- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Apple Watch
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
IIIstIII
senior tag
Ahha, tehát akkor ha kijön rá a 2.2 esélyes a nagyobb videófelbontás.
Akksi: Hát azért rengeteg okostelefonban van 1500mahs akksi, meg ekkora vagy kisebb kijelző, mégse bír ki 1-2 napnál többet. Ez az egyik fő ok amiért várok a cserével, mert unom a napi töltögetést.
-
forintuser
őstag
A Desire-t akartam megvenni a Sense miattt.De sajnos ez a nagyon töfi kis gép letaszította a trónról.
Holnapkészítést vállalok.
-
horush
addikt
Szerintem a moto-nak igazából mindegy, hogy melyik termékét viszik, mindegyiken keres. Persze a legjobb, ha egy termék eladása sem fordul kudarcba. De egyébként is más igényekhez vannak szabva, pl. milestone 2-t, droid 2-t az fog venni, akinek kell a jobb hardver és a qwerty billentyűzet (persze még ott van a lényegesen nagyobb áruk is..). XT720-at meg az, akit inkább a stílusosság és az elegancia fog meg. Nem azt mondom, hogy ez a telefon "nem fér el", vmi. üzletember kezében, de azért ezek a nagy csavarok mégsem elegánsak annyira..
Szerk: [link] Ez az ár azért már elég meggyőző. Talán karácsony fele, lesz pénzem telefonra már 75-80 körül el lehet vinni, és akkor már teljesen best buy (bár szerintem már most is az )[ Szerkesztve ]
-
CabalX
aktív tag
válasz Ren Hoek #292 üzenetére
Lehet hogy az én háklim, de jobban szeretem ha gyártói garancia van egy telefonon mert akkor a szakszervízbe lehet egyenesen vinni.
Nem várható persze hogy a nagyobb kereskedések bezárnak, de akkor is számomra jobb a gyártói.Elvileg a 720p-s felvételnek hardveres akadálya nem lehet mivel a chip tudja - jóval erősebb kamerát és videó részt is tudna kezelni.
Szerintem a Motorola nem akar egyből konkurenciát teremteni a Milestone/Droid 2-nek mert hardverileg csak az van e felett a telefon felett - kivétel az XT720, de az is csak a kamera miatt. -
koveradam
tag
Szia!
A micros USB zárja milyen masszív? Mert nekem Xt720 1 hét alatt letört a kis micro usb takaró gumi!!!
-
Ren Hoek
veterán
De mi a baj a boltival? Elég jó az ára a hivatalos moto-hoz képest. Durvaság, nem számítottam rá... Eredetileg Xperia X10 mini Pro-t akartam venni.. de ez 100x jobb, és inkább rádobok 30K-t.
Amúgy 720p-t simán el tudok képzelni a 2.2-es Androval. Mivel a CMOS csak egy chip, az SW-től függ, hogy mit használsz a beérkező 5 mpixelből (jó persze függ a kiolvasás sebességétől, meg a HW erejétől - de utóbbi szerintem simán megvan) Ha más nem egy hack-elt szoftverrel. (Mint pl a régi Canon tükörreflexes gépekből egy firmwarel lehet videófelvételi funkciót előcsalni, vagy pont a régi Motorola E398-nál volt, az alap fotógéphez videófelvételt lehetett rakni az újabb SW-el)
-
CabalX
aktív tag
[link]
Nagyon jó az ára...
Ha nem bolti, hanem hivatalos Motorola garanciával lenne már mennék is érte, így várok még pár hetet, addig még remélhetőleg megy lejjebb az ára. -
rjg
őstag
Akinek már van Meg tudná mondani, hogy a People vagy Contacts menüponton belül van-e olyan menü, hogy Company vagy Corporate Directory? A Htc megoldotta, hogy lehet keresni Exchange kapcsolatnál a vállalati telefonkönyvben, kíváncsi vagyok, hogy itt is működik-e.
Még egy kérdés: van smart dial a tárcsázóban? A Hero-mon kipróbáltam egy-két főzött 2.2-es ROM-ot és sem az alap tárcsázó, sem a marketből letöltöttek nem győztek meg; ha van a gyártótól, az a biztos.[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
tocsi75
csendes tag
-
luw2win
őstag
válasz villanyos #274 üzenetére
Erre én is nagyon kívácsi vagyok.
A másik dolog meg ami bután hangzik?
Ha én megveszem a telót akkor, otthon feltudom frissiteni 2.2-re ha megjelenik?
Szóval még megy egyszerüen, nem kell hozzá szakember stb stb...Mennyi a valószínűsége hogy a 2.2-t kiadják december végéig?
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Hakkuuuh
tag
válasz zsirfecske #284 üzenetére
Én spec mindent elhiszek, csak lehessen összehasonlítani mással is
Itt van ez a Quadrant pl. http://www.aurorasoftworks.com/ ez egészen jól végignéz mindent, már a free editionban is.
Üdv
Hardcore4Life
-
zsirfecske
addikt
válasz danifilth #283 üzenetére
a proci 45 nm-es, az aksi 1540 mAh-ás, ezzel a mai androidos okostelefonok minimum 90%-ánál jobb, nekem ennyi elég. este töltöttem fel először fullra, úgyhogy vasárnap estig tudok nyilatkozni róla.
amúgy milyen rendszerdiagnosztikai progit tegyek fel, aminek elfogadjátok a powervr gpu detektálását? egyet sem ismerek, úgyhogy pls adjatok appneveket. köszi
-
danifilth
csendes tag
hát remélem valaki megerősíti hogy 1 napnál többet ténylegesen kibír
-
IIIstIII
senior tag
Én is a Wave-t szemeltem ki magamnak, de nekem pont a kijelzője nem tetszik benne, ekkora készülékházban ilyen kicsi kijelző szerintem nagy bakklövés volt. A mostaninál csak 1"-al nagyobb, az meg nem nagy előrelépés (persze felbontásban 2x akkora). Viszont meg is van az előnye, teszt alapján 2-3 napos üzemidővel veri az összes érintőkijelzős okostelefont.
Ezért is vártam ennyire a magyar tesztet, külföldi oldalon azt írták hogy közepes használat mellett, majdhogynem egy napot se bír ki, ami szerintem túlzás, vagy náluk a mérsékelt szó alatt mást értenek. Ha ez tényleg kibír 2 napot akkor tuti befutó.
Egy elméleti kérdés: mekkora az esélye annak, hogy soft frissítés után lehet majd 720p felbontásban videót rögzíteni? Mert már több oldalról is halottam, csak nem tudom elképzelni hogy ezt hogy tudják megvalósítani, és ha meg is tudják erre a telefonra is elérhető lesz?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
S8500-t szerettem volna, tesómnak is az van, a készülék anyaghasználata messze jobb az SGS-nél, a kijelzőméret miatt nekem jobban kézreáll, a bada bejön, a samoled meg hihetetlen!!! Csak azért nem vettem még, mert ezt a tesztet vártam, ÉS NEM HIÁBA! Ez a telefon szerelem első látásra! Nem kell tokkal tökölni, nem kell karcoktól tartani, pont nekem való. Csak azt nem értem, miért nem lett különsen ajánlott? A Wave is ilyen árról startolt és megkapta a ka plecsnit, szerintem erre is ugorhatott volna. Szerintetek hány hónap kell neki, hogy az ára a jelenlegi wave árat megközelítse? Lesz ez valaha gyárói garival cca 80-85ezer?
My name is Bond, James... Dean.
-
Bathory Peti
aktív tag
Le a kalappal a motorola elött.Ez igen.
További jó forumozást mindenkinek,én ma voltm itt utoljára.Sziasztok.
-
zsirfecske
addikt
hazudtam, mert nem reggel van és visszanéztem, pont a 3d gyorsító nélküli postok miatt, mert felidegelt. arra nem gondoltatok, hogy ha a moto 3630-as omappal szerelné és reklámozná a defy-t akkor pl. milestone 2-nek házon belül csinálna konkurenciát? mert hiába 3610 van ebben, ha melléhegesztettek egy powervr gpu-t akkor elenyésző lehet a különbség a m2 javára. amúgy meg ha a cikkíró leírja hogy ez és ez a játék (pl. asphalt) röccenés nélkül fut rajta, akkor mit nem tudtok ezen elhinni? azért van a teszt, hogy képet kapjunk a készülékről mielőtt vásárolnánk, ennek örülni kéne, nem pedig megkérdőjelezni a leírtakat.
én is a teszt alapján döntöttem úgy hogy nem várok többet, és nem bántam meg. ennél többet mit vártok. de majd alkalomadtán felteszem énis az említett diagnosztikai progikat, mert az egyetlen értelmes kérdést tisztázi kell, miszerint: a végleges hw és sw-el ellátott kütyü valóban ugyanaz-e mint a tesztelt. ha így kezdétek volna a kérdést, akkor én sem rágtam volna be...amúgy pedig angry birds lehet hogy 2d, de eddig úgy tudtam, hogy azért mérvadónak számít grafikai teljesítmény kérdésekben, és idő híján ezzel próbáltam meg eloszlatni a kételyeket, ahogy írtam is. különben meg kit érdekel mennyivel veri meg benchmarkban a samsung galaxs s-t (ha egyáltalán megveri), ha egyszer egyértelműen kiderült hogy fut rajta minden átlag fekhasználásra szánt app.
no comment (mondjuk írtam vagy 30 sort, hehe): ez egy kívül belül remek telefon, és ebből nem vagyok hajlandó engedni
defy, ez aztán tényleg döfi!
[ Szerkesztve ]
-
CabalX
aktív tag
Hmm már a fórumozók tetszéséből kiindulva is hiánycikk lesz idehaza ez a telefon.
Szerintem jobb ha a mobiltelefon kereskedések dupla mennyiségben rendelnek be ebből a készülékből mert nem elég hogy iszonyú jó és sokat tud, árban is egész jó és jönnek az ünnepek.
Egy vevőjük tuti van már (Én) de szétnézve itt leszünk páran "biztos vevők" a gépekre.
-
horush
addikt
Aszonnyák', hogy hamarosan. Talán reménykedhetünk benne, hogy a közeljövőben.. Bár sajnos sokan, sok mindent mondogatnak...
-
villanyos
csendes tag
Kb. mikor várható az Android 2.2 frissítés megjelenése?
-
PHM
addikt
Most először fordult elő velem, hogy egy tesztet olvasva
belémvágott a "Nekem ez kell!" érzés.
Lehet, hogy hamarosan én is áttérek az okostelefont használók táborába.
Köszönet a tesztért.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Rusi
senior tag
válasz Hakkuuuh #270 üzenetére
Harag részemről sincs, csupán elmondtam, hogy nyilván nem hasraütésszerűen találtam ki, hogy most mi van. Egyébként a feltelepített 10 programról mind a 10 pontosan ugyanolyan információt jelzett a processzoron át a szenzorokig mindenre. Épp azért raktam fel ennyit, hogy biztos lehessek benne, de mint írtam, a neten pillanatok alatt megtaláltam a Motorola hivatalos fejlesztői oldalát (amit itt már előttem is említettek és linkeltek), ahol szintén egyértelműen jelezve van, hogy ott az SGX530 belül.
Továbbá az Asphalt 5 HD-t is azért raktam rá, hogy ezt ellenőrizzem és vajpuhán futott rajta, tehát ennél többet már tényleg nem tudtam volna tenni (csak a szétszerelés, de ez ugye nem lehetséges). Nekem is nagyon fontos, hogy valós és megbízható információt adjak nektek, olvasóknak, hiszen enélkül semmi értelme az egésznek.Mobilaréna (2010-2017)
-
Hakkuuuh
tag
Sziasztok!
Nem azért, de én nem írtam azt hogy tuti nincsen, hanem hogy két belinkelt(!) forrás szerint nem volt (lásd: "elméletileg" szót) amiket feltételezem ...
(ha már az itteni cikkíró szinte kikérte magának hogy ő már pedig végignézett minden rendszerismertető programot ... amúgy az ilyen rendszerinfó progik "tévedhetetlenségére" ott van pl: ZTE Blade (asszem) aminél valamit mond az egyik, míg mást a másik )
... szintén nem tapasztalatlan kisgyerekek állítottak össze. Ezért is kértem helpet/benchmarkokat ...Egyedül CabalX-nek volt annyi esze hogy "mert én azt mondtam", meg "én mindent megnéztem" komolytalan hsz-ek helyett tudott konkrétumot is linkelni (köszönet érte!).
De majd jönnek még "tények" (videók/mérések) amik megerősítenek abban a hitben hogy tartalmazza a szükséges 3D-s komponenst, mert ha nem haragszotok inkább az olyanoknak hiszek, mint a "sértődött" "énaztmondtamoknak"
Nincs harag!
Üdv
Hardcore4Life
-
Rusi
senior tag
válasz Hakkuuuh #262 üzenetére
Nem, nem szentírásokat készítünk, hanem teszteket. Másrészt nem kell szétszerelni egy mobilt ahhoz, hogy megtudjuk, mi lakozik belül. Csak fel kell rakni egy rendszerinformációs progit és többek közöt még azt is megmondom neked, hogy a telefonban lévő szenzoroknak ki a gyártója.
(közben Grizzly87 megelőzött)
[ Szerkesztve ]
Mobilaréna (2010-2017)
-
Grizzly87
csendes tag
válasz Hakkuuuh #262 üzenetére
"Ember, azért ésszel!" --> Miért, az mitől szentírás, amit te írsz HAKKUUUH?!
Ne haragudj, de rettentően felbosszant, amikor így leszúrnak egy kommentelőt.
Mintha te annyira vágnád a dolgokat... A kis kutakodásoddal se mentél sokra.
A cikkíró valószínüleg mindennek utána nézett, nem hiába kapta meg idő előtt tesztre.Defy, PowerVR SGX 530
[link]Defy-t válaszd ha az IP67 fontos, XT720-at ha inkább a xenon és a HD videó csábít.
Remélem nincs harag
Az út ott kezdődik, ahol az aszfalt véget ér...
-
Rusi
senior tag
válasz Maxtreme #263 üzenetére
Rossz hírem van számodra, mert ezzel is teszteltem és röccenés nélkül ment, ráadásul a szenzor finomabban reagált, mint a Milestone-omban.
Amúgy a specifikációnak egyrészt utánnanéztem (pl. a Motorola hivatalos developer oldalán, ahol egyértelműen oda van írva a gyorsító és talán csak nem hazudnak), másfelől direkt írtam itt a fórumban, hogy legalább 10-féle rendszerinfós progit húztam le Marketről, illetve a Quadrant tesztprogit (ami 3D-t is tesztel) és mindegyik jelezte, hogy ott bent van egy PowerVR SGX530 chip. A Galaxy S-ben egész más proci van és ott az SGX540-es 3D chip bele van integrálva. De az integrálás nem alapfeltétel, ha mellé forrasztják, akkor is működni fog.
[ Szerkesztve ]
Mobilaréna (2010-2017)
-
Rusi
senior tag
válasz Hakkuuuh #254 üzenetére
Nos, feltenném a kérdést:
Ha a prociban nincs integrált 3D gyorsító, akkor ha melléheggesztek az alaplapra egy külön 3D chipet, nem fog működni?
Vagy a PC-nél is úgy van, hogy amelyik prociban nincs VGA vezérlő, akkor azzal már nem lehet játszani?Mobilaréna (2010-2017)
-
Rusi
senior tag
válasz zsirfecske #250 üzenetére
Próbáld ki az ES File Explorert, én ezt használom Milestone-on. Ráadásul ebből egy egész család van, mert van belőle Task Killer, meg más is, de ezek önállóan is működnek, én is csak a fájlkezelőjét használom.
Vagy esetleg feldobhatod még a Bluetooth File Transfert, mert azzal bármit tudsz küldeni-fogadni BT-n, gyorsan és egyszerűen (még appokat is lehet átküldeni!).Mobilaréna (2010-2017)
-
CabalX
aktív tag
válasz Maxtreme #263 üzenetére
E szerint a teszt szerint van benne 3D gyorsító: [link]
Az eredmény hasonló, hol jobb, hol rosszabb mint egy Galaxy S esetén, de mivel egy generációval régebbi a 3D gyorsító rész benne ez normális szerintem.Hakkuuuh: Ha ez megnyugtat az XT720-at nagyon elveri, ami nem meglepő elvégre abban egy lassabb és még régebbi processzor van !
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz zsirfecske #261 üzenetére
no offense, de az angry birds Spican is fut, annak meg annyi köze van a 3D gyorsításhoz mint b*zinak a p*nához
Az Angry Birds inkább a 2D kategóriába sorolható.
Ezzel kell pl tesztelni. -
Hakkuuuh
tag
válasz zsirfecske #261 üzenetére
Ember, azért ésszel!
Mert a cikkíró azt írta hogy van az mitől szentírás? Ő honnan tudja, szétszedte atomjaira és megnézte mikroszkóp alatt? Gondolom inkább valami specifikációt nézhetett valahol, mintahogyan mások is ...
Ráadásul a http://www.windowsceportal.hu/ -n is azt írják hogy nincsen benne. Kicsit körbenéztem és azt találtam a kis kutakodásom után hogy nincsen, legalábbis a belinkelt doksi erről szól, nem pedig ok nélkül kezdtem el vagdalkozni.
Azért mert vettél egy ilyent nem azt jelenti hogy ez az überf@sza, max. neked .
Mindenesetre jöhetnek a megerősítések/cáfolatok, mert egy ilyen és az xt720-as között vacilálok!!!
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hardcore4Life
-
zsirfecske
addikt
ha egyszer nem olvasod el a teszted, legalább hülyeségeket ne írj, mert összezavarsz másokat. most nincs alkalmam tesztelni rendszerinfó progival, de nem is kell, angry birds röhögve fut rajta.
még tartom, hogy hibátlan a telefon...
ja, amúgy tuti német verziós a teló, ugyanis DE végű build van rajta.
innentől csak reggel leszek, bocsi.
-
CabalX
aktív tag
Én is nézegettem hogy az OMAP 3610-ben a leírás alapján nincs 3D gyorsító.
DE - a hivatalos Motorola Developer oldalon [link] szerepel egy PowerVR SGX 530 gyorsító...Persze engem is érdekelne a tényleges sebességteszt, de itt a TI oldalán az egész generációra írja a 3D gyorsítást: [link]
De most kérdés melyik doksinak adhatunk igazat...
-
Maxtreme
addikt
válasz zsirfecske #246 üzenetére
Grat
Majd egy tesztet akkor lőhetnél is (vagy dobj fel valami brutálisabb 3D-s játékot) -
Hakkuuuh
tag
Sziasztok!
Egy benchmarkot nyomjon már valaki, mert elméletileg ( http://www.windowsceportal.hu ) ebben a gépben 32 bit Texas Instruments OMAP 3610-es proci van amiben NINCSEN 3D gyorsító.
A procikról bővebben itt: http://focus.ti.com/lit/ml/swpt024b/swpt024b.pdf
Köszi.
Hardcore4Life
-
Kobaljov
senior tag
Ha jól emlékszem éppen az emlegetett Gore-tex olyan, hogy a folyékony vizet (pl. eső) nem engedi át, de a vízgőzt, párát (pl. izzadás) igen (emiatt szellőzik jól), a különbséget a kettő között a molekulák nagysága jelenti, a mikropólusokon az előbbiek nem, míg az utóbbiak átjuthatnak.
-
MartOOn
addikt
válasz Lord Zero #248 üzenetére
azannyát! ezek sincsenek benne? elketromos muffcsiklandozó azért csak akad nem? vagy legalább softweresen letőlthető rá?
ez már a 2. moto teló amibe beleszeretek! sajna Backflippet nem tudtam szerezni de egy ilyet muszály lesz!
meg van a herom utódja...
szerk: vaterán már van fent egy 112-ért. nagyon nem rossz kezdés!!!
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
kafka
csendes tag
számomra érthetetlen, hogy eddig csak ez az egy gyártó csapott le erre a piaci résre...
namindegy, sokakkal egyetemben az az érzésem, rám szabták ezt a cuccot.mivel ez lenne az első érintős telefonom, fel is tennék egy láma kérdést, ezt ugye kesztyűben nem tudom majd használni? (ami mondjuk egy strapa-fonnál nem jönne rosszul)
-
zsirfecske
addikt
köszi, és ismét külön köszönet a részletes tesztért, Te adtad meg a végső lökést a vásárláshoz (nomeg a gsmline hogy fehívtak..), és egyelőre nagyon nem bántam meg
amúgy egyelőre a fájlkezelővel van bajom, mert ahogy írtad alapból a quickoffice fájlkezelője jön be (ez feature, hehe) ami fapados. feltettem egy astro file managert, de nem tetszik. javaslat esteleg vmi jobbra? köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Rusi
senior tag
válasz zsirfecske #241 üzenetére
Hát én megölés helyett inkább gratulálok az új szerzeményhez.
Igen, sajnos néha én is úgy érzem, hogy bármennyire is próbálok jó fotókat csinálni egy-egy készülékről, élőben sokkal jobb hatást kelt. Persze van olyan, hogy ez fordítva is igaz, tehát élőben tízszer olyan ronda, mint a képeken (pl. a Mobiado replika, na az sokkolt keményen ).
(Az meg nem is csoda, hogy neked nincsenek benne a cikkben említett szoftveres hibák, hiszen a tied egy kereskedelmi, végleges szoftveres darab )
Mobilaréna (2010-2017)
-
törölt tag
Részegen beleejti az éppen fogyasztott korsó sörébe? Mondjuk szerintem kibírná, a sör nem sok olyan trükköt tud amit a víz nem, és ami átverheti a szigetelést.
A teló meg kell! Épp mostanában nézegettem, hogy mire cseréljem a 6 éves Sony Ericsson T230-asom (nem röhögni ), és ez lefedi teljesen az igényeket, plusz még az ára is emészthető.
-
Én úgy nézem, hogy ez a legolcsóbb azok közül amiket eddig néztem.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Org
aktív tag
válasz zsirfecske #241 üzenetére
Akkor hamar dobd bele a fürdőkádba, h tényleg fantasztikus-e..
Nézd meg h fent marad e a víz tetején..''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''
-
janes74
senior tag
válasz LEFTHORSE1 #235 üzenetére
Azért kiváncs leszek ki lesz az a marha aki mosogatòlé, mosòporos lè, ecet, olaj, szesz és hasonlókba fogja áztatni a tellát!
-
zsirfecske
addikt
meg fogtok ölni, de ma délben felhívtak gsmline-tól, hogy előjegyzési igényemet ki tudnák elégíteni, ugyanis du 1-re érkezik(ett) 7 db raktárra. eredetileg t-nél akartam megvenni, de nem bírtam ki és rábólintottam. 110k, sosem akartam ennyi pénzt kiadni egy telefonért, de azt kell mondjam hogy maximálisan megérte. ez a telefon FANTASZTIKUS!
1 órája nyomogatom, előrejáróban annyit mondhatok, hogy hibátlan, facebook, gmail pöccre ment (tehát nincs baki vele mint a cikkben, persze facebook appot külön kell leszedni, mert alapból a blur-ön keresztül jeleníti meg). új androidosként iszonyatosan bénázom még, de teljesen kész vagyok tőle. eddig semmi röccenés, semmi hiba.
ha lesz több tapasztalatom, természetesen itt megosztom veletek.
UPDATE: maga a kütyü ránézésre német import (alap nyelv volt + manual is németül van csak hozzá a francia ésolasz mellett - igen, angol nincs is!), 1+1 év garit vállalnak rá és minden kiegészítő a cikkben is lerírtakkal egyezik. ha lesz rá igény felteszek egy képet a csomagolásról.
UPDATE2: a cikk képei nem adnak vissza semmit a külsőről, ez a telefon strapafon létére is gyönyörű!
[ Szerkesztve ]
-
horush
addikt
Mondjuk egy kicsit ügyeskedve az áfát meg lehet úszni.. csak akkor előre kellene utalni, s mivel ismeretlen a webshop ezért ez elég rizikós...
-
horush
addikt
Hali, a GSMHOME-nál is előrendelhető már a Defy. 101e azért jó ár. Igaz ez csak 12 hónap gari, 103e 24 hónappal.
Szerk: [link][ Szerkesztve ]
-
Tomi_Sci
őstag
válasz LEFTHORSE1 #235 üzenetére
Gondolom a labirint tömítéseken kb. fél óra alatt szivárog át a víz. Vagyis inkább egy fél nap alatt nagy nyomáson, de hát így a beázás biztos nem lesz garancia probléma.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Halo
senior tag
-
LEFTHORSE1
őstag
Azon gondolkodok hogy mièrt csak 30 percet bìr 1 méter vìz alatt, felòldòdik a vìzszigetelése vagy vìzkö rakòdik le rå? Amugy lehet hogy a hangszòrò nyilås miatt van idöhöz kötve. Azért majd kivåncsi leszek hogy a tengervìz (a sòtartalma miatt) mennyire amortizålja, no meg az egyéb konyhai folyadékok (mosogatòlé, mosòporos lè, ecet, olaj, szesz). Ja és ha van önkioldòja akkor szerintem csak lehetsèges a vìz alatti fotòzås. Ehh nagyon érdekel ez a telò, még nem mondom ki de lehet hogy...
Cseberből vederbe
-
sysrq
őstag
Egy T-mobil szórólapban is benne van "hamarosan" megjelöléssel.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
sirVau
csendes tag
http://www.pixmania-pro.be/be/nl/08636331/art/motorola/defy-smartphone-3g-wcdma-umts-gsm-reep-android.html
itt már kapható.netto 274 € ....
a magyaro 74ezer netto -
bikkamokka
tag
válasz LEFTHORSE1 #219 üzenetére
Ez reális igény, hogy szaunában is működjön? Egyébként szerintem nincs egy szaunában annyira nagy gőz. A páratartalom nem olyan durva, mint a gőzben.
Még nitrogénnel lehetne tölteni levegő helyett, persze nyomás alatt! Sim és kártyacsere érdekeles lenne! Ha meg magasra megyünk vele, vagy a repülőn kinyomódna a hátlap. Ezt mérve (tolómérővel, vagy máshogy) még a magasságot is meghatározhatnánk. Pesze erre a gps is jó... -
Rusi
senior tag
Ez butaság, ugyanis 1 méter mélységig vízálló legalább 30 percig, tehát a párás, gőzös környezet még kevésbé "terheli". Ha egyszer vízálló, akkor nem jut be a gőz és a pára sem, elvégre ha beleejtem egy pohár hideg vízbe, utána meg odateszem egy fűtőtest mellé, akkor ugyanúgy kicsapódna benne a pára, nem? De hidd el nekem, nem fog.
Az atomvillanást meg szintén túlélné, feltéve, hogy csak a villanásról van szó (fényálló is ).Ja, és igen, a víz alatti fotózás tényleg nem nagyon lehetséges a leblokkoló kijelző miatt, ellenben videózni lehet, ha még a víz felett elindítod a felvételt.
[ Szerkesztve ]
Mobilaréna (2010-2017)
-
Rusi
senior tag
válasz Tomi_Sci #227 üzenetére
A 2.2 frissítés biztos, mert magától a Motorolától származik az infó. A felbontástól egyáltalán nem kell tartani, ez pont ugyanannyi, mint a Milestone-é, és eddig még egy alkalmazást se találtam, aminek gondja lett volna vele. Mellesleg ha csak 480x800-ban futna, akkor azt az 54 sornyi fekete csíkot kb. észre sem lehet venni.
A Quench XT5-re azt tudom mondani, hogy olvasd el az XT3 tesztünket és a kamerát cseréld ki 3,2 helyett 5 megapixelesre. Ugyanis összesen ennyi a különbség a kettő között, így pedig nem sok értelme lenne mégegyszer ugyanarról írnunk.
Mobilaréna (2010-2017)
-
Tomi_Sci
őstag
A 2.2 update mennyire biztos? Illetve az appok mennek ezen a felbontáson?
Mellesleg nagyszerű telefon, le a kalappal Motorola!
Más:
Motorola Quench XT5-ről nem lesz tesz? Galaxy 3-at szerettem volna venni, de olyan sok bug van a rendszerben, hogy fejből fel sem tudom mindet sorolni. Ellenben az XT5 kamera és kijelző tekintetében is sokkal jobb, továbbá egy árban vannak. Szívesen venném valami illetékes válaszátHirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Rusi
senior tag
válasz villanyos #208 üzenetére
Sorban:
1. A rádió nem működik headset nélkül, nincs beépített antenna hozzá. Ha ilyet tudna, azt mindenképp megemlítem a cikkben is.
2. Az Androidban alapból van copy-paste funkció, ezt ráadásul kicsit megpiszkálták, mert a DEFY-nél a szövegkijelölés kicsit iPhone-féle lett (kinagyítja az adott szövegrészt, ezt a tesztben lévő egyik kijelzőképen is látni).
3. A menü jelenleg nem magyar, a 2.2-es frissítés után viszont lesz hozzá magyar nyelv is.Mobilaréna (2010-2017)
-
Ricardo
titán
"Viszont ha a belseje lègnyomås alatt lenne (pl. 1.2 - 1.5 bar) akkor mår a göz sem jutna be"
Még valami?
-
caverinha
aktív tag
Eszméletlen ez a telefon,nem néztem volna ki a Motorolából,h egy ilyen szuper készüléket piacra dobnak majd,kellemes csalódás. Ő lesz a következő telóm ez már biztos! (L)
-
ZooLee
senior tag
Sajnos nem tudom biztosan megmondani, nekem egyelőre csak egy Voda 845-öm van.
Elméletileg azt mondthajuk, hogy menni fognak (A Sygic-nál benne van a listában) de pontosabbat csak típus alapján. Mindhárom linkelt szoftvernél meg lehetett találni a kompatibilis készülékeket.
Z.
-
rebeL1899
csendes tag
"egy kicsit hosszú, és széles."
Szóval nagy??? Bocs de ezen olyan jót mosolyogtam.
-
LEFTHORSE1
őstag
Akkor ha jòl értem a vìz alatt nem lehet fotòzni mivel csak a kapacitìv kijelzöröl lehet a kameràt kezelni, ès a kijelzö hasznålhatatlan vìz alatt.. hmm de kår, azèrt itt jòl jönne egy hardveres gomb, no de legalåbb videòt lehet csinålni ha mèg szårazon elinditjuk, ja ès szerintem aki gözös fürdöbe vagy szaunåba be szeretnè vinni, az ne tegye, egèsz biztos vagyok benne hogy bemegy majd kèsöbb, hidegebb levegön lecsapòdik ès vizes lesz bent. Viszont ha a belseje lègnyomås alatt lenne (pl. 1.2 - 1.5 bar) akkor mår a göz sem jutna be.
A telò nagyon jò lett, bevållalnåm, habår egy kicsit hosszù ès széles.Cseberből vederbe
-
kaller1
veterán
-
Devilske
tag
Úgy látszik ma jött meg mert már hívtak a gsmlinétöl és a honlapjukon is már nem élőrendelhető hanem kapható
Motorola Defy black + 8gb micro sd + Se.MW600 headsett \m/ Finom a kindertojás csak a sárgáját nehéz lenyelni...
-
Devilske
tag
Ár UP
Gsmline : 110K
alakulMotorola Defy black + 8gb micro sd + Se.MW600 headsett \m/ Finom a kindertojás csak a sárgáját nehéz lenyelni...
-
zaskar
senior tag
Engem is érdekel a navi kérdés, viszont még csak Nokia Maps-et és Garmin XT-t használtam, mint Nokia tulaj. A felsorolt navi programok elvileg mind működhetnek a Defy-n? Gondolok itt a kijelző felbontására, hogy ahhoz passzolnak-e rendesen.
Hát ez a 125 ezres ár egy kicsit húzós, 100-nál többet nemigen szeretnék rá kiadni, és ebbe a német 350 EUR-os ajánlatok még beleférnek szállítással együtt.
Mindenesetre az angol kézikönyvet letöltöttem, hogy addig is ismerkedjek vele... -
villanyos
csendes tag
Sziasztok!
A teszt és a telefon valóban nagyon jó. Már szeptember óta szemezek vele.
Viszont lenne néhány kérdésem:1. A rádió headset nélkül is működik? (Az rds, nem pedig a netrádió)
2. Van e rajta vágólap/clipboard kezelő? (Kivágás,másolás,beillesztés)
3. Magyar nyelvű a menürendszere?Válaszotokat előre is köszönöm!
Ui: Ha transzflektív kijelzője lenne, akkor tovább bírná az akksija,mert világosban nem kéne rá háttérvilágítás. -
-
Aureal
őstag
válasz Lompos48 #185 üzenetére
USB On The Go? Hmmm, akkor nem lehetne végképp belekötni!
Nagyon örülnék ha az Andi 2.2-vel javítanának kicsit a kameráján, a fotók nem valami hűde kategória azért. (mármint a képtömörítési, színkezelési algoritmusán) De tényleg, amit ebbe a kis telába belepakoltak idáig...?! Kicsit izgultam mikor az akkuról kezdődő részt kezdtem olvasni, de hihetetlen hogy ennyi tudással még ezen a fronton is tuti!Van rá egy szlogenem: "Defy - odab@sz, ha odab@szod ha nem!"
[ Szerkesztve ]
-
KeNTaGoN
tag
Sosem voltam MotoFan, de a Milestone es most a Defy nagyon tetszik.
Szamomra csak ez a 854x480 a furcsa, valahogy egy sima wvga felbontas nekem jobban bejonned.
Te am teljesen korrekt telo, elfogadnam karacsonyra.
Sunaznam!www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
hoffman187
csendes tag
Ó, egy árban van a Legenddel, remélem lesz a Vodánál szintén egy áron a Legenddel.
-
zsirfecske
addikt
magyar ár UPDATE:
a motokernél kint van az ár, 124900 ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- Oneplus 13 16/512gb Blue + Oneplus Watch 2r, 3 év garanciával, újszerű állapotban, eladó!
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan