Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Real_Necro #13638 üzenetére
akkor most tényleg legyünk paranoiásak?
csak a legegyszerűbb: visszakereshető, hogy kivel, mikor, hány másodpercig, és hol beszéltél mobilon (torony alapján, 100 méter pontossággal). és ez még a legalapabb engedéllyel kikérhető információ.
akkor...az sms-eket és az email-eket szűrik, tárolják, vissza tudják keresni seperc alatt.
azt kideríteni, hogy milyen oldalakat látogatsz, körülbelül ugyanennyi időt vesz igénybe.
és még rengeteg példát mondhatnék
ja és most azonnal kapcsold ki a telefonodat és töröld a google account-odat...hiszen oda is jó néhány információ megy Rólad nap mint nap! (már csak ha a telepített alkalmazásokra gondolunk vagy névjegy szinkronizációra)na üljünk le egy kicsit...gondoljuk át ezt a dolgot! tényleg van értelme, ha az ember homokba dugja a fejét?...főleg 2012-ben? amikor már annyi féle forrásból kering rólunk az információ. ha le akarnak valakit hallgatni, akkor bizisten ugyanúgy megteszik, mint 5 vagy 10 évvel ezelőtt...de nem hiszem, hogy emberek életének veszélyeztetésére szolgálnak ezek a technológiák. nem hallottam még olyanról, hogy valakit levadásztak, mert minden hülyeséget megoszt magáról.... (bár lehet csak jól titkolják
)
ez az egész a piacról szól! arról, hogy még hatékonyabban tudjanak igényt kielégíteni. najó...és sokszor igényt kialakítaniolyan termékekre, amikre nincs is szükségünk...dehát erről szól a világ, ez a marketing, mondhatni ez mozgatja a gazdaságot (sajnos, nem sajnos...mindenki döntse el magának)
én így gondolom! aztán ha nagy hülyeséget írtam, úgyis kapom majd az oltást
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest