Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Boldog tulaja lettem egy Defy+nak. Annyi csak a gyíkom, hogy nem magyar,én meg nem vagyok olyan pengeidegennyelvből, hogy gond nélkül használjam, testre szabjam. Az eladó mondott valami szoftvert, amivel a lokációt át lehet állítani, vagy valami ilyesmi, és akkor nagyrészt magyar lesz. Vagy tudtok valami megoldást a nyelvi problémákra?
Köszi! -
dodopek
addikt
válasz killzone1987 #23986 üzenetére
Mi történik, ha elrontom, áramszünet van, atomvillanás jobbról, vagy bármi ilyesmi? Van egy téglám?
-
dodopek
addikt
Nem tudjátok véletlenül, androidra van olyan játék, mint Iphone-ra a talking Gina theGiraffe? A hétvégén látott egyet a lányom, és azóta azzal nyúz...
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Nézzétek el nekem, de valszeg lesz a következő pár napban pár kérdésem. Új teló, ráadásul(még) angol, így nehezebb...
Vissza lehet valahogy vonni a google sync-et? Ezért.
Másik kérdés.Van olyan progi, ami beszabályozza, hogy bizonyos alkalmazások(pl skype) csak wifi alatt induljanak? Nem csak frissítés, hanem működés is...[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Ti hasznàltok egyèbkènt valami virus kergetõt a telóra?Nekem az avastot ajánlották, pc-n is azt használom. Mennyire lassitja a telefont?
Köszi a választ!
Másik kèrdèsem, hogy froyo alatt volt olyan a gèpelèsnèl, hogy ha felfelè húztam a betût, akkor nagy. betût, lefelè húzva meg shift funkciót csinált. Itt nincs ilyen?Köszi!
-
dodopek
addikt
Amikor megvettem a telót volt valahol egy iránytű beállítása menű. Most nem találom sem azt, sem az iránytűt. Felvilágítanátok ,hogy hol találom?
Köszi! -
dodopek
addikt
Sziasztok! Normàlis az, hogy kètfèle bejövõ hívàs kèpernyõ van? Az egyik olyan mint a kèpernyõ feloldás (kozèpen teló ikon, balra-jobbra választás), a másiknál meg a kèp alján zöld/piros gomb, meg a hivó fèl. Lehet ezzel valamit kezdeni, kiválasztani?
-
dodopek
addikt
Srácok! Gyári romban mit jelent ha a wifi, és a hálózat erősség jel kék helyett szürkés/fehéres?
Először azt hittem, hogy ilyenkor elveszti a jelet, vagy ilyesmi, de ilyenkor is tud wifin adatot továbbítani, ahogy észrevettem, szóval nem tudom... -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Kiderült mi okozza a zenelejátszóm akadozását. Valamiért rázkódásra csinálja. Olyan, mintha a Msd kártya elmozdulna, vagy nem is tudom. Ha szétszedem, látszólag benn van a helyén, mégis lehet kicsit mozgatni. Tapasztalt már valaki ilyet?[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Senki nem járt még így, mint én? Lépésre, vagy komolyabb mozgásra megszakad az SD kártyával az összeköttetés. Ha rázom, akad, vagy másik dalra ugrik a zenelejátszó. Van valakinek ötlete?szerk: Több kártyával is próbáltam....
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Miért van az, hogy ha media share appon keresztül DLNA-val csatlakozom a PC-m serviio program által megosztott mappájához, akkor nem tudok több tételt, vagy mappát kijelölni, és ha egyesével húzok át .mp3 file-okat, az a telón már .mpeg kiterjesztésben landol. Elég bosszantó, mert így nem találja meg az audio lejátszóm...Köszi!
-
dodopek
addikt
Erre nekem senki?
-
dodopek
addikt
Hogyan lehet az, hogy a google chrome a play szerint nem kompatibilis a defy+-szal??? Gyári romos.
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Az összefoglalóban olvastam, hogy a kamera vga videoját mókolással 720p-re lehet tunningolni. Ez megoldható gyári 2.3.6 rommal, rootolatlan telóval?
Köszi! -
dodopek
addikt
Szevasztok!
A Defy szilikon tokja jó a defy+-ra? -
dodopek
addikt
Bocs, a hülye kérdésekért...
A méret már ok, ugyanaz a defy, és a +.A kijelző is ugyanakkora? Fólia miatt kérdem.
Köszi!
-
dodopek
addikt
Üdv!
Ma akarok hozzálátni a rootolásnak. Ha megcsinálom, attól működésileg nem változik semmi, ugye? Szoftverek, beállítások megmaradnak a telón?
Melyik most a legstabilabb,leghosszabb üzemidőt biztosító mod?Köszi!
Ps: Nem találom a rootolás hülyéknek kategóriájú leírást.Linkelné valaki?
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Végigfutott az rsd lite finish feliratig a rootolás.Az van kiírva a statushoz, hogy pass. Akkor most már levehetem a pc-ről?
Hol láthatom, hogy rootolva van e a cucc?
És ha igen, a következő progikat tudom uninstallálni:
-7digital
-cardock
-google talk
-blurÉs ha ezeket leszedem, és unrootolok, ezek visszakerülnek? Az esetleges szervíz miatt...
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
válasz duda1978 #25063 üzenetére
Köszönöm, úgy tűnik, hogy a hülyebiztos leírás ismét sikert aratott.(Az érdem egyértelműen a leírásé, és a szoftvereké, nekem nem sok közöm van hozzá.) Köszönöm a létrehozójának!
Akkor a következő kérdéseim lennének még.
Hogyan tudom 720p felvételre tunningolni a kamerát?
Rom váltás nélkül tudok magyarítást feltenni a rootolt ( ) telómra?Köszi a választ, és a türelmet hozzám...
-
dodopek
addikt
-
dodopek
addikt
Megcsináltam! Nagyon király! Köszönöm a segítséget!
Ennyire komplikált egy főzött rom felpakolása is? mert akkor valamikor nekiugrom.
Még egy kérdés. Most, amikor beindítom a telót, alapból belép a boot menűbe. Azt megtaláltam, hogy be lehet állítani, az alapértelmezett boot helyet, de ha beállítom, utána ugyanígy le gombbal be tudok lépni a customba, ha szükségem lenne rá?
Köszi, és bocs a láma krdésekért... (Cserébe kérdezhettek, ha elakadtok otthoni kenyér sütésben )
-
dodopek
addikt
Nekem boot menü jön be. Az az alap kép, amikor ki van írva, hogy boot, system, recovery, tools, stb....
Ez így nem jó? Megpróbáltam defy 2nd initen belül uninstal, és újra install, de nem változott semmi. Esetleg töröljem a progit? egyáltalán rendben van ez? Defy-é jó a defy+hoz? Kicsit beparáztattál, bár a dolog működik, hiszen a 720p feltelepült..
-
dodopek
addikt
épp dolgozik a titanium bacup pro a telón. Egyszerűen csak rákattintottam a futtatásra, most sorban veszi az összes motyót a gmailtól a lányom zsiráfjáig. Ez most azt jelenti, hogy ha factory resetet csinálok, akkor vissza tudom majd állítani a szoftvereket a telóra? Vagy ugyanúgy le kell töltenem playről, Ő meg csak a beálításokat pakolja vissza?
Köszi! -
dodopek
addikt
Fura...
Csináltam egy factory resetet. Továbbra is csinálja a kék felvillanást, amikor bekapcsolom, pedig a 2ndinit recovery nincs is installálva. És ami még fura, hogy a pc nem 526-nak, hanem 525-nek ismeri fel. És az aboutban a z android verziószáma 2.3.4, nem 2.3.6, mint eddig volt...
Lehet, hogy nem jó initet tettem fel? Innen töltöttem le: [link]Most mit csináljak? És ha installálnám a recoveryt, melyiket tegyem fel? 0.6.1 , vagy 1.0.7?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Tudna nekem valaki segíteni? Aggaszt, hogy defy lett a defy+omból...
Leírom sorban, újra, hogy ne kelljen visszaolvasni.
Megcsináltam hiba nélkül a rootolást.
Feltettem a 2ndinit 2.0-t a telóra.
Feltettem a 720p kiegészítőt.
Észrevettem, hogy újraindításnál automatikusan belép a 2nd boot menűbe.
Töröltem a recoveryt, majd a 2ndinitet is. Közben folyamatosan újraindítottam. A recovery/init törlése után a kék led továbbra is villant, de a boot úgy zajlott, mint egy buherálatlan telónál.
ÉSZREVETTEM, HOGY A WIN7 ÚJ HARDVERNEK, mb525(!)-nek ismeri fel a telót, és észrevettem, hogy az eddigi android 2.3.6-ból 2.3.4 lett.
Feltettem a defy 2ndinit 2.3 verzióját. A boot simán lezajlik, be tudok lépni az alternatív indító menűbe, vagy simán is feláll a rendszer.
Itt tartok...[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
válasz pete_21 #25143 üzenetére
SMS-ek nem érdekelnek, hívásnapló sem fontos, a kapcsolatok, és a programok meg nyilván vannak tartva a google fiókomban.
Leírnád pontosan, szájbarágós-hülyéhez szólok módon, hogy mi az sbf- flash, és hogyan csináljam?Csak most kezdtem magam beleásni az android nyúzás rejtelmeibe, de azt mondják gyorsan tanulok, ha valami egyesekből, és nullákból áll...
(És ha nagyon türelmed van az oktatáshoz, elmondhatnád, hogy mi a wipe, és a dalvik.)
Ha a 720p csinálja, és semmi gondot nem fog okozni, akkor nem zavar.Csak azért aggódtam, ha egyszer(szerintem hamarosan) főzött romra adnám a fejem, akkor nehogy gond legyen, hogy megváltoztak a számok, típusok, buildek...
Mégegy kérdés...
Ha már fenn van a 2.3(ezzel rendesen megy a boot, alapból rendesen indul a teló), akkor az itt linkelt magyarítást ugyanúgy feltehetem a telóra, mint a 720p-t? Tehát sd gyökérbe másol, recoveryből zip install? Nem kavar majd be, hogy megváltoztak a build-ek, teló típus, stb? Attól az MB526-hoz valót használjam? Vagyhogyisvanez?[ Szerkesztve ]
-
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Vettem a defy+ba egy nagyobb kártyát. Hogy csináljam a cserét? Régi ki, új be a telóba, formáz. Régi kártya pc, kivág, mappába, új kártyára bemásol? A lényeg az enne, hogy van pár progi, ami a micro sdhc-n tárol, vagy lakik, ezeknek meg kellene maradni...Köszi!
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Apró probléma. Bármilyen chat/beszélgető programot (viber kakao talk,skype)teszek fel nem jelez, ha bejövő hívásom van. Nem ébreszti fel a képernyőt, és a csengőhang sem szól. Mindig így volt, sosem találtam meg, hogy mi lehet az oka. Ti tudtok valamit?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Apple notebookok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest