Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Most már végképp nem tudom mit csináljak.
Leírom előről, hátha akkor többre megyünk...Kb egy hete észrevettem, hogy a cm7 skanky MB526 telóm elkezdett lassulni. Itteni javaslatra csináltam egy wipe partition, és dalvik cache ürítést.
Este feltettem töltőre, reggel a teló megbolondult, fagyott, újraindult. 2-3 újraindulás után helyreállt, és rendesen ment egész nap. Este megint töltő, reggel ugyanez.
Miután megint rendben volt 2-3 újraindulás után, az itteni leírás után feltettem a kitkatot. Az is ment rendesen, míg fel nem tettem töltőre. QAmikor levettem lefagyott, és utána újra sem akart indulni.
Fel akartam tenni a gyári fbs-t, de nem jött helyre, a töltést sem veszi fel.
Szereztem másik akkut, beletettem.Többszöri próba után lett gyári recovery, megcsináltam a két cache ürítést () szabó f1 szervíz előtti teendők 1.3-1.4), majd feltettem a gyári fbs-t. Szépen ment egy darabig, próbálgattam, stb.
Éjszakára fel töltőre, reggel le, hiba ugyanaz, megint nincs recovery, Moto logónál kifagy, csak akku levétellel lehet leállítani.Szerintetek ez mi lehet?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest