a kicsike, az előző androidos telcsimet egy LG GW620-as telót is tőlük rendeltem szintúgy 1év bolti garival,szóval velük volt jó tapasztalatom,ezért választottam őket most is
Nagyon várom már a telót, a megjelent teszt végigolvasása után rögtön beleszerettem<3
Nah,majd hétfőn írom az első benyomásaimat a telóról és gondolom lesz pár kérdésem is. ^^
Addig is kellemes hétvégét mindenkinek! (: -
kano
nagyúr
Igazad van, de legalább nem csináltak még olyat, hogy megígérték hogy lesz és egyszer csak bejelentették, hogy bocsi, mégsem.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Senki nem mondta, hogy van csak, hogy jobban bízom a frissítésben mint a Motorolánál.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz fi:zi'k #1749 üzenetére
Jól van na, nagyon hosszú a teszt.
-
kano
nagyúr
válasz Dinamiq #1724 üzenetére
Tehát akkor az SGS a legerősebb procival rendelkező teló? Csak mert még az is benne van a pakliban. Igazából nekem nagyon tetszik a Defy, de nem bízom a Motorolában a hazugságaik miatt. Valahogy nem bízom a 2.2 megjelenésében, inkább bízom a Samuban.
Viszont a Samuban meg a GPS sz@r. GPS a Defynél pontos? Nem téveszt?
Köszi.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Ethar
csendes tag
válasz bikkamokka #1747 üzenetére
Ugyanez a gondom, nekem sincs Motoblur account. Tud erről valaki valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Lovi24
senior tag
Sziasztok. Végre DEFY tulaj lettem. Tegnap óta megvan a teló, eddig príma. Habár nekem is németül indult. Elvileg 1 év gyártóival vettem, azt mondta a gsm boltos a 2 éves sokkal drágább lenne. Most nézegetem a Motoker-es garilevelet és ez van rá írva :
"A gyártó a mobiltelefon minőségét, funkciójára való alkalmasságát és a gyártó előírásainak való megfelelőségét a vásárlás időpontjától számított 24 hónapig garantálja."
Most akkor mi van? Ha jól értem az 1 év az mégiscsak 2 !? Valaki vásárolt esetleg ugyanígy?Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
szkajt
csendes tag
No felhúztam 1Ghz-re a procit meglepően gyerekjáték volt az egész, aztán CPU Tunerrel is beállítottam hogyan viselkedjen bizonyos szitukban.
Node.. az a Quadrantos benchmark progi elég hervasztó eredményt közölt. Emlékszem amikor még szinte új volt a teló 1101 lett az eredményem ami elég jó.. most viszont (restart után, minden belőve és húzott procival) azt várná az ember hogy jobb eredményt kap, erre 686..
De amúgy semmi észrevehető sebességbeli különbség nincs
Ennyit levenne a háttérben futó antivir progi+cpu tuner? :/
RAM sincs zabálva mert frissen indítva 240 körül szokott lenni szabadon szóval nem érteeem -
Devilske
tag
Jó reggelt!
Az fm rádió másnál is bugos?
Rádiózás közben hívnak nem halkul le hanem pont fordítva teljes hangerőre kapcsol és
együtt szól azzal aki hívott valamint nem lehet kikapcsolni ha ez a bug bejön csak újraindítással olyan mintha befagyna a progi.
Nokia 5800 v40-es fw nél volt pont ugyan ez még annak idején.Motorola Defy black + 8gb micro sd + Se.MW600 headsett \m/ Finom a kindertojás csak a sárgáját nehéz lenyelni...
-
Halo
senior tag
válasz Hakkuuuh #1736 üzenetére
wifi lekapcsolás - úgy vettem észre, hogy alapból kikapcsolja magát.
legalábbis azt tapasztaltam, hogy mikor nem használtam huzamosabb ideig - pedig elérhető wihi hálózat, s rajta is van a gép - akkor nem is mutatja a wifis jelet, átáll 3g-re.
mikor nyomkodni kezdem, ill. netezni kezdek azonnal "ébred" a wifis részleg és már wifin húzom az adatokat- gépről, netről, miegymásról.Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
zaskar
senior tag
Én ezt az AnySoftKeyboard-ot nem tudom müködésre bírni. A Language&Keyboard beállításoknál hol kell bepipálni? Nekem nem jelenik ott meg, pedig installálva van.
-
hazel
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem meg a döfit itt, Angliában és az van, hogy mikor vonalasra hívok recseg és sistereg a vonal. érdekes módon mobilra tiszta. elég hervasztó. nem tapasztalt valaki hasonlót véletlenül? próbáltam a voice qualiti beállítással szórakozni de ez a zaj annál jóval masszívabb.
-
Maxtreme
addikt
Most nézem a gsmhome oldalát, nincs már náluk HU garancia a Defy-re.
-
Maxtreme
addikt
Szintén fehér Defy
Eddig úgy tűnik nem koszolódik (ha meg igen, akkor sincs semmi gond. Max megmosom )
Egyetlen "hátránya" van, hogy kicsit vastagabbnak tűnik tőle a telefon. (mennyire igaz hogy a fekete karcsúsít)
De ettől függetlenül szerintem jobban néz ki mint a fekete. -
67tuareg
tag
válasz Dinamiq #1740 üzenetére
Nekem is fehér van, nagyon jól néz ki, és egyeltalán nem koszolódik, pedig nállam kap hideget-meleget eleget.
Írjon már nekem Valaki egy jó hangrögzítő appot ami mondjuk telefonhívást is tud rögzíteni!
Feltettem a CPU tuner-t, kell állítani valamit rajta, vagy az alapbeállítás is jó? CPU tuner profile: powersave - ezen a beállításon fut. -
Devilske
tag
válasz Robi BALBOA #1745 üzenetére
szia
vannak köztes értékek proci húzásnál.
ha kikapcsol a képernyô akkor vissza megy 300 ra azért nem eszi az aksit.Motorola Defy black + 8gb micro sd + Se.MW600 headsett \m/ Finom a kindertojás csak a sárgáját nehéz lenyelni...
-
drzsoo1
aktív tag
A Motorola pont az a gyártó amely sok dícséretet kapott a nagyon jól optimalizált op rendszerek miatt. Akár a Milestone akár a Dext, de a Defynél is ezt tapasztalhatjuk. A 2.0 esetén voltak gondok, nagyon gyorsan reagált a cég, a 2.1 viszont korrekt minden téren (nincs fagyás, gyors). Vsz nem akar nem hibátlan 2.2 es. oprendszereket a telefonokra, ezért is a hosszas teszt pl a Milestone esetén és ez várható a Defynél is.
Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
bikkamokka
tag
Akinek SEA a system version vége, annak van motoblur acc-ja? Mikor és hogyan csinálta?
Lehet, hogy én rontottam el valamit a legelején, de nekem nincsen. De szeretnék. -
törölt tag
válasz Robi BALBOA #1745 üzenetére
A milestone overclock elvileg csak a maximális frekit és a hozzátartozó fesz értéket lövi be. Az OS valamennyire skálázik ezen belül, de ha igazán profin akarod belőni, akkor tolsz mellé egy SetCPU-t, és szépen kézzel beprofilozod az egészet, az a tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Robi BALBOA
őstag
válasz Devilske #1618 üzenetére
Szia!
Engem az érdekelne hogyha húzod a procit és nincsen terhelve akkor vissza áll 300mhz-re vagy folyamatosan 1ghz-en megy?
Amúgy csak 1ghz-re és 1,2ghz-re lehet belőni a proci sebességet, nincsen átmenet 1000>1050>1100>1150 stb... (mert ügye ha nem is megy 1,2ghz-en attól még nyugodtan mehet 1,1ghz-en! )Hétfőn jön a mobil és addig próbálok mindent megtudni róla , neked(tek) amúgy járt hozzá alapból 2gb-os microSD?
Amúgy még tuti lesz egy pár kérdésem, mert elég bonyolultnak tűnik nekem ez az Android meg a sok app , de majd csak belejövök.
A válaszod előre is nagyon köszönöm.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
MotorBoy79
tag
válasz realmadrid92 #1743 üzenetére
Én voltam, aki pörgött itt az ÁFA visszaigénylésen.
Félreértés ne essék, nem csak a PIX-től rendelve lehet visszaigényelni az ÁFÁ-t, hanem bárhonnan, ahol nem 0%-os ÁFÁ-s számlát adnak.
(csak hát a hazai gsm boltok nagy része 0%-osat ad, vagy 100 fölött van a bruttó ára)A könyvelőm azt mondta, hogy ismeri a PIX-et és olyan számlát adnak, amit itthon simán el lehet számolni költségnek. (tehát nincs gond abból, hogy külföldi cég)
Mondjuk én olyan cégre veszem, akinek van EU közösségi adószáma, de lehet, hogy ez nem is számít.
Nekem mindegy, a könyvelő tudja.A készülékem még nem érkezett meg, mert csak kedd reggel lett elutalva a pénz és a PIX-től rendelve a pénz beérkezésétől számítva 3-4 nap még nem telt el.
A garival kapcsolatban használd a keresőt!
A jobb felső sarokban a gyorskeresésnél ha beírod, hogy "pixmania garancia" akkor 2 találatot ad, ami pont a válasz a kérdésedre.
(emlékeim szerint gyári motorola garifüzetet adnak, amit a magyarországi motorola szakszerviznek kutya kötelessége elfogadni, mivel EU-n belül vásárolt cuccra egységesek a garanciális feltételek)
Tehát az első évben gyári Motorola gari, utána meg valami +1 év Pixmania szoftver gari (ezt nem igazán tudom, micsoda, de nem is érdekel.Itthon 90 volt még amikor rendeltem, nekem meg 72-ből kijön és ez a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
realmadrid92
tag
sziasztok, én is szeretnék venni egy defy-t.
Olvastam előző hsz.-ekben hogyha pixtől rendeled akkor az áfát vissza lehet igényelni.
Valaki le tudná írni nagyvonalakban h kb hogyan is működik ez.
A második kérdésem a garival kapcsolatos, ha pixtől veszem, akkor hova kell vinnem a telót gariba ha elromlik?
köszi a válaszokat. -
Rollee
aktív tag
válasz Dinamiq #1740 üzenetére
Hali!
Nekem feher van reggel ota es meg nem koszolodik!
Amugy nem durva a csik rajta, szembol egyatalan nem latszik es persze en onnan nezem.
A jovoben ha esetleg befeketedne akkor meg be a mosogatoba azt megsikalom. Elvileg birnia kell.Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy amikor e-mailben elküldte a fényképét, felismerte az antivirus...
-
Dinamiq
tag
Van valakinek fehér Defy? Mennyire durva az a csík? Nem koszolódik nagyon?
-
Hakkuuuh
tag
válasz Paladin13 #1734 üzenetére
Szia!
Nem hinném hogy aggódnod kellene a széria miatt, ugyanis az első szériások mi vagyunk, akiknek már van . Azt meg elképzelhetetlennek tartom, hogy a trémobil berendelt X tonnányi első szériát, csak még nem tette ki a polcokra, mert csigázni akarna Téged.
más:
Wifi. Ti használtok valamilyen WIFI manager progit. Én a Proximity Wifi-t nyomatom, nem biztos, de jól tapasztalom, hogyha bekapcsolnám a Wifi-t és nincs a közelben egy hotspot amihez kapcsolódni tudna akkor lekapcsolja a Wifi elérést?
Hardcore4Life
-
Prien
addikt
Van egy ,,sima,, Anysoftkeyboard program és van rá egy magyarosítás, ami egy kiegészítő. Én mindkettőt letöltöttem és így lett jó, de lehet,hogy túlkomplikáltam és egyszerűbben is meg lehet oldani. Tényleg sokkal gyorsabb az írás vele, nekem bejön!
A kevés is több a semminél.
-
zaskar
senior tag
válasz zsirfecske #1710 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem, nem hittem, h valakinek még tudok itt újat mondani...főleg az első tulajnak
Az AnySoftKeyboard-ot még nem tettem fel, de jó lenne...ezt hogy értelmezzem:"Ez egy kiegészítő, ami csak az eredeti programmal együtt működik. Önállóan nem! " Mi az eredeti program? Le kell még mellé tölteni valamit?
-
Dotcom
aktív tag
válasz Paladin13 #1729 üzenetére
"Szerintetek mennyire van esély arra, hogy azért vártak eddig a t-sek, hogy ne hibás szériát adjanak ki egyből?"
Sztem semmi, csak nagy cég, lassan reagál. Ahogy írta már valaki, berendelnek egy hajóval az anyacégnél, aztán azt terítik, és adják el, amíg ki nem fogy. Szóval arra sem kell számítani, hogy egy hónap múlva (vagy akár fél év múlva) lesz náluk új hardver revíziós modell...
az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
Paladin13
csendes tag
Szeretnék tanácsokat/véleményeket kapni a hangszóróval kapcsolatos szériahibával kapcsolatban. Saját keresgéléseim alapján főleg a német és brazil forgalmazású Defy-k betegeskednek. Tudtommal az itt jelenlévő tulajok közül csak egy embernek fordult elő összesen, neki német forrásból volt.
Trémobilnál tervezem megvenni majd, ha végre a távoli jövőben megjelenik náluk és ok, tudom, hogy ott 2 év gari jár hozzá, de nem szeretném kapásból 1-2 hét után szervizbe cipelni, aztán az esetleges sikertelen javítások miatt ott tölteni a fiatalságomat.
Szerintetek mennyire van esély arra, hogy azért vártak eddig a t-sek, hogy ne hibás szériát adjanak ki egyből?
Vagy esetleg ajánlatos ez esetben várni pár hetet?[ Szerkesztve ]
-
MrGoodkat
tag
-
edgelaszlo
senior tag
fűűű gyerekek, olvasgatom a hsz-eket és nagyon erre a pda-ra kezd fájni a fogam....
nekem úgy tűnik ez simán odaverhet (nem eladásban) a HTC-nek vagy a SGS-nek is felhasználói szempontból...és még strapabíró is...great!telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
Dinamiq
tag
Tapasztalatból mondom, h a Desire Linpack eredménye 2.1 alatt olyan 700-800 pont volt. A Defy 2.1-el hoz 1000-1100 pontot. A Desire 2.2 frissítés után 1300-1500 körül alakult. Tehát látszik egy "kétszeres" gyorsulás. A Defy jobb lesz, ha kijön rá a 2.2. Ez tuti. Ez kb az SGS szintje. Persze kérdés mennyire marad bugos a rendszer. De jó is, hogy nincs egyből meg a 2.2, mert alapból abban is sokat javítottak. Így erre már majd gondolom ez kerül.
-
Yogi Bear
aktív tag
én is beléptem a defy tulajok táborába
magyar garral, a dobozban német, francia és olasz leírással. (???)
Blur_Version.2.21.0MB525.Retail.en.DE
bekapcsoláskor német volt az alapértelmezett nyelv. (ennyit arról, hogy magyar vagy nem magyar a gar)
viszont 24 hónap gyártói teljes körű garanciát adtak a bolti 1 év teljes körű garanciával szemben a bolti garanciáshoz képest +3000 forintért
ez nagyon szimpatikus és szerintem megér ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
CabalX
aktív tag
Szerintem és a benchmarkok szerint is a Defy "csak" 800mhz-es procija a gyorsabb (2.1 esetén nézve persze) - a 3630-as kb hasonló szinten van mint a Galaxy S-be és a Wave-be épített Hummingbird proci teljesítmény terén - tuning nélkül !
Mivel többen tuningolták a procit már itt is és más forumokon is így nem elképzelhetetlen hogy ha nem is hivatalosakat de rá lehet majd rakni újabb ROM-okat is.
Tekintve hogy mennyit gyorsultak a telefonok a 2.1 -> 2.2-es váltástól ha csodára nem is de azért kellő gyorsulásra akkor is lehet számítani a Defy esetén is.
A 2.3-ról még gyakorlatban nem tudni semmit így arról felesleges találgatni.Kérdés mi kell neked, 1Ghz-es órajel - papíron, mivel nehezen hasonlítható itt is a kettő, vagy inkább egy nagyon jó, masszív, strapabíró okostelefon ami (szerintem) meg is előzi a Desire-t !?
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Dinamiq #1648 üzenetére
Igen ez a kérdés, hogy melyik procija erősebb? A Defy alapban csak 800Mhz-en fut a Desire meg 1Ghz-en. Így azt gondolom, hogy alapon erősebb lehet a Desire, ráadásul a 2.2-vel semmi sem akad rajta, nem gondolkodik egy pillanatot sem. Ha felhúzom a 3630-ast akkor már lehet, hogy gyorsabb lenne a Defy, de a 2.1 és a Moto bénázása az optimalizáció terén ezt le is nyelheti.
Szerintetek?
Köszi!
Nem fikázni akarom bármelyiket is csak nem tudok dönteni.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Beleptem en is a Defy tulajok soraba!
Feher keretes a telo es GB a verzioszam vege(kinn elek Angliaban).
Mar regebben is strapatelokat hasznaltam(Siemens ME45-75), de reg nem gyartottak normalisat. Ezert orultem neki, hogy a Motorola gondolt erre es kidhozta a Defy-t.
Meg csak 3 oraja kaptam meg, de azota nem sikerult letennem!!
Mar a kezdetek ota kovetem a forumot, de mivel ez az elso okostelom(N95 8gb vot az elod) van meg mit tanulnom.
Itt mukodik a market rendesen, de meg csak ingyenes progikat tettem fel egyenlore. Az Anysoftkeyboard-ot is sikeresen telepitettem es ekezettel szerettem volna a telorol megirni ezt a szosszenetet, de a befejezes elott sikeresen eltuntettem valahova, ezert inkabb a szamitogepet valasztottam.Koszonom szepen Zsirfecske es a tobbi forumtars segito hozzaszolasait es hogy segitseget nyujtanak az olyan laikus emberkeknek mint en!!!
Rollee
Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy amikor e-mailben elküldte a fényképét, felismerte az antivirus...
-
Edge
veterán
válasz Yogi Bear #1712 üzenetére
Sztem még jobb is hogy nem magyar, ha pl. az imei alapján német vagy francia a teló simán elképzelhető hogy akkor a franciákkal ill. németekkel együtt kapjuk meg a frissítést és hát ez két húzó állam az EU-ban. Szóval ez sztem inkább jó dolog.
Avi-t lejátszik persze, csak megfelellő lejátszó kell pl. rockplayer az visz mindent.
Word dokumentumot, excel-t, ppt-t lehet szerkeszteni pl documents to go progival. Androidban mindent meg lehet csinálni csak progi kérdése éshát az mindig van sőt többnyire adott témára vagy min. 20 féle kül. progi.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Tex
senior tag
válasz #05364992 #1686 üzenetére
Én vagy 4-5 helyen nézem folyamatosan, mert:
- egyik helyen beszámítják a régit,
- másikon lehet részletre vásárolni,
- harmadikon Szegedre gyorsan olcsón kiszállítják stb.
De valszeg csak január -február környékére jön össze a lé.Szkajt - Nekem ingyenes víruskergetők közül az AVG jött be legjobban, és az ingyenes andira is az van a tetkón. Frankón teszi a dolgát!
[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Halo
senior tag
válasz Yogi Bear #1712 üzenetére
avi-t lejátszik, sőt mkv-t is!
doc-ot megmutatja - ingyenesen. Ha van pénzed, akkor van program, ami szerkeszti is.
(vagy marad az... egyéb "ingyenes" vonulat... )@Fecske: hááát - unszolásodra leszedtem, hogy legyen legá, rendes program is a telón De ha fizetni köll... hát kevés kukacod marad, így télire nehéz lesz a túlélés akkor!
(amit belinkeltél, azt leszedtem - a többinél is ez lehet, elvileg? Arra akarok kilyukadni, hogy ha fizetni kell valamiért, akkor csak rákérdez valahogy, hogy már pedig fizetek-e vagy sem...?)Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Yogi Bear
aktív tag
android-ot még nem frissítettem, úgyhogy nem tudom, de itt valszeg inkább annak lehet jelentősége (de hogy mi az, azt nem tudom), hogy IMEI szám szerint milyen állampolgárságú a telefon. bár amíg nincs magyar nyelvű verzió, addig talán mindegy.
azt nem tudjátok véletlenül, hogy avi-t játszik-e?
MS dokumentumot csak megnézni vagy szerkeszteni is lehet?.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
-
Yogi Bear
aktív tag
Úgy látszik mégsem lesz, most telefonáltak, hogy magyar garis mégsincs a nagykerben.
Lehet, hogy csak így akarják rávenni az embert, hogy megvegye az EU-st?
Ha valaki még tud a magyar/EU-s kérdéshez infókat ossza már meg.
Bár nem teljesen értem, hogyha Magyar ország EU tagállam, akkor az EU garancia miért nem érvényesíthető itthon?
Ha gar miatt visszaviszem a boltba, akkor meg a bolt mit csinál? (sufni tuning???)[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
-
Yogi Bear
aktív tag
Egy kis plusz info:
Magyar garancia:
- 1 év Motorola gyári garancia, amely Motorola szervízben érvényesíthető,
- a telefon szoftvere sajátkezűleg frissíthető.Bolti (EU) garancia:
- 1 év, a vásárlás helyén érvényesíthető és
- frissítés miatt is a boltba kell visszavinni.EU verziónál a telefon IMEI száma alapján az az ország lesz az alapértelmezett, ahonnan beszerezték. (ezt nem tudom, hogy mit takar)
A két verzió közül a magyar garis (most) 3k-val kerül többe, de ha a frissítési paraméterek tényleg úgy vannak, ahogy mondták, akkor (szvsz) megéri.
Ezeket az infókat a boltból kaptam, remélem nem értettem félre.
-
Tanisz
senior tag
Szerintem egy keddi nap lesz
Amúgy, konkrétumot nem lehet még tudni, legalábbis még 1 hete nem lehetett, azóta nem valószínű, hogy változott a helyzet.
-
zaskar
senior tag
válasz zsirfecske #1701 üzenetére
Persze. Tehát youtube videók lejátszásához a múltkor beállítottam alapértelmezettnek a Tubemate-t. Csakhogy emailben linkelt youtube videók lejátszása közvetlenül így nem volt lehetséges. A Tubemate arra jó, hogy megnyitom, aztán keresgélek és letöltök videókat. De a linkelt videókat nem tudta megnyitni. Ezért előbb meg kellett szüntetnem az alapértelmezettségét (Manage Applications-ben) aztán mikor újra feldobta a lehetőségeket, a Browser-t választottam ki alapértelmezettnek. Így az már lejátssza közvetlenül a youtube videókat.
De nem hiszem, hogy ezzel sok újat mondtam volna Nektek. Én nem merültem bele túlságosan a dolgokba, csak felraktam a számomra legszükségesebb dolgokat, és használom. Itt sokan a pár napos telójukkal már több mindent próbáltak ki, mint én 3 hét alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Milyen autót vegyek?
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- Oneplus 13 16/512gb Blue + Oneplus Watch 2r, 3 év garanciával, újszerű állapotban, eladó!
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan