Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Amur #20315 üzenetére

Majd megnézem, lehet meg is építem, de most már ráfeküdtem a kristályra, gyártom ezerrel. Nem merem ráépíteni a Bigreára, mert ha elfogy a yello és nem termeli vissza akkor nézés van, turbinázni meg nincs kedvem most ismerkedni vele.

Kristály viszont lazán visszatermeli, egy tartályból kettő jön ki, ezek kapnak 3 stack gunpowdert meg 2 stack netherquartzot, előtte 3x szűrni, utána 2x és így lesz 100/85/70/80. Éhezés2 sugárzást ad, de ott van a quarry mellett úgy is messze, a földet nem szennyezi be ilyen minőségben szóval nem is kerítem körbe, csak lerakom a 4 blokkot ami kell és megy, pedestal pedig auto rakja ki neki és szedi be az elhasználtat.
    13kRF/t kijön belőle és nagyjából számolva egy kristály egy 64x64 területre elég, elvileg 16-tal ki lehet pörgetni az 512x512-es területet. Persze nehéz számolni, mert 220 magas hegy és 60-as talajszint is van benne vegyesen, a levegőt nem számolja újra szerencsére azon csak átmegy.
    Azt hiszem 12k RF/t-et eszik a builder. Fele már lement, szóval 8 kristálynak elégnek kell lennie, már legyártottam 4-et.
    Aztán a következő gödröt addig nem indítom el amíg le nem gyártok hozzá elég kristályt és akkor nem kell menet közben szarakodni.

Végül is a thermoelectrices 4kRF azért nem vált be, mert nincs chunkload, legalábbis nálam bszik működni akármi is normálisan ebben a pakkban...
    Mert azzal döcögne éjjel-nappal és végzett volna már, de így soha nem ér a végére. Kénytelen vagyok akkor a fullt belenyomni szakadásig és akkor így a délutáni játékidővel amíg fent vagyok lepörög 2-3 délután alatt egy ekkora gödör.

Új hozzászólás Aktív témák