Hirdetés
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
jr1994 #11697 üzenetére
Rom újrahúzás.... nekem akkor van ilyen, amikor felrakok egy friss romot, és anélkül hogy megadnék google felhasználót, elkezdem visszaállítani a programokat titanium backuppal. Kivétel nélkül mindig így járok google felhasználó nélkül, és mindig rakhatom újra az egész romot.
-
jr1994
addikt
Na emberek asszem behalt a Market(play)em...
Megnyitáskor mintha azonnal bezárja magát, adatok törlése és restart sem segített
Ötlet?
-
jeni
félisten
Hello
A csütőrtöki felrakott spanyol verzió búgos.
Az alàbbi szerint. Zàroltképernyő/időjàràs/ egyéni hely és a hely kipipàlàs esetén a telefon készenlétbe kapcsolàsa esetén a főkapcsoló mrgnyomàsa utàn a felefon magàtól újra indul. Kivétel nélkül. Kérdés,hogy a Premium Widgets apps; van-e köze hozzà? Ha ki veszem a kéf pipàt az időjàràsnàl az egyéni hely és a hely mutatàsànàl akkor nem indul újra a telcsi készenléti àllapotban a főkapcsoló megnyomàsa utàn.
Esetleg valaki jàrt màr ìgy? -
jr1994
addikt
-
105kacsa
őstag
Erről http://www.android-hilfe.de/custom-roms-fuer-motorola-defy-plus/261401-rom-android-4-0-4-cyanogenmod-9-mit-hwa-stand-06-07-2012-a.html.Kérdezték a véleményem.fil -nek üzenem a túlhajtottat tettem fel übertaktet und undervoltet ezt
http://www65.zippyshare.com/v/68074543/file.html 11048 hozzászólás alapján kiegészítve egy battery wipe-al
-
szabof1
őstag
Akinek az App2SD hiányzik, az használja a Link2SD programot a Marketről. Az SD-n kér egy saját particiót (akár FAT is lehet) és oda lehet átpakolni az appokat vele.
Még Samsung Galaxy 3-mon használtam, egy kis szösszenetet is írtam a témában: [link]. . A Mélyvízben tzl kolléga CM9 alatt ezzel oldotta meg az app2sd problémáját. -
Xmodule
őstag
Sziasztok. Gondolodom egy ilyen telo vasarlasan, csak hogy befigyel még az Xperia Go is. Igazabol a Defy -nek jobb a felbontasa, de a Go ban meg 2magos proci van, meg ujabb technologia. Nem tudom melyik legyen.
-
fil
őstag
-
buffybot
csendes tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem, próbáltam rákeresni de nem dobott ki semmi érdemlegeset, bár valószínű, hogy csak én nem találtam.Szóval, Defy+-ra felraktam a 720p + panorama modot, de nekem úgy tűnik, hogy romlott a fényképező képminősége. (Korábbi képpel hasonlítottam össze.) Emiatt meg szeretnék tőle szabadulni, de nem tudom hogyan kell.
Tudnátok segíteni?
-
105kacsa
őstag
Eddig minden jól működik rajta.A Chrome tökéletesen fut tehát a hwa működik Trebuchet Launchert használ(ezt majd lehet cserélem Apexra, de ez sem rossz) Panoráma módban lőttem két képet de utána újraindult(nekem spec nem is hiányzik)Gyorsaságban a tesztek alapján hozza a FEB szintet.Ja ez nincs benne DroidX CPU Governors and SIO Kernel Scheduler V2.2,de ez gyorsan orvosolható és nem kell neki Terminal Emulatoros mókolás.Így rakjátok fel ez (#11048) bepken hozászólása.Kiegészítve ezzel a hármas pontot ismét: wipe cache + wipe dalvik cache ÉS battery wipe is!Aki nem így rakja fel az ne írjon hogy nem működik neki ez vagy az az bacupkoljon bőszen továbbra is és nehogy nyomjon neki kezdésnek mem.kari format(pl a recovery-ben is lehet mounts and storage alatt)és wipe data/factory resetet sem!
-
mate0314
aktív tag
valaki írja le pls a FastEditionBlack[v.1.2] gyári cpu értékeit és vsel értékeket!
-
törölt tag
FastEditionBlack[v.1.2]-[DefyPlus]-By_UserDJ
Ha mostse megy rendesen a hwa rész javítása miatt akkor én feladom. Amit tudtam megtettem hogy működjön rendesen a rom.
-
spinkler
tag
Sziasztok! Tudnátok linkelni egy videót ami Defy plus-al készült és 720p-s? Mert én eddig nem találtam. Előre is köszönöm!
-
nud
tag
válasz
Black Phone #11662 üzenetére
Jaja első 10perc után meg is történt...
-
nud
tag
válasz
Black Phone #11660 üzenetére
Mi az h fc?
-
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone #11658 üzenetére
Nálam az nagyon fc-zet,amit ajánlottam programot azzal mpeg-be is tudsz felvenni.
-
mazsi
senior tag
Széles körben is ismert a jóhír:
http http://www.xda-developers.com/android/locked-motorola-devices-get-full-hardware-acceleration/ -
nud
tag
válasz
Black Phone #11654 üzenetére
Csak 3gp-be tudok felvenni videót?
http://logout.hu/cikk/nothing_but_speed_rom_defy_hoz/teljes.html
Ez jónak tünik.... -
nud
tag
válasz
Black Phone #11654 üzenetére
köszi,de már dobták a linket!
Valaki azt írta h cm7-en nem müxik a 720....
Megpróbálom eztothing But Speed 1.0
-
Black Phone
senior tag
-
105kacsa
őstag
válasz
#35202114 #11622 üzenetére
Felraktam a rom-ot lusta telepítéssel update zip.Nem úgy ahogy a leírásom alapján bepken fórumtárs leírta.Használhatatlan!!!Alkalmazás sajnos leállt.,szinte mindenre ezt dobja.Most raktam fel így rom-ot másodszor de ezek után soha.Már nem csodálkozok a sok bacukptóló meg a csak simán wipe-al felrakók állandóan valami hibával küzdenek.Az általam elsőként felfedezet FastEdition hibamentesen futott 06.24 óta.Most megszívtam a lustaság miatt.Most mehet újra fel az eredeti TISZTÁN, AHOGY ÍRTUK.
-
dani117
csendes tag
ez az nud milyen rom ? egyébként ha felrakom a különálló gappsot az nem okozhat problémát, hogy már az összefésültben fel lett rakva ?
-
nud
tag
Él a kérdésem:Milyen romot érdemes felrakni,ha 720p-sen akarok
rögzíteni(gyors/stabil legyen)?
Ezt tanácsolták,amit nem találok:
cm7.2.0-20120707.1938-SKANK-Defy+
A másik nem igazán jött be,mert nem müxik hibamentesen:
ROM][GB][2012.06.19]MS2Ginger, 720p, panorama - 2nd-system, multiboot,softsimunlock -
mate0314
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Deeday #11626 üzenetére
A legakksikímélőbb a gyári ROM, de sok jó van még rá azon kívül is. Magyar nyelvet is lehet rá varázsolni, a 2.3.6-os Android verzióval rendelkezőkre kicsit nehézkesebb, mint a 2.3.5-ösekre, de egyébként nem nehéz. Kezd az első hozzászólással, és a Defy Mélyvíz topik első hozzászólásával, és azokhoz képest kérdezz. Van bennük egy-két elavult infó, tehát, mielőtt csinálnál valamit azok alapján, kérdezz rá, hogy az infó érvényes-e.
Illetve ismerd meg szabof1 részletes ROM-telepítési útmutatóit, lásd őket a Logout blogjában. -
obZen
tag
válasz
Black Phone #11619 üzenetére
Nem tapasztaltam semmi ilyesmit, sőt! Határozottan elégedett vagyok vele. Semmivel se merül gyorsabban, mint a többi CM9 ROM-al.
-
Deeday
senior tag
Sziasztok
Megrendeltem egy ilyen szép kis készüléket.
Elvileg keddre jön meg. Sosem volt még Motorolám,de volt már Galaxy S -em meg ZTE blade em ami androidos. De minden márka ugyebár más más. Szóval a kérdésem az lenne hogy lehet e magyar nyelvet varázsolni a telefonra ? És esetleg valami stabil aksi kímálő rom létezik e rá ami sok sok embernek be vállt ? Ajánlanátok nekem esetleg leírással linkel pár ilyen romot amit majd ki tudnék próbálgatni rajta? És magyar nyelvet meg rootolást ? Előre is köszönöm Szépen ! -
XenHai
senior tag
Üdv fast editiont használok és le akarja frissíteni az apexet engedhetem neki vagy mokolt pro verzió ami a romban van tehát szarabbul járok??
-
Black Phone
senior tag
Nekem a fast editionnal az a gondom,hogy bekapcsolva más töltési szintet mutat mint kikapcsolva akár 20% különbség is megesik hiába teszek fele +batteryfix az sem oldja meg ezt a problémát.Szerintem ezért is merül annyira
Más is tapasztalt ilyen? -
törölt tag
válasz
#04441088 #11611 üzenetére
Elvileg Mobo-val, MX-szel, hasonlókkal hiba nélkül kell kezelnie az .avi-ban levő formátumokat, hacsak nem valami nagyon nagy felbontású, nagy bitrátájú az anyag. HD felbontásnál már előfordul akadás, de inkább a lejátszásban, nem a tekerésben, tehát ott valami egyedi hibának kell lennie, talán valami más szoftver kavar be.
Adott lejátszóhoz való kodekcsomag telepítése megvolt? -
-
törölt tag
válasz
#04441088 #11605 üzenetére
Akkor ne tekerj bele
konvertálatlan .avi-t is néz meg,hogy mindel azt csinálja-e
FastEditionBlack[v.1.2]-[DefyPlus]-By_UserDJ(hokins reloaded1.2)
Akit érdekel. Javítottam a gapps részt is benne, mostmár mennie kell a playnek és a böngészőnek is rendesen.
-
nud
tag
Milyen romot érdemes felrakni,ha 720p-sen akarok rögzíteni?
Lehetőség szerint gyors/stabil legyen..... -
törölt tag
válasz
Black Phone #11599 üzenetére
De lehet. Gyári frissítés a 2.3.6.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZIDOO médialejátszók
- Tesla topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1 humoros
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Motorola Moto G23 8gb ram 128gb tárhely független
- Realme 12 Pro plus 5g 256 /8+8 új 1 év bolti garanciával periszkopos, teleobjektív
- Apple iPhone 14 Plus, Starlight, karcmentes, független, 128Gb, garanciális
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+, makulátlan, garanciális
- Újszerű Samsung Galaxy S22+ 256Gb / 8Gb eladó.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest