- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem az emberek nem tudják hogyan működik az a fórum, azért nem nyomkodják a "nekem is" gombot. Mert amúgy meg 4 oldalnyi hozzászólás van már utána, de csak 3 embernél jött elő...?
Az a gondom, hogy leszarnám én is, de így ugye el sem lehet adni normálisan, hogy másra váltsak...
-
artos
tag
Igen. Egy Bluetooth Smart (Bluetooth Low Energy 4.0) szívritmus mérőt használok, látja, elvileg kapcsolódik, de nem mér semmit. Idáig jó volt. Több programmal is próbáltam. Runtastic, panobike, bikecomputer. Idáig jó volt. Van egy Sigma R2 Duo (4.2) sebesség és pedálfordulatszám mérőm, ez kapcsolódik, de meg-meg szakad, majd egy idő után lefagy. Csináltam már egy factory resetet, wipe cachet, network setting resetet, de nem segített. De az összes "hagyományos" bluetooth eszköz kapcsolódik.
-
ghiottone
nagyúr
Igen. Van saját gyorstöltős hátlapjuk is, ami dragább, de 3490-es.
-
Lovi24
senior tag
Köszi. Kár,hogy nem rakták bele.
7.0-ban is volt a fejlesztői beállításokban valami utalás,de ha be is kapcsoltam nem csinált semmit.
Páromnak a G5 plusban a Moto műveleteknél lehet aktiválni,igaz abban már más az ujjlenyomatolvasó ( legalábbis formára )
Azért reménykedtem,hogy elérhető lesz valamilyen formában .Más
Szerintetek ez mennyire lehet használható? Ahogy olvasgattam utána,a töltés elég lassú ezekkel a cuccokkal. Érdemes vajon rápróbálni,vagy tudtok esetleg valami jobb minőségű cuccot,ami megfelelően funkcionál? -
Frissítettem ez alapján: (HOW TO) UPDATE TO OFFICIAL 7.1.1 MOTO Z XT1650 Install TWRP and ROOT
reteu-s egykártyás német telefonra csak az adb sideload rész kellett, simán felment, működési problémával sem találkoztam azóta.
Frissült a kamera szoftvere, sőt, erre már felmegy a Pixelből kinyert legújabb, HDR+-t tudó Camera NX szoftver is. Még a régebbi, 7.0-án futó Camera NX-szel készült összehasonlító tesztképeket ebben a fórumban találtok:
[link] -
ghiottone
nagyúr
HK verzió is megkapta már 16.-án. Amúgy ezen a linken meglehetne nézni, hogy van-e már OTA a Z-hez, vagy elvileg bármelyik Motorola telefonhoz:
Motorola OTA Link Generator Tool - értelemszerűen kellene bepötyögni, másolni az adatokat a Beállítások --> Telefonról menüpont alól. Én nem tudom már megnézni, mert tegnap elpasszoltam a Z Playt, az utód Z2 Play pedig még fel sincs adva. -
zsoltzsolt
addikt
Köszi! Igen, de ekőször azt hittem, hogy a pár napos telefonommal van baj. Próbáltam, próbáltam, rajta a tokkal, semmi. Rendszer visszaállítás, utána is. Valamiért kinyitottam a ma fedelet és úgy próbáltam, akkor jöttem rá, hogy mi a helyzet
Ezt láttátok már?:
Edge Mod - Supercharge your Moto Z -
Lovi24
senior tag
Igen,arra gondoltam
És milyen,mennyit bír? Nem túl nehéz vagy nagy?Gondolkodom a vásárláson,ahogy látom egyedül az Edigitalnál beszerezhető. Mediában azt mondták,ne nagyon várjak rá. Szolnok T-home = 0.
Ez még viszonylag jó áron van,de ha valaki tud jobb beszerzési forrást,ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 17 - alap
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Garanciával - iPhone 13 Pro Max, 128GB (2025.41.E)
- Garanciával - iPhone 12 , 128GB (2025.46.E)
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest