- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
válasz
tzsolesz #22460 üzenetére
Akkor.. az E betűvel a játékos eszköztárát nyitja meg. Az hogy mi van benne, más kérdés. Túlélő módban, a videóban látott módon dropperből (asszem) meg aranyból lehet legyártani a lucky blokkot. Ha átváltasz kreatív módba (chaten a
/gamemode creative
ill/gamemode survival
parancsok, ha a csítelés engedélyezve van), akkor meg az eszköztár kiegészül minden elérhető dologgal, alul-felül fülekre van szétválogatva a blokkok illetve egyéb tárgyak típusai, illetve általában külön füleken a modok által elérhető tárgyak, mint ez a lucky blokk. Kreatívban nem kell kraftolni, akkor lehet 'behúzni' a cumót ingyen. Ha kreatívban pakolsz le dolgokat a terepre, akkor végtelen db blokkot-dolgot le tudsz rakni jobbklikkel, mert nem fogy el közben. Cserébe, ilyenkor ha bal klikkelsz, akkor eltünteti az adott blokkot, így nem aktiválódik a lucky blokkod sem.
Survival (túlélő, normál) módban természetesen fogy az inventoryból a cucc, ahogy pakolod le. Ha kézzel kiásod a blokkot, mintha pl fát-földet ásnál, akkor aktiválod a lucky blokkot, és megtörténik a mindenféle meglepetés. Páncélzat, fegyver, gyémántcsákány nem árt, ha nálad van, illetve vödör, de üres kézzel üsd ki. (inkább nem spoilerezek, miket csinál még). A fontos területektől MESSZE, és ne is FELETTE nyitogasd.. ( több mint 200 távolság mondjuk) -
törölt tag
válasz
tzsolesz #22453 üzenetére
Forge-ot kell telepíteni, majd a Minecraft mappájában lesz egy mods mappa, ebbe kell berakni a Lucky block mod jar fájlt. A verziószámoknak egyeznie kell, játék/Forge/mod szinten is. Majd a játék indításánál a listában a megszokott helyett a Forge profillal kell indítani.
Hasonló még a Chance cube is, viszont azzal vigyázni kell, mert durva dolgokat tud művelni. Annak érdemes egy külön világot generálni, bár amúgy is kell mindkettőhöz, mert ezek a blokkok csak új generálással lesznek vagy bejáratlan területen képződnek. -
csoki
senior tag
válasz
tzsolesz #22203 üzenetére
akkor jól sejtettem hogy 1.12-es sima map ez csak furcsa hogy tényleg az 1.7.10-es modhoz írják hogy ezen a mapon játssz... ezért érdemes kerülni az ilyen oldalakat, modokat csak innen érdemes, ez a hivatalos oldal, itt rendesen managelve vannak
-
apatyas
Korrektor
válasz
tzsolesz #22196 üzenetére
Ugyanezt a mapot feltételeztem én is. Most, hogy megint ránéztem, leesett, hogy a legfelső sorban írja, hogy ez a S.B.S.P V2 pálya az 1.12 verzió alatt fut! Jó kérdés, hogy akkor milyen mod tartozik hozzá..
Itt megtaláltam az egyes verziójú pályát, ami az 1.7.10-es mod alá tartozik, úgy tűnik még megvan a mediafire-on az állomány: [link] -
apatyas
Korrektor
válasz
tzsolesz #22193 üzenetére
Szia!
Szerk:
Az "Erről a pályáról lenne szó." alatt még egyszer a launcheredet linkelted.
A Spongyabob modos oldalán van egy pálya linkje. De akkor gondolom nem az nem megy, hanem az alap Spongyabob mod.Még meggondolom, hogy akarjam-e én is feltelepíteni ezt a modot, hogy közvetlenül lássam mit produkál ebben a felállásban...
A videóból melyik rész nem megy? ami még fehér környezetben van, vagy a faházas? -
apatyas
Korrektor
válasz
tzsolesz #22163 üzenetére
Igen. Ha a java és a rendszer működik, akkor a .minecraft mappa másolható ugyanoda a másik gépre, legfeljebb a bejelentkezést kell ismételni.
A mentéseket önmagukban is lehet másolgatni, érdemes biztonsági mentést csinálni róluk néha. Persze, ha másvalakinek küldöd el a mentésedet, akkor értelemszerűen a karakterednél levő cuccokhoz nem fog hozzáférni. -
apatyas
Korrektor
válasz
tzsolesz #22158 üzenetére
Látom már megoldottad.
Kulcsszavak: mod forge modpack modpakk csomag telepítés
Így néz ki, a példában más verziók vannak:Forge weblap, itt az 1.12-vel: http://files.minecraftforge.net/maven/net/minecraftforge/forge/index_1.12.2.html
Ha nem konkrét verzió kell, akkor recommendedet letölteni az adott főverziónál.forge-1.12.2-14.23.0.2515-installer.jar
elindul parancssorban, ill duplakattal intézőben, TotalCommander stb.Miután feltelepült, az újonnan létrehozott profil az aktív:
(a látszattal ellentétben a vanilla launcher tudomásom szerint nem képes kezelni több modpakkot egyszerre, én kézzel cserélgetem alatta a mods könyvtár tartalmát - ezért vannak a mindenféle más launcherek)
Profil részletesen:
Alul a JVM arguments már szerkesztve volt korábban, ezt a nagy pakkokhoz kell állítgatni, ami fontos belőle az egyébként az -Xmx4G -Xmn128M alapbeállítás egy normális pakkhoz ~100 - 150 moddal (nem a te esetedben, de ha már írok akkor általánosabb dogokat is beleveszek)Ezt kell egyszer lefuttatni, amíg eljut a single/multi játék létrehozásáig, ez ekkor még hamar betölt. Bezárni. Innentől létezik a
c:\Users\Mátyás\AppData\Roaming\.minecraft\mods\
könyvtár nálam, az AppData alapból rejtve van win-en. Parancssorbancd %appdata%
bevisz a user/AppData/Roaming pozícióba, ha más eszköz nincs. Ide a mods könyvtárba beszórni a kívánt modokat, és imádkozni, hogy ne akadjanak össze.
Haladó: a modok többségének lesz majd config fájlja a config könyvtárban, ha eddig nem létezett vagy nem volt mit bemásolni, akkor majd lesz ha az adott mod elindult egyszer.
Így már el lehet indítani ismét a modpakkot a launcherben, ekkor már a benne levő modok darabszámától függően súlyos perceket is igényelhet, amíg betölt majd - közben mutatja hogy milyen fázisban melyik modnál tart. Kinézete némileg verziófüggő.
Single/multiplayer kiválasztani, lehet játszani. A térkép generálást módosító modoknál ki kell választani, hogy az legyen az aktív, pl natura, extrabiomes vagy ilyesmi -
-
apatyas
Korrektor
válasz
tzsolesz #22145 üzenetére
Szerintem egy lépéssel könnyebb kellene legyen a dolog: a jó verziójú forge .jar telepítője (pár next meg egyebet kell nyomni közben) megcsinálja a launcherben az új saját profil bejegyzését, és csak azt kell elindítanod. Amúgy is az lesz kiválasztva. Ha egyszer elindítottad, akkor egyrészt eljut egy single/multi indításhoz, de ekkor neked még nem jó, mert nincs még benne a mod, de létrejött a 'mods' könyvtár. Leállítod, és oda kellene bemásolnod a modod .jar fájlját. A következő indításkor elvileg már futni fog az a bikini mod is, és mehet a móka.
Szerk: ha továbbra se megy, dobhatsz egy teamviewer meghívót privátban, ha tudod ez mivel jár és vállalod. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
tzsolesz #22139 üzenetére
Közben megnéztem az első hozzászólásban lévő EndyGaming videóját. Hát írtam jó sok hülyeséget. Mind1 legalább most már rálátok a játék lényegére. Bányászás, Építés, fejlődés, kreativitás, túlélés. Ettől függetlenül jöhetnek építőjellegű hozzászólások.
blackrulz:
Húhh, mindjárt megnézem hogy miket töltöttem le hozzá. Van 4 mentés mappa, meg egy Spongebob nevű jar file.
Ez az a mod. A többi az csak játékmentés, ahol a felhasználó, gondolom szépen megépítette a különleges vízalatti lakásokat, objektumokat.
-
törölt tag
válasz
tzsolesz #22139 üzenetére
Valami linket tudsz adni hogy miről beszélünk? Mert így elég nehéz megmondani hogy hol akadsz el
Ha valóban mod, és nem csak egy pálya, akkor jellemzően le kell írják hogy melyik minecraft verzióval megy, azt a verziószámú mc-t kell a launcherből feltenni, majd feltelepíteni a szintén verzióra azonos forge-ot, elindítani a játékot, majd leállítani, és az automatikusan elkészült mod mappába betenni a .jar-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest