- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
caverinha
aktív tag
Ezek a launcherek nem zabálják az akksit? Mert a régi telómon volt ilyen progi,ami mondjuk csak a lockscreent cserélte,de az vmiért kegyetlenül ette az akksit,ennél mi a helyzet?
-
zsirfecske
addikt
biztos hogy nem, ahogy írtam 8-10 óra nappal az akksi töltése, 2-3 óra usb-ről (jó ez lehet kevesebb, még sosem mértem). de persze ez a full töltés ideje a 4400 mAh-ra, egyszerre nem szívja le elvileg a telefon (ezt sem tudom még pontosan, sosem dugtam rá full töltötten full üres defy-ra).
[ Szerkesztve ]
-
zeg
őstag
válasz zsirfecske #3597 üzenetére
Biztos hogy 2-3 óra alatt egy átlagos napon fel lehet tölteni napossal egy defy-t?
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
zsirfecske
addikt
válasz Dinamiq #3586 üzenetére
napelemesnél hogy lenne már jobb egy sima ormótlan sz@r? ez nagyon kicsi, ha nincs nap rádugod usb-re és 2-3 óra alatt fullon van, nyáron meg lehet fickózni vele hogy milyen zöld (jó, full töltöttséghez 8-10 óra erős napsütés kell, de azért simán megment ha épp lemerülnél).
-
sinvan
csendes tag
Netes rendeléssel vigyáznék azért, mert nem biztos, hogy az, aminek látszik. Lsd. itt a . [kommenteket]
-
Dinamiq
tag
Volt itt a mobilarénán egy teszt. (azóta sem találom!) Egy töltőt teszteltek. Az tetszett nagyon. Lényegében kb. 3x-os kapacitása van, mint a telefonnak. Lítiumos akksi van benne, ami 1,5-2 óra alatt teljesen feltölthető. Ezzel a cuccal 2-3 alkalommal teljesen fel lehet tölteni a telefont. Ráadásul kicsi, és kompakt. Szerintem jobb, mint egy napelemes töltő. A napelem sem rossz ekkora kapacitású akksival. Csak a belső akksi feltöltéséhez azért tuti kell vagy 2 napos nap.
Ami nem mindegy az ilyen töltőknél, az a töltő áram. Gondolom ez a Defy-nél is 1A. Ez a kis töltő tudta az 1A is! 0,5A mellett elég lassan tölt fel. Ráadásul ha közben használva is van a telefon, akkor lehet, hogy töltés közben is merül. Autóban zene és gps mellett 0,5A kevés lehet! (Persze ide nem az akksis töltőt használja az ember! Sok autós töltő azonban nem tud csak 0,5A-t)
-
ABE
őstag
Szinte biztos, hogy olyan minőségi, ténylegesen nagyobb teljesítményű akku, ami méretben megegyezik a gyárival, nem lesz. Ha meg lesz nagyobb fizikai méretű megoldás, akkor az alapból a hátlap cseréjével is jár, az viszont az ütésállóság és vízzáróság szempontjából lesz kérdéses. A külső akku viszont működőképesnek tűnik.
sheep
A DCSwitch kikapcsolás után nem is fog jelezni semmit. Próbáld ki, hogy a kikapcsolt állapotban működik-e a mobilnet (nem fog).
-
buca84
őstag
Valaki próbált már ki a gyári akksin kívül más, nagyobb teljesítmnyű akksit? Ha igen, akkor tapasztalat?
Van olyan gyári akksi ami nagyobb teljesítményű és jó is a DEFY-hez?Vagy hasonló megoldást 2. akksiként: [link]
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz Tomi_Sci #3571 üzenetére
ja ez a másik amit próbáltam
bekapcsolom, de nem csinál semmit
vagy nem is kell? nem kell vmi ikonnak megjelennie? mert ha a data managementben kikapcsolom a 3g-t, akkor a felső sávon a nyilak pirosra váltanak
ha viszont a dcswitc-csel kapcsolom ki, nem történik semmi9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
-
bwoay
nagyúr
igen, látom, hogy két külön embernek válaszoltál, de azt erősen kétlem, hogy a nálunk eltöltött 144 napod alatt nem találkoztál még olyannal, aki képes akár 4 embernek is válaszolni egy hozzászóláson belül. ezek a megoldások egyébként nem azért születtek, mert mi sajnáljuk tőled a helyet, vagy mert nem szeretnénk, hogy változzon a rangod, hanem pusztán azért, mert sokan maguktól belátják, hogy ettől nagyságrendekkel áttekinthetőbbé válik a topic. nem egyedül a te 2 hozzászólásod rombolja az összképet, hanem az, ha mindenki percenként bedob egy postot arra hivatkozva, hogy mindegyiket másnak szánta. alig pár napja már kértem egyszer, hogy erre lehetőleg mindenki figyeljen oda, mivel itt többen is hódolnak ennek a szenvedélynek. a szerkesztés gomb nem csak arra ad lehetőséget, hogy pl. az elütéseket korrigáljuk, szerintem nem jár különösebb fáradsággal a használata akkor sem, ha mondjuk utólag még másvalakinek is írna az ember 1-2 mondatot. ezt ugyan neked címeztem, de értelemszerűen nem csak neked szól
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
sheep
addikt
hali
nem működik nálam az apndroid
installálva van, de amikor rábökök akkor ismeretlen hibát ír, és csak force close-t enged
nem tudja vki mi lehet a baj?
a 3g watchdog-ban viszon él az apndroid opció...
próbáltam egy másik 3g kapcsoló progit, de az meg nem csinál semmit, hiába van bekapcsolva...nem lövi le a netet
tudnátok esetleg vmi más hasonló programot ajánlani?9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
-
Halo
senior tag
válasz zsirfecske #3565 üzenetére
úgy... ha lehetne szűrni telefonra... egyelőre ilyet nem találtam.
De az app alatt ott vannak a User-ek, akiknél fent a cucc. Onnan tudsz továbbszöszölődni.
meg egy-két standard defy appnál szétnézni. pl. mototorch.
most regelek, s hátha úgy lehet majd usereknél is nézgelődni - ne adj' isten telefonok szerint szűrni!Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
vétó
aktív tag
hű de gyorsan eljárt az idő efelett a készülék felett (is); azt írja a SpeedShop, hogy "kifutott termék" http://speedshop.hu/termekoldal/49055_mobiltelefon_keszulek_motorola_defy_black_kartyafuggetlen_1_ev_magyarorszagi_garanciaval.html
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
orcee
csendes tag
Na ma visszavittem a Motoker-be. Ott közölték, hogy a szerviz ugye nem itt van és ők már nem tudják eljuttatni a héten oda, úgyhogy jobban járok ha magam viszem el. Na akkor irány Újpest, Széchenyi tér. Ott leadtam a telcsimet és elvileg a héten meglesz.
Megkérdeztem, hogy lehet e megelőző javítást végezni, de a nő aki a pultban volt azt mondta csak hibás készülékeket javítanak ingyé. -
zsirfecske
addikt
hmm, lehet hogy a legjobb rendszerwidget a Widgetsoid?
engadget-en láttam. -
Halo
senior tag
a droidwall miatt túrkáltam az appbrain-on.
érdekes dolgokra leltem. Pl. a fent nevezett programot használja egy defy tulaj is. Az appok alatt a regisztrált felhasználókat jeleníti meg, így aztán lehet túrkálni, melyik defy tulajnak mi van a gépén (ill. mit telepített az appbrainról...)
érdekes szöszöléses időtöltés. Van is egy-két érdekesség, szétnézek még és jelentkezem!Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
ABE
őstag
Bővítgetem, javítgatom a FAQ-t, lassan kikerülhet a módosított változat, de jó lenne, ha erről az órajel és feszültség állításról is kerülne bele. Senki nincs, aki ezt a pontot bevállalná?
-
Maxtreme
addikt
Próbáltátok már ezt az ADW launcher EX-et?
Egész korrekt homefelületnek tűnik. 2 napja használom, eddig nem volt vele gondom. gyors, látványos, stablTettem is be másik forumra képet róla, de bedobom ide is hátha érdekel valakit.
Új stílusú ikonnevek
Új stílusú ikonnevek 2
Lapozas 1
Lapozas 2
MenüTermészetesen választhatunk 3D-s menüt, illetve különböző effekteket a lapozáshoz.
szerk: Még valami
Tegnap este találtam egy az alapnál (szerintem) jobb contact managert,Szerintem áttekinthetőbb, többet tud, és jobban néz ki mint az alap.
[ Szerkesztve ]
-
Gabernier
tag
okk befogtam köszönöm
-
ABE
őstag
válasz Gabernier #3552 üzenetére
Ajánlom az első hozzászólást. Ahogy előbb is mondtam: ez a Motorola saját jelölése, és ne keverd össze az Android számozásával. Csak 2.1-es Android van egyelőre Defyhez.
-
Gabernier
tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=889133
a 2.5 ör innen gondoltam
-
ABE
őstag
válasz Gabernier #3545 üzenetére
1. A lefedettséget nem véletlenül kérdeztem: ha a pesti lakásban nem vagyok az ablak közelében, akkor csak Edge van. Ha szüleimhez jövök falura, a település egy részén van 3G, a másik részén nincs. Ugyanígy szolgáltatótól is függ, hogy adott részen milyen jelet nyújt. Mindezeken kívül a telefon hálózati beállításai között van lehetőség a 2G/3G beállítására, ez sem mindegy, hogy van beállítva. És végül: ha a mobilnet le van tiltva, akkor nem is fog kirakni semmilyen ikont, hogy éppen milyen hálózaton van. Ha engedélyezett az adatkapcsolat, akkor az elérhető sebességtől függően egy E, 3G, vagy H felirat fog megjelenni felül az értesítési sávon, a térerő jelzése mellett.
2. A 3G mobile broadcastra gondolsz? Talán netet tud szórni, de ezt tényleg nem tudom. Szinte biztos, hogy nem rádióadó, mert az FM Transmitternek hívják, és olyan nincs a Defyben.
3. 2.5-ös Android nincsen, a legújabb jelenleg a 2.3-as, de még az sem nagyon elérhető, sok helyen (mint pl. a Defynél is) még a 2.2 sem jött ki. A 2.51-es jelölés a Motorola saját megkülönböztetése a saját ROM-jaihoz. Ugyanarról az XDA fórumban linkelt ROM-ról beszélünk. A hangszórós dologhoz: ha visszarakod a gyári ROM-ot, nem hiszem, hogy problémáznának rajta. Sőt, amúgy sem szabadna, hiszen a ROM módosítása nem okozhatja a hangszóró meghibásodását.
[ Szerkesztve ]
-
Hakkuuuh
tag
válasz Gabernier #3538 üzenetére
google segíthet
Mobile broadcast:
http://www.envivio.com/en/solutions/for-mobile/for-mobile-broadcast/menu-id-98.htmlszóval nem e miatt nem tudsz 3G-re menni. Ki kellene próbálni más helyszínen is vagy nyomj egy Factory resetet, akkor visszaáll a telód 0-ra (tehát elég sok mindent újra be kell állítani, ha nagyon mókultál már benne ). Abban az állapotban BIZTOSAN van 3G ... és tudod is használni, ha a szolgáltatód ezt lehetővé teszi! Lehet először náluk kellene érdeklődni hogy milyen a lefedettség felétek.
A 2.51 a ROM verzió, nem az Android-é! (Defy Rom v2.51.1 ami a 2.1-es Androidon belül érthető, a Te ROM verziód valószínű: .2.21 Settings-> About phone -> Build number
Üdv
[ Szerkesztve ]
Hardcore4Life
-
Gabernier
tag
1.Gödöllőn lakom külterületen elméletileg lene lefedettség de majd bemegyek a városba valamikor Mármint a NAGY városba és megsasolom ott mi a helyzet.
Köszi a segítséget...
2..Nem lehet az hogy ez a mobile broadcast valami kis rádióadő pl az autórádióval lehet fogni és már meg is van a kihangosítás meg a zenéket is lehetne lejátszani?3. Láttam hogy írtad már fel lehetne raki a 2.5 ös romot... és ez már a 2.5 ös androidot jeleni?
még várok 1 picit hogy tönkre megy e a hangszóró aztán megpróbálkozom egy flash eléssel a korábbbi instrukcióid segítségével -
csofti
tag
Nos, fejlemények....bármilyen kamerát használó progit elindítva -ha az éppen nem fagy le azonnal- a fényképezö használhatatlanná válik, csak az újraindítás segít rajta. Most a camera360-at próbáltam, mert a gyári szerintem béna...hiba ugyanez. Másnál is elöfordult ilyesmi?
cs
-
törölt tag
Olyan progit esetleg tud valaki, ami csak bizonyos alkalmazásoknak enged hozzáférést a nethez?
-
orcee
csendes tag
Na holnap viszem is a Motoker-be. Majd írok a fejleményekről.
-
danifilth
csendes tag
és ha javítják a hibát??? utána nincs esély ujabb meghibásodásnak??? tehát ez végleges javítás ?
-
Trabby
aktív tag
Szerintetek ha beviszem a motokerhez, úgy hogy még nincs elromolva, és mondom, hogy javítsák ki a forrasztást meg amit kell, akkor megcsinálják?
-
Tomi_Sci
őstag
MSN numbert beírnád ide? Az IMEI mellett van, az akku alatt. Köszi
Igen, ez egy szériahiba, amit mostanra már javítottak. A hangszoró száll el, garanciálisan kb. 5 perc a javítása, nem nagy gáz, főleg, hogy hivatalos Motorolással vetted.
Szerk: Én javaslom mindenkinek a fülhallgató agresszív használtatát, jöjjön elő minél hamarabb, ne hordjatok magatokkal egy időzített bombát.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Trabby
aktív tag
Letudnád írni az MSN számát? (a dobozon van, az IMEI szám alatt, vagy pedig az akksi alatt.
Meg a verziót is légyszi. (settings -> about phone-system version)
Fülhallgatót használtad? Mert elvileg, az is segíthet rajta, hogy elbaszódjon. :S
Én is a gsmtakácsnál vettem, félek, hogy kijön a hiba nálam is.
-
orcee
csendes tag
Na srácok nekem ma előjött az a bizonyos hangszóró hiba!!
A másik fél tökéletesen hall én viszont semmit. Csak kihangosítva tudom használni. Hozzátenném 1 hete van meg a telefon egy csepp vizet nem ért, nem dobálom, ütögetem stb! Úgy vigyáztam rá mint egy hímes tojásra és mégis.. A gsmtakácsban vettem gyári 2 év motorola garival. Holnap viszem is a szervízbe. remek...Volt már valakinek itt ilyen gondja??
-
Gabernier
tag
settings-wireless &networks - mobile brodcast
ez mi?
jahh és nekem a trágyadomb nem hajlando csak edge-t használni nem kapcsolódik 2g- 3g re
ötlet?
g. -
Vadafene
csendes tag
Sziasztok!
Akadt már olyan fórumtárs akinek sikerült "téglásítani" a Defy-t, esetleg más telefont, majd vissza is állítani?
-
törölt tag
Settings-Batterymanager-Battery profile options-Data timeout
Közben a tököm kivan már, hogy két hete nem jön meg a tokom.
Elhiszem hogy angliában angy a hó, de azért egyszer eltakaríthatnák, hogy a teherszállító repülők elinduljanak mondjuk, vagy nem tudom.
Igazából már attól félek, hogy vmi k****g rég zsebrevágta vhol...[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
a telefon tétlensége esetén kikapcsol a wifi.
ezt a ficsőrt ki lehet kapcsolni valahol?
gondolom az energiatakarékosság miatt van így, de én jobban szeretném ha a wifi aktív maradna. -
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #3495 üzenetére
ANDROID mini figurák: még annyit tisztáznék, hogy pü-ben akkor FOGLALNI lehet! mikor megjön a doboz és kiderül hogy pontosan mi van benne, a foglalás ideje szerint lehet majd választani szépen sorban. aki meg nem talál majd magának valót, az nincs kötelezve semmire.
bocs nem akarom szétoffolni a fórumot, de defy miatt kaptam rá az androidra, úgyhogy remélem ennyi belefér, főleg hogy első körben defy fórumosoknak/tulajoknak szánnám a figurákat
u.i.: hozzátenném, hogy ronaldo és Danny750 kezdte az igényfelmérést (köszi nekik!), én csak látatlanban átvállaltam a rendelést, hogy haladjon a téma és az érdeklődők hamarabb megkapják a figurákat, úgyhogy mindenki nálam jelezzen (az említettek is, hehe)
[ Szerkesztve ]
-
Vadafene
csendes tag
Lejöttek már a progik a Marketről?
Tölti is, vagy Download paused?
Mert én a T-s 3G hálózaton jártam úgy hogy be volt kapcsolva a Settings/Data Manager/Data Saver, és amint kikapcsoltam, meglódul minden, pedig 4Mbit-et nyomja ez a hálózat is, szóval nem tudom milyen "fast connection" kellene neki. -
csabby
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki valamilyen hangrögzítő progit ajánlani. Olyat keresek ami felveszi a beszélgetéseket és nem pittyeg bele. Symbianon az Ultimate Voice Recordert használtam.
Ilyesmi kéne a Defy-re. Az UVR defy-n nem megy rendesen.
Másik kérdésem az lenne, hogy ha uninstallal leszedek egy alkalmazást akkor az hagy-e valami szemetet maga után. Lelassulhat-e a rendszer ha sok alkalmazást le fel rakosgatok.
Kell-e valamilyen utólagos takarítást végezniKöszi
-
n@p@lm
őstag
Tel Elek, Hakkuuuh
akkor nem tudom nálam mi lehet, megpróbálom hogy kilövök pár dolgot. -
Trabby
aktív tag
Esetleg azt tudja valaki, hogy az APP MATE proginál hogy kell új kategóriát létrehozni?
-
Hakkuuuh
tag
-
Zolás
addikt
válasz #05364992 #3490 üzenetére
Sajna mint egységsugarú poweruser ez meghaladja a képességeimet
Na majd egyszer egy rekesz sör mellett valahogy megcsinálomCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Háztartási gépek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Philips LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- OnePlus 12 16/512GB Új állapotban 12hó jótállás+Áfá-s számla!
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Makulátlan Google Pixel 9 obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen)
- Honor X7b 128GB Független 2év Számla garancia Ibrány Szabolcsút11.Tel:30/2605667
- MacSzerez.com - iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / Asztroszürke / Új akku! / Garancia!
- Google Pixel 3 és 3XL (hibás) eladó
- iPhone 11 Pro grafit, 256 GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest