Hirdetés
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsikósT
csendes tag
Szia!
Gondoltam, azért csak reagálok, mert az mindenképpen kedves, hogy foglalkoztál a problémámmal.
"külsőleg sérült a telefonod?"
Mi számít külsőleg sérültnek? Ez igen relatív. Nincs betörve, nincsenek rajta centi mély karcok, de használatkopott. Így érkezett meg hozzám.
"ha nem akkor VIDD A SZERVIZBE MERT EZ GARIS GOND"
Nem hiszem, hogy bárki szóba áll velem számla és gari papír nélkül, és - mint már leírtam korábban - ezeket nem kaptam meg a telefonhoz.
"de előtte tedd vissza a gyári roomot"
Gyári rom van rajta.
"én csak eredeti gyári panelt tennék bele,és nem valami vackot"
Én is szívesen tennék bele gyári, vagy legalábbis jó minőségű panelt, ezért kértem, hogy ha valaki tudja, hogy honnan lehet ilyet szerezni, az ne fogja vissza magát.
"én ezek után inkább eladnám a telót"
Én ilyen állapotban még csak meg sem hirdetném. Ha viszont már megjavult, akkor tökre jó lesz ez nekem.
Üdvözlettel
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest