Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
Sziasztok!
Jól látom, hogy a Defy+ -on nincs semmi LED, ami jelezné, hogy volt nem fogadott hívás például villogással, mint az Xperia X8-on fent?
A Defy+ hogy jelzi, ha ránézek egy óra múlva a telefonra, hogy volt nem fogadott hívásom, mi villog, mi jelzi, ha nem nyúlok hozzá, csak oda pillantok?
-
ko_is
tag
Köszi! Én sem láttam különbséget a 0601-es verziónál, ezért nem is mókolnék vele, ha nincs további hozadéka. DroidGovernor-t viszont feltettem, mert nekem hiányzott a smartassv2, azt nem tudja alapból a ROM.
Elképzelhető, hogy az is csak illúzió, hogy a smartassv2 többet tud a smartass-nél? -
-
fil
őstag
Én a 0601-esre feltettem ,nem tudom ,hogy az update után megmaradnak-e ezek a beállítások - mert az ujabbra nem - de nem mondhatnám ,hogy észrevettem volna bármi változást is. Antutu valami kis különbséget mutatott anno ,de ezek a tesztek nagyon nem érdekelnek. Vagy én érzem a hatást ,vagy nem - és akkor nincs... De kíváncsi lennék más tapasztalatára is én is. Lehet ,hogy én csináltam valamit rosszul.
-
ko_is
tag
Használtok V6 Supercharger-t FuZZ (Kang) 0605-ös ROM-jához? Gyorsít rajta?
Köszi! -
lordyka
aktív tag
újraindítás után nem villan fel a kék led? mert ha felvillan ott kell a lefele gombot megnyomni. elvileg ha kírta h feltelepítette akkor feltelepítette..
mint láttam megoldottad ezt a részét, de ja, az a gond h nincs elég helye. ha szépen televan appokkal kellhet neki akár 700 mega is de 500 minimum! -
Josh34
csendes tag
Nos tettem egy próbát, két újraindítás alatt is láttam a kék LED-et, így megnéztem a boot menüt, és ott megtaláltam a szükséges pontokat, és elindítottam a Custom Recovery-Backup and restore (all) parancsokat. El is kezdte, kb. 2 perc után miután végigment a folyamat kiírta, hogy:
Error while making backup image of /data!
Problem while backing up data!
2012-06-06.13.15.04:
Backing up .android_secure...
Error while making a backup image of /sdcard/.android_secure!Problem while backing up android_secure !
Backing up devtree image...
Error while backing up devtree !
Backing up recovery image...
Error while backing up recovery image!
Problem while backing up recovery !Most mit csináljak? Újra bootoljak, Wipe-oljak, bacup and restore, mounts and storage, power off, vagy Go Back?
Nagy a baj? :/ Sajnos most láttam csak, hogy a régi telefonomból átrakott SD kártyán csak 366 MB szabad hely volt, ez lehet a baj oka? :/ -
Josh34
csendes tag
válasz
szabof1 #9122 üzenetére
Szia!
Nem tudom hol tudnék tőled leggyorsabban tanácsot kérni, de hátha kapsz értesítést, tudsz esetleg segíteni? -
mate0314
aktív tag
válasz
Bálnaborjú #9287 üzenetére
Ennyi
Üdv a Defy-sek táborában!
(hova vitted vissza? nem kell házszám
-
Bálnaborjú
tag
válasz
mate0314 #9260 üzenetére
sziasztok, visszavittem ma a használtan érkezett telefont egy t- szervizbe, először felvetették, hogy éljek a 8 napos elállási lehetőséggel, de miután elmondtam, hogy ezt már végigzongoráztuk a telefonos ügyfélszolgálattal, rövid tanakodás után kicserélték. nagyon készségesek voltak. az új készüléken látszik, hogy tényleg új, az egyes alkatrészek is zsír gyári csomagolásban voltak, ellentétben azzal, amit először kaptam.
-
Josh34
csendes tag
Sziasztok!
A mai nap eddig a rootolást sikerült megcsinálnom hiba nélkül, viszont a telepítés felkészülése ponttal ([link]) a 2.2-nél gondom adódott. Telepítettem a SndInitDefy_2.3-at, de már megnyitáskor mást ír ki mint kellene. Install 2ndInit Recovery helyett Pirossal felülre azt írja ki, hogy 2ndInit Menu NOT currently installed. Alatta van egy lehetőség, hogy Install 2ndInit BootMenu, de ha rányomok akkor kéri, hogy kapcsoljam be a az USB debugging opciót, pedig nincs is géphez kötve a telefon. Engedélyeztem neki, telepítettem, de ugyan az a képernyőm maradt, még mindig csak már zölddel írja, hogy telepítve van. Közben a LED-em folyamatosan zölden világít. Újraindítottam, de a recovery-t nem tudom még most sem telepíteni? Tudna valaki segíteni, hogy most mit kellene tennem?? :/ -
Daffit
tag
Ha most vennétek mobilt, milyet vennétek? Maradnátok Motorolánál? Ha a pénz nem számítana kinek mit választana? Csupán érdeklődés, hogy mennyire vagytok megelégedve a Motorolával. Régebben, kb 10 éve volt már tőlük, de most nagyon megkedveltem.
-
DoItYourself
addikt
Nos. Még mindig a névjegyekkel vacakolok: sikerült a Nokiáról átvinni az összes névjegyet a telefonra (.vcf export / import). Beállítottam az Exchange fiókot, letöltötte az összes emailt, és kiírtotta az összes Nokiás névjegyet... vissza lehet ezt állítani valahogy, vagy kezdjem előlről az egészet?
-
bepken
veterán
válasz
#71562240 #9281 üzenetére
én kivételesen azért ajánlottam kapásból resetet, mert alap kamera app-nál semmilyen problémával nem találkoztam, viszont próbáltam már sokféle app-ot a marketről, azokkal előfordultak érdekes dolgok. és esetleg egy ilyen szemét kavarhatott be itt is.
de most átgondolva: reset előtt érdemes az összes gyanúsnak vélt alkalmazásnál egy ilyen "clear data & cache". kicsit lassabb, de ha ez nem segít, valószínűleg a reset se fog.
-
bepken
veterán
válasz
peetair #9275 üzenetére
ez a telefon bizony megérdemel egy factory resetet :/
...és sajnos én abban sem vagyok biztos, hogy ennyi megoldja a problémát. kicsi az esélye, de talán feltelepítettél valami szemetet, ami babrált a kamerával, ezt esetleg a reset megoldja...de gyanús, hogy hardveres a probléma. mint pl korábban volt itt valaki olyannal, hogy nem fókuszált a kamera. azt hiszem abból is szerviz lett a végén. -
RJocó
tag
válasz
peter077 #9277 üzenetére
Előbb tedd fel azt amire cserélni akarsz, aztán leszedheted nyugodtan. Volt olyan aki képernyők nélkül maradt
De úgy tudom a wr-ben van másik launcher is, mivel a telepítés leírásánál az volt írva hogy első indulásnál ki kell választani állandóra a go-t. Tehát akkor kell lennie másiknak is.
-
peter077
aktív tag
Lehet, hogy egy kicsit láma a kérdés:
WR 1.5.2 ketyeg a telón. Telepítve van a Go Launcher és a Theme chooser is. Ha leszedem a Go Launchert, akkor launcher nélkül maradok? -
peetair
csendes tag
(törölhető)
-
peetair
csendes tag
Sziasztok!
Két érdekes, de zavaró problémával találkoztam az utóbbi időben. Fényképezéskor olykor a telefon kijelzőjén a kamera képe 180 fokkal elfordítva, vagyis fejjel lefelé jelenik meg. Újból elindítva a kamerát, vagy egy telefon kikapcsolás, aksi ki és be, majd bekapcsolás után is előfordul esetenként a probléma és szintén véletlenszerűen, de a kamera képe is néha lilás tónusú képet produkál. A két probléma egy időben jelent meg, előtte egyiket sem tapasztaltam. A csatolt linken egy ilyen lilás, rózsaszínes képet láthattok, illetve ugyanazt lefotóztam egy Samsung telefonnal is. A telefonon a gyári 2.3.6-os Android verzió fut.
-
-
bepken
veterán
válasz
peter077 #9268 üzenetére
mint mondtam, ez a hangszóró "üzemhangja"
dehogy vidd szervizbe!
vagy hát nem tudom, Nálad mennyire hangos ez a sistergés...
szerintem sokan megerősítenek majd abban, hogy android körökben a defy+ hangszórója ugyan csak jól szól! hangerőben és minőségben is rohadt jó!
egyébként a utóbbi években használt Nokia 6230, Nokia N70, Samsung Galaxy Mini és Pulse Mini készülékeim ugyan így sisteregtek, mint a defyha Nálad más az eddigi tapasztalat, és zavar ez a hang, akkor esetleg kérdezz meg egy szervízest.
-
bepken
veterán
válasz
pete_21 #9263 üzenetére
ez amolyan zavaró sistergés? torzít valamit? egyébként a hangszóró kialakítá/elrejtés következtében, kopp hangerőn, bizonyos hangfrekvenciák tudják úgy "rezegtetni" a hátlapot, hogy hallható némi torzulás. de ez nem az a fajta zavaró recsegés, amiről sima Defy hangszóró hibájánál beszélhetünk. volt szerencsém olyat is hallani...
szerintem az a sistergés magának a hangszórónak a működését jelenti. -
bepken
veterán
válasz
#40993792 #9259 üzenetére
én pedig emlékszem Rád a Pulse Mini topicból
nem lesz nehezebb dolgod rootolás terén szerintem. és én is azt ajánlom, hogy előbb a gyári rommal ismerkedj (roottal vagy anélkül) hiszen egy nagyon jól összedobott kis rendszer
(persze nyílván idő kérdése és Neked is remegni kezd majd a kezed, kiver a víz alvás közben, meg migymás...és végül feldobsz majd egy CM9-et
)
-
pete_21
addikt
válasz
pudingstyle #9252 üzenetére
Köszönöm! Ez tényleg nagyon szépen leírja.
Még azt szeretném kérdezni, hogy a telefon hangszorója egy kissé nektek is sistereg? Zenéknél is hallható, illetve játéknál is (pl Cut The Rope). Tehát a hang/zene mellett a háttérben sisgergés hallható. -
DoItYourself
addikt
válasz
DoItYourself #9257 üzenetére
Sikerült az import, nem kell összefűzni egy fájlba a .vcf-eket, ez volt a hiba.
-
mate0314
aktív tag
Nem piszkálta senki! A t-mobile visszaveszi a telefont azt hiszem 8 munaknapon belül ha nem tetszik! Visszaviszi a futár, kicsomagolják kamera felévtel készül és checkolják! ha megfelelt utalnak! Ezesetben ez egy ilyen készülék volt és nem voltak elég alaposak a nyomok eltüntetésében! Itt nem egy kolega hibázott/játszott!
-
DoItYourself
addikt
Megjött nekem is a telefon, újnak tűnik, de ezt a Motoblur account-os izét elhalasztottam későbbre. Jó ez valamire egyáltalán?
Próbáltam Nokiáról átvinni a névjegyeket a feketepeti féle hozzászólás alapján, de az összefűzött .vcf-et nem importálja a telefon (mivel a leírás erre nem tért ki, a .vcf-et bemásoltam a Phone Portal-on az SD kártyára, onnan próbáltam az importot). -
pete_21
addikt
Lenne egy nagyon kezdő kérdésem.
Szeretnék CM7-et feltenni, de nagyon új még nekem a romcsere, és nem szeretném elrontani.
Norton oldalát nézegettem, de még mindig nem tiszta, hogy kellene csinálni.
Clockworkmod-ot szeretnék feltenni, hogy a mostani romomat le tudjam menteni, és szükség esetén visszaállítani. Illetve a mostani állapotban szeretném rootolni a telefont. Láttam, hogy vannak eleve rootolt romok. De én az enyémet szeretném rootolni.
Valaki tud linkelni egy leírást, ahol szépen le van írva lépésről lépésre, hogy csináljam a rootolást, és a CWM telepítését?
Köszönöm! -
lordyka
aktív tag
nem nagyobb a beépített tárhely, mind2ben 2GB. az akku ami igazából eltérés, mienkben (mb526) nagyobb. a processzor meg ugyan az csak felhúzták 1GHz-re. igazából a gyártó 1GHz-et ír optimálisnak csak a sima defyban ezt visszavették 800ra. és még eltérés h a sima defyokat zöld lencsés kamerával IS szerelték, míg a defy+ok egytől egyik piroslencséssel jelentek meg, de simából is van piros lencsés. a helyedben sima defy-t vennék, azt könnyebben lehet mókolni, több rom elérhető rá. de ha ez nem célod jobban jársz a plusszal mert az gyárilag 2.3, míg a sima 2.1-gyel jelent meg és kapott frissítést 2.2re.
-
dh66e
veterán
A beígért telefon sajnos nem jött ma meg és már nem is jön újra neki ugrok a vadászatnak.
Addig is had kérdezem meg tőletek hogy az MB525 és 526 között van lényegi különbség vagy tök mindegy melyiket veszem? -
törölt tag
nem tapasztaltatok változást térerő terén cm7-el? epsylon és quarx romjainál is azt látom, hogy leesik 0-ra a térerő, kiírja hogy csak segélyhívás, aztán újra lesz térerő, szinte max.
-
pete_21
addikt
válasz
Bálnaborjú #9229 üzenetére
Én is webshopból rendeltem, és hibásat kaptam. Visszavittem egy T-Pontba, és szó nélkül, egyből cserélték. Lehet, hogy T-Partnerben nem tudják cserélni, és a szervizét intézni, ellenben egy T-Pontban biztos tudják. Ott szerintem nem küldhetnek el.
-
bepken
veterán
válasz
Bálnaborjú #9237 üzenetére
szerintem ne legyünk paranoiásak azért...
tény, hogy kellemetlenség ért, de szerintem senki sem vitatta a t-mobile oldaláról, hogy ők hibáztak. ha mégis, akkor megeszem a kalapom.
a webes rendelések nyilván teljesen más rendszer szerint kezelendőek, mások is a feltételek (pl kedvezmény) így egyértelmű szerintem bárkinek, hogy egy ekkora cégen belül minimum külön csoport kezeli a kettőt...(mármint a megrendeléseket)
-
Bálnaborjú
tag
válasz
Dark Archon #9239 üzenetére
ok, holnap lerohanom a szervizt, remélem igazad lesz
-
válasz
Hát ez baromság, én is webshopból rendeltem és szóba álltak velem, mikor visszavittem szervizbe. Nehogymár emiatt csak küldözgetni lehessen. Mellesleg a kutya nem kérdezte, hogyan vettem, csak a garancia papír kellett.
-
Beppesz
csendes tag
válasz
Bálnaborjú #9237 üzenetére
Ezt már hallottam elhangzani T-mobil üzletben , és nem vásárló mondta !
-
Beppesz
csendes tag
válasz
Ezt sajnos már én is tapasztaltam , most küldtem szervízre a kettő hónapos defy+ , mert a fórumot olvasgatva rájöttem valami nem kerek a készülékkel . A webshop-ból rendeltem én is, a rendelés menetét le sem írom , az sem volt egyszerű , az új defy+ -nak olyan volt a
beszélgetés közben a hangminősége , hogy ha fölhangosítottam torzított , de nagyon , ha kicsit lejjebb vettem nem hallottam a hívót , a kétnapos készenléti idő sem érte el a 20 órát sem. Bementem a helyi T.-be , ahol fölvilágosítottak ők nem javítják , hanem elküldik Motoroláéknak . 1,5 hét javítási időt ígértek , kíváncsian várom a fejleményeket .
Ez a harmadik webshopos telefon a családban , az elsőt 1 Samsungot be sem lehetett kapcsolni mikor megjött , amit természetesen helyben nem tudtak kicserélni , így aznap még autóztunk 100km-t egy nagyobb T.-be! -
jeni
félisten
válasz
Bálnaborjú #9217 üzenetére
valószínű javítottat,vagy használtat kaptál valamilyen módon ,esetleg szoftverezték
-
mate0314
aktív tag
válasz
HÜLYESÉG! Nekem GSM modul hibás volt a Defy+-om amikor vettem webshopból, bevittem szervízbe, odaadtam a papírokat és cserélték. Nem mondtak semmi ilyet, ügyfélszolgálat hülye, nem az a lényeg h ott mit mondanak hanem h mit mond a "szerelő"! (Győrben ez a módja a dolgoknak
)
-
ko_is
tag
válasz
Elnézést, de ez nem hiba, hanem bizonyíthatóan használt!!! készüléket kaptál. A kedves ügyfélszolgálatos kolléga sűrű bocsánatkérések mellett cserélje az eszközt és jelezze a felettesének, hogy ugyan utána kéne nézni, hogy ki volt az a merész kolléga, aki piszkálgatta a cuccot korábban.
Egyébként van fogyasztóvédelem és erre az ügyfélszolgálatot is lehet emlékeztetni... -
Bálnaborjú
tag
válasz
PirosHello #9228 üzenetére
hosszas telefonálgatás után kiderült, hogy mivel a t-mobile webshopból rendeltem, ezért hiába megyek vissza vele egy üzletbe, ott szóba sem állnak velem....... néha az az érzésem, hogy a t-mobile webshop és a t-mobile nemwebshop nem is ugyanaz a cég..
elsőre azt ajánlották, hogy küldjem vissza (8 napon belül), és akkor lesztornózzák a vásárlást, és rendelhetek egy újat (ami remélhetőleg új lesz). Persze ebben az esetben a SIM árát nem adják vissza, viszont újat csak SIM-mel együtt rendelhetek, azaz marad egy fölösleges SIM. Mondam neki, hogy rám nem ez vonatkozik, mert nem úri szeszélyből akarom visszaadni, (sőt nem is akarom visszaadni, hanem cseréltetni) hanem azért mert a készülék nem a szerződésben foglalt állapotú. Holnap visszahívnak, hogy mit sikerült intézni, úgy látszik, én vagyok az első online vásárló a T-Mobile történetében, aki hibás készüléket akar cseréltetni (még ha az én esetemben ez egy "speciális" hiba is).
tanulság: a T-Mobile az online vásárlást bünteti
-
PirosHello
senior tag
Reszkessen az összes levai6 a T-Mobilnál, mert egyikük csúnyán lebukott...
-
Bálnaborjú
tag
válasz
Dark Archon #9226 üzenetére
igazad van, most kipróbáltam mégegyszer SIM és SD nélkül, és akkor is bejön a levai6
-
válasz
Bálnaborjú #9225 üzenetére
Nem feltétlenül nem új, nem kell egyből matrica átragasztásra meg ilyenekre gondolni, levai6 bizonyára csak kölcsönvette a telót (néhány órára, napra), s amilyen hülye volt, csinált egy MOTOBLUR fiókot. Valószínűleg T dolgozó. De az is lehet, hogy egy másik vásárló által visszavitt telefont kaptál. Hogy te megnézted a régi SIM-eddel, attól kaphattad a "SIM has been changed" üzenetet, de a MOTOBLUR-ost semmiképp.
-
Bálnaborjú
tag
válasz
M_AND_Ms #9223 üzenetére
köszönöm a válaszokat
a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy először SIM nélkül akartam bekapcsolni, majd miután nem sokra jutottam, beleraktam a régi Domino-s SIM-emet, és akkor jött a már említett MOTOBLUR login. A készülék mindamellett teljesen újnak tűnik, karcmentes, és a belsejébe ragasztott matricán lévő sorozatszáma is megegyezik a garancialevélen lévővel (persze a matricát is átragaszthatták). Ami egyedül kicsit necces, a hangerőszabályzó használata, amit egyrészt elég lötyögős, másrészt ujjheggyel kell tövig nyomni hogy működjön.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Bizony, ez a készülék már használva volt levai6 által. A Motoblur account ehhez kötötte is az ő sim kártyáját és most szólt, hogy az a kártya nincs bent (vagy másik van helyette). Ha megadtad volna levai6 jelszavát (amit persze, nem tudsz), akkor a te kártyádat is a levai6-hoz kötötte volna (ez arra jó, ha levai6 kártyát, vagy előfizetést váltott).
Szóval, vidd vissza és kérj egy még nem használt, új készüléket és mond meg nekik, hogy ne veled szórakozzanak akkor, amikor mi mögötted állunk és figyelünk!
-
Mec
aktív tag
Na a CM9 Kang romok már megint nem szinkronozzák le a facebook kontaktokat, már újraraktam a Face alkalmazást, fiókbeállítást is átnyálaztam, már ott sem látszanak. Érdekes.
-
Daffit
tag
válasz
Ilyennel még nem találkoztam! Én bemennék a legközelebbi T-Mobilba és panaszt tennék!
(Nem is ajánl fel új account létrehozására lehetőséget?)
-
Bálnaborjú
tag
sziasztok !
ma reggel hozta meg a futár a Defy+ -omat, amit a T-Mobile-tól rendeltem, és bekapcsolás után egy kissé megdöbbentem:
először is azt mondja, hogy SIM card has been removed or changed. Log in to your MOTOBLUR account to unlock
mivel nekem nincs ilyenem, ezért gondoltam, csinálok egy factory data reset-et, és ekkor ért a meglepetés:
az általános figyelmeztető szöveg alatt a következő olvasható:
Please remember you MOTOBLUR ID to log in again.
Your MOTOBLUR ID is:
levai6@hotmail.comnamost a levai6 nekem nem tűnik egy gyári default értéknek, és becs' szóra közöm nincs ehhez az e-mail címhez, most látom először. Nem értem, hogy "került bele" a telefonba ? Létezik, hogy egy használt készüléket adtak ?
Előre is köszi a választ
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Most jött meg a Defy+-om, és már gyárilag a 2.3.6-os Android van rajta.
Az lenne a kérdésem, hogy az normális, hogy a lenti gombok közül a menü gomb nem világít??
A kezdőképernyő, vissza, és a kereső gomb tökéletesen világít. Csak a menü gomb nem.
Sikerült egy hibásat kifognom, vagy az új rom ilyen?
Köszi! -
ko_is
tag
Van vkinek tapasztalata Tapatalk és mobilarena.hu fórumok kapcsán?
Tapatalk-kal lehet ezt a fórumot nézegetni?Elnézést az offtopic-ért!
-
ko_is
tag
Rövid bemutató videó CM9 0605 Kang-ról
XDA-n kaptam válaszként sebesség, stabilitás kérdésemre.
-
bepken
veterán
válasz
konigjanos #9207 üzenetére
a CM menüben kiválasztott governor beállítás felülírja a CWM-ben kiválasztottat. (már ha erre gondolsz
)
ko_is! akkor ezt a békát le kell nyeljem, úgy tűnik...
-
konigjanos
senior tag
válasz
konigjanos #9203 üzenetére
Felraktam. Amit nem értek: a menüben beállítottam a smartassv2-t, de a boot menüben továbbra sem jelenik meg a cpu beállításoknál. itt csak sima smartass van, amit átállítottam ezekre az értékekre:
Status: [Enable]
Load all modules: [Enable]
Scaling: [Ondemand]
Clk1: [300]
Clk2: [600]
Clk3: [800]
Clk4: [1100]
Vsel1: [20]
Vsel2: [32]
Vsel3: [42]
Vsel4: [65]
con_up_threshold: [80]
con_down_threshold: [20]
con_freq_step: [5]
con_sampling_rate: [160000]
int_min_sampling_rate: [50000]
ond_up_threshold: [86]
ond_sampling_rate: [50000]
smt_min_cpu_load: [40]
smt_max_cpu_load: [85]
smt_awake_min_freq: [30000]
smt_sleep_max_freq: [30000]
smt_up_min_freq: [1200000]
smt_wakeup_freq: [1200000]
smt_ramp_up_step: [250000]
Viszont a smartassv2 is ezeken dolgozik innentől... -
ko_is
tag
Készítettem egy teljesen félrefókuszált videót még a stock ROM-mal. Később kiderült, hogy egy apró porszem volt az objektíven.
Mivel az ISO érzékenységet nem tudjuk befolyásolni, így gyengébb fényviszonyok mellett jóval zajosabb képeket készít. Egyébként én is jobban szeretem az alulexponált képeket a zajostól. -
bepken
veterán
fényviszonytól függő szerintem. én úgy vettem észre, hogy félhomályba kritikán aluli képet csinál... illetve mintha a fókuszálás se lenne olyan, mint gyárival...persze lehet, hogy csak én magyarázom be az egészet és csupán a rossz fényviszonyok miatt lettek zajosak a képeim.
szerk: most elővettem picasa-ból pár régebben készült képet (gyári rommal) és ott is vannak zajosak....szóval mégis csak én rinyálom túl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Interactive Brokers társalgó
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Renault, Dacia topik
- Autós kamerák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest