Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
drtihanyi #27798 üzenetére
nem jön be semmi recovery csak a boot loader.
Elötte 4.4es CM11 volt és ahogy irták elötte factori reset majd a romot próbáltam,de akkor ugye nem ment fel rom már nem votlt rajat , most az RSD lájtal meg a costum recovery is kilöve ugyhogy csak
anyi történik, hogy bármit nyomok csak a piros logó után a bootloader fehér feliratai vannak fekete képernyő mellet aztán innen sehova. -
repvez
addikt
-
HaZse
őstag
válasz
repvez #27795 üzenetére
Akksi kvesz. Majd vársz egy kicsit.
Akksit visszateszed. Hangerő fel majd utánna power. Mindezt folyamatosan nyomod, amíg nem látsz egy teljesen fekete képernyőt.
Ekkor elengeded a gombokat.
Meg kell jelenjen a boot loader.
Az USB-t rádigod, megvárod míg a driver települ (ha kell). RSD Liet elindít. Betallózod a ROM-to.
Majd klikk start-ra. És vársz, míg a telefon el nbem indul. Nekem a 100%-ná még dolgozott pár percet, mad elindúlt a teló és az RSD Lite kiírta, hogy succes.
Mindez működik egy 64 bites Windows 8.1 alatt.
-
repvez
addikt
válasz
repvez #27794 üzenetére
Megprobáltam az RSD lightal feltenni a gyári romot, de addig minden jol megy mig ujra nem indul aztán megjelenik a logo a telefonon az RSDnél meg a progress 20% ot ir ki majd átvált hogy kész van ,de a telefonon meg csak a bootloader képét adja be a verzioszám alatt meg hogy err:A%,69,35,00,27
Na most akkor mi van már se a TWRPbe nem tudok belépni se rom nincs a telefonon a gép még látja,csak nem tudom, hogy innen hogyan tovább?
-
repvez
addikt
válasz
repvez #27793 üzenetére
Na ilyenkor mi van ha a 2.8as TWRP-be megcsináltam a wipot és amikor installálnám kiválasztom a romot és azt irja, hogy nem tudja megnyitni a zipet.
3 féle rommal probálkoztam mindegyiknél ezt irja ki.Pedig előzöleg ugyan ezek a romok már voltak telepitve nálam
Mit tudok tenni, mert már letörölt mindent ,de ujat meg nem enged feltenni .A régi recoverybe meg nem tudom hogy lehet visszamenni, mert a 2.3asnál lehetett választani hogy a teamwienes tapizos vagy a nyomogombos szöveges recoverit akarom használni. itt nem látok rá lehetöséget és a kék led sem villan fel csak egy android képernyő ahol választhatok hogy a recoverybe vagy az android rendszer induljon el. -
repvez
addikt
Ha most a telefonomon a decemberi CM11 nightli van fenn 2.8as TWRP-vel fel rakhatok én elöbbi ROMot is?
Mondjuk egy Revis 3ast?
Vagy ahhoz ujra kell a TWRP-t is modositani régebbire ? MErt az RSD lightot még sose használtam igy nem szeretnék ujra az elejéről indulni , ha lehet egy gyors zip-ből való romtelepitést szeretnék egy stabil gyors rommal, mert mint irtam már nem kell sok funkció a telefonra SIM nélküli használatra lenne sportoláshoz .
Zenehallgatás GPS adatokkal. -
Szabre
csendes tag
Ezt átírod ízlés szerint
clock_1="1 300000000 26"
clock_2="2 600000000 34"
clock_3="3 900000000 46"
clock_4="4 1300000000 62"
max_vsel="66"
max_rate="1300000"Rámásolod a SDkártyára 10overclock file-t.
fogod a beépített fájlkezelőt, és azzal beilleszted.
fájlkezelőben: Általános beállítások/Hozzáférési módot kell átállítanod Rákérdezésesre.
Majd system, itt lakatra nyomsz, hogy legyen R/W módban.
Majd beilleszted. -
HaZse
őstag
Szasztok.
Egy kis segítség kellene. Decemberben már sikerül megcsinálnom, de sajnos azóta új HDD-re költöztem és a decemberi mentéseim már nincsennek meg.
Szóval ismerős Defy+-a van nálam.
Eddig a következőket csináltam:
1. RSD Lite-val feltettem a ROM-ot, majd ugyanígy a ROOT is megvan.2. 2ndInitDefy_2.3.apk-t feltelepítettem.
3. Belépek a CWM recovery be, de nem tudom feltenni a cm-10.2-20131030-NIGHTLY-mb526.zip-et. Mindig error (0)-t ír ki.
Megpróbáltam feltenni a openrecovery-twrp-2.1.1-jordan-signed.zip-et, de hiába indítom újra a telót recoverí-ben, nem találom a TWRP menüt.
Aki tudja, hogy mit rontottam el, az írja már le részletesen.
Köszönöm.
-
repvez
addikt
Valakinek ötlete, hogy mi baja lehet a telefonnak, ha a kamera olyan képet ad mintha 3d-be venne fel side by side rendszerben és fekete fehérben?
Tehát a kijelzön 2 félképen ugyan az látszik
Csak annyi változás történt, hogy kivettem a memóriakártyát és a simet a készülékből,mert ezentúl nem mobilként akarom használni hanem csak sport trakkerre. -
Szabre
csendes tag
válasz
anonymus89 #27782 üzenetére
erősen kétlem, hogy ez működik portal módban.
-
Szabre
csendes tag
válasz
anonymus89 #27780 üzenetére
cm11-20150223-NIGHTLY
-
Szabre
csendes tag
válasz
anonymus89 #27778 üzenetére
Nem, Fedora-val teszteltem, azután OS X-szel a legvégén Win10-zel.
Nem raktam fel hozzá drivert, csak OS X-hez.
wifi bekapcs. USB-re dogtam a Defy-t,Beállítások /Megosztás és hord. csatl. pont/Usb megosztás >>>pipa.
-
Szabre
csendes tag
válasz
anonymus89 #27775 üzenetére
Helló!
ilyet mértem usb-s megosztással:
-
szoke12
őstag
Használ itt valaki 4.4-es Mokee-t?
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Használ valaki wifi net megosztás usb-n keresztül?
Az érdekelne, hogy milyen sebességet tud átadni a telefon a pc-nek -
ruskop
senior tag
A segítségeteket kérem. Feltettem a gyári CE romot, majd a rootolt CE romot, magyarítottam. Viszont a telefon nem képes 2G hálózaton kommunikálni. Az automatikus illetve a 3G működik de a 2G nem. Lehet ezt valahogy korrigálni? XDA-n azt olvastam ,hogy base band-et kell módosítani? Valaki kipróbálta már? [link]
[link] -
törölt tag
Tudna valaki esetleg egy blurmentes droidot? Állítólag van, de lehet hogy én nem tudom mit kellene keresnem.
-
dh66e
veterán
Azta kutya fáját ez a péntek 13.
Töltöttem a telefont közben meg frissítettem a cm 11-et és kaptam egy moto logot.Mindenképp rsd lite kell hozzá? -
gilead
tag
válasz
Beerdrinker #27769 üzenetére
Tényleg meglepően egyszerű a csere, és jó videó van róla a neten.
-
gilead
tag
válasz
Beerdrinker #27753 üzenetére
Sajnos ez lcd hiba. Ebay kb 2800 Ft. Én vettem egy hete egy lepukkant defyt ötezerért, és tíz perc alatt kicseréltem.
-
Cors
tag
DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-231_VFBLUR_Vodafone_Germany
nem tudom ezzel mire mennék, lehet egy próbát megér
-
Cors
tag
válasz
anonymus89 #27763 üzenetére
megcsinálom még
egyszer, a remény hal meg utoljára
-
anonymus89
addikt
Mindent lépésről-lépésre csináltál csak azért kérdezem mert tuti nincs magyar nyelv az általad leírt file-ban....
linkelek egyet de ez u.a. szerintem: link
1. telefon kikapcs wipe cache
2. wipe data/factory reset
3. reboot system now majd megvárod míg betölt
4. aztán kikapcs és hangerő fel gombot nyomvatartva telefon bekapcs
5. rsd lite indít majd gépre rádug
6. sbf file betallózása és start
7. majd ha végzett finished vagy please manually power up this phone felirat akkor bekapcs -
Cors
tag
válasz
anonymus89 #27760 üzenetére
http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=15&t=284 ez a leírás szerint, inenne szedtem le a rom-t is, tudsz valami linket ahol tuti a gyári van?
-
Cors
tag
válasz
anonymus89 #27758 üzenetére
igen akkor működött ő az:
http://www.aliexpress.com/snapshot/6409292100.html?orderId=65114879700548
nem értem az egészet.
-
anonymus89
addikt
-
Cors
tag
válasz
anonymus89 #27754 üzenetére
ok.
-
Beerdrinker
tag
Szinte egyik napról a másikra rengeteg apró vonalka jelent meg a kijelzőn. Fehér alapon kékek, sötét vagy fekete háttérnél meg halványfehéren látszanak. Ezmiez? Lefotózni még nem tudtam, mert a képernyőképeken amit a telefon csinál, nem látszanak...
-
Cors
tag
válasz
anonymus89 #27750 üzenetére
és után tudom még root-olni?
-
Cors
tag
válasz
anonymus89 #27748 üzenetére
ezt nem tudom most tettem bele a kártyát
szívás -
Cors
tag
válasz
anonymus89 #27746 üzenetére
-
Cors
tag
válasz
anonymus89 #27743 üzenetére
sikerült, most agyalok melyik rom menjen rá, kitkat, vagy cm11?
mit ajánlasz? -
gilead
tag
válasz
andrisbandi #27726 üzenetére
Három éve nyúzom a Defyt, ez az általad ajánlott WajkIUI rom a csúcs, szerintem. Elsőre működik minden, gyors, stabil. Köszönöm.
-
Cors
tag
válasz
anonymus89 #27738 üzenetére
sikerült a room csere, de az istenért nem tudom feltenni a superuser-t, vagy 5-6 SOC programmal próbáltam, de semmi.
-
szoke12
őstag
A legújabb cm11-ek közül melyik használható?
-
Cors
tag
válasz
anonymus89 #27738 üzenetére
majd talán ma le
sz rá időm
-
-
Cors
tag
válasz
anonymus89 #27735 üzenetére
csak a system verzió más a többi ugyanaz sőt csak a vége nem eu, hanem en.06
-
Cors
tag
válasz
anonymus89 #27733 üzenetére
másik rom kell rá?
-
HawerKing
őstag
Meg mindig azt mondom, hogy a Defy + csak a CM11 el er valamit
Ha nem rakok fel hozza gappsot sokkal gyorsabb az egesz rom.
Mostanra minden nagyobb hiba es bug javitva lett s minden funkcio mukodik
-
tpeter77
addikt
válasz
ha nekem CM10 van fent, akkor elég a Custom Recoveryben csinálni egy
dalvik, cache, system cleart
és utána install zip from SD card? -
törölt tag
Áá, mégsem variálok vele, inkább megválok tőle,átnyergelek egy BB Q10-re, páromnak az van, nagyon zsír
Tehát eladó egy Defy+ független, cm11 van rajta, persze kívánság szerint akár gyári rootolt droidot is rá tudok rakni, csak az nem lesz magyar. Hibátlan, doboz töltő, 1-2 nagyon halovány karc, szinte nem is látható. 15.000.- Talán 1,5-2 éve vehettem, érdeklődésre megkeresem majd a papírjait, százhalombattai vagyok.
-
törölt tag
válasz
Lehet én is megpróbálom, köszi a tippet
-
andrisbandi
őstag
válasz
HawerKing #27725 üzenetére
Download - Stable (GB)+ 3.1.27 - gomb alatt,
WajkIUI_multilang_3.1.27_Plus.zip - fájl.Felkészülés ... a MIUI telepítésére
- Innen lestem hogyan kell csinálni. -
HawerKing
őstag
válasz
andrisbandi #27724 üzenetére
Csak ugy kivancsisagbol kerdezem, hogy egesz pontosan melyiket is hasznalod ?
Valahogy kedvet kaptam en is egy MIUI romhoz most....
Hogyan lehet konnyen felrakni? Nekem CM11 van most es TWRP recovery, a MIUI hoz mi kell?? -
andrisbandi
őstag
-
Szabre
csendes tag
-
törölt tag
Hát nagyon senki nem tudott ötlettel megdobni, a gplayről letöltött cpu-s appok pedig csak 1 Ghz-ig engedig, állítólag eddig engedi a rom...hát ha egy cm11 nem engedi feljebb húzni akkor mi tudja? Elég idegesítő minden gombnyomás után a megtorpanás. Oké hogy nem mai a vas de hogy pl egy doc. 15-20 másodperc alatt nyílik meg...
Valaki tudna valami okosat erre vagy ez ilyen és kész?
-
laleeee
őstag
válasz
Bálnaborjú #27719 üzenetére
azt nem tudom sajna
-
laleeee
őstag
válasz
Bálnaborjú #27715 üzenetére
mi a kérdés ?
-
törölt tag
Sziasztok, segítsetek légyszives ha tudtok. Defy+-omon cm11 van twrpvel. Találtam egy leírást aksi kalibrálásra, de clockworkra írja, battery statsot kellene wipe-olni de twrp-ben nincs ill. nem találtam ilyen funkciót.
A másik hogy húznék egy picit a procin, és bár nem értek hozzá, a hozzászólásokból úgy vettem ki hogy egy minimálisat lehet állítani a többi (számomra kínai) érték állítása nélkül.1000-ről kb 1050-1100ig gondolnám, csak hogy csökkenjen már az az állandó pár pillanatnyi gondolkodása. Erre sem találtam funkciót.
Előre is köszi. -
Bálnaborjú
tag
senki sem használ CM7.2-t ?
-
tpeter77
addikt
válasz
anonymus89 #27713 üzenetére
de, én
-
anonymus89
addikt
senki sem hasznal cm10-et?
-
morfondír
csendes tag
válasz
andrisbandi #27710 üzenetére
Köszi.
-
Pepe36
csendes tag
Sajnos egyik sem érhető el
-
andrisbandi
őstag
-
morfondír
csendes tag
Sziasztok. Van egy lista alkalmazásokról, amiket szeretnék eltávolítani a telómról, egyrészt nem használom őket soha, másrészt mást haasználok helyettük. Kérdésem az lenne, melyiket lehet károsodás nélkül eltávolítani. Előre is kösz.
A programok : Phone Portal, Play Áruház, Hírek és Időjárás.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Már nem emlékszem hol lehet kikapcsolni a cm10 nightly defy+-ban a bootképernyő betöltését.
Tudnátok segíteni?
-
drtihanyi
csendes tag
Az alábbit kell tenned:
1. Töltsd le innen defy.7z nevű fájlt
2. bontsd ki, az így megkapott new_boostrap.zip fájlt is bontsd ki, a cache mappában lévő bootstrap_ext3.img fájlt másold rá telefonod sd kártyájára a gyökérbe (tehát csak úgy simán, nem mappába)
3. nyisd meg telefonodon a terminál emulatort (CM romokon alapból fent van)
4. írd be az alábbiakat:
su
cat /sdcard/bootstrap_ext3.img > /dev/block/mmcblk1p1
5. ha most újraindítod a telót, újra lesz TWRP recovery-dRemélem tudtam segíteni
Forrás: itt
-
Cors
tag
Ma megpróbáltam visszatenni a gyári rom-t,e szerint:[link] azt hittem sikerült, bejön a piros Motorola logó körülötte hullám, de nem tölt be, egyenlőre nem tudom hogyan tovább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Synology NAS
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest