Hirdetés
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
killzone1987 #15474 üzenetére
Én is a WIUI és WR között vacilláltam. Végül a WIUI-t próbáltam ki (2.5.27), és nagyon tetszik.
Teljesen más a felülete, mint a CM vonalnak, és ez nagyon megfogott benne. Szerintem nagyon szép ez a rom. Vannak benne alapból témák, de internetről le is tudsz hozzá tölteni amilyet szeretnél, más még a zárképernyő is. Zárképernyőhöz is tudsz témát letölteni, ha nem tetszene ami benne van. Más a hívóképernyő is.
Ezeken kívül is nagyon sok apróság van benne, ami nagyon feldobja a romot. Pl. ha le van merülve a telefon, akkor a képernyőzár feloldásánál a kis körnek (amit el kell húznod) piros szegélye van, ami villog is, ha jól emlékszem.Töltés közben meg zöld szegélye lesz a körnek, és az egyre nagyobb lesz, ezzel is jelzi, hogy áll a töltés.
Nagyon szépen össze lett rakva ez a rom. Külön piros pont, hogy az értesítő LED színét lehet szabályozni hívás, sms, és értesítéseknél külön-külön. És itt nem keverten, hanem tényleg tiszta színként jeleníti meg.
Nincs a romban app drawer, ettől féltem én is kicsit. Viszont rájöttem, hogy nem hiányzik különösebben.Nincs sok programom, könnyen elférek a képernyőkön. A középső, főképernyőn kint van az a néhány program amit gyakran használok, a többi programot meg átraktam másik képernyőre. Így a főképernyő esztétikus, a többi programot meg a másik képernyőn megtalálom, ha kellene.
Nálam még nem fagyott le WIUI alatt a launcher. Viszont CM9-ek alatt már fagytak le, nem is egyszer.
Szerintem egy próbát mindenképp megér a WIUI. De mindenképp a 2.5.27-est tedd fel, ne a V4-et.Először nagyon furcsa lesz, de adj neki időt, próbáld megszokni. Én nagyon megszerettem, szerintem nagyon jó kis rom ez.
(#15486) Zsolt_72: Úgy tűnik, egyelőre jobban beválik még a 2.3-as Droid.
Jóval válaszképesebb és stabilabb ezen a telefonon, mint a 4.x. WIUI-ból is voltak panaszok a V4-re, közben a 2.5-öst meg nagyon dicsérték. Így már eleve a 2.5-öt próbáltam ki.
Neked most Kang CM7 van fent?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tesla topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest