- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
parkasz #2229 üzenetére
Én eddig 3 telefont vettem eBayről, mind a leírtnak megfelelő állapotban volt. Nyugaton az embereknek nem éri meg trükközni; ez nem jófogásponthu.
Másfelől a v20 üzemideje igen pocsék, ha van pár háttérben futó közösségi ez-az. 24 óra uptime/3-3.5 óra képernyő.
Ha ez nem tántorít el, meg a sose többé frissülő rendszer (a kezdeti bakik vannak benne 2016 óta és én az oreóban sem bízom - se abban, hogy megjelenik, se abban, hogy nem hoz magával számos új hibát), akkor lesz egy egyéni, szerintem szép és jó telefonod.
Persze csak akkor, ha fontos a szuper audio egység, a hd hang video felvételnél, a nagylátószögű (de ramaty minőségű) második kamera, vagy az ütésállóság.
Ha erre vállat vonsz, vegyél inkább egy MiA1-et és a maradékot költsd a családra. -
Kisszidi
csendes tag
válasz
parkasz #2143 üzenetére
Mint eszköz jó, stabil, gyors és már jó áron be tudod szerezni. Nekem volt V30 is, az is tetszett, de a 2. fizikai kijelzőt nem tudták megfelelően helyettesíteni benne, nekem legalábbis nem jött be a float bar.
Én az LDAC miatt vártam a V20-ra 8-as Andoidot, amúgy nem érdekelne.
Ahhoz képest, hogy 2 éves csúcskészülék, konkrétan egy alsó kategóriás, neve nincs telefon supportját nyújtják hozzá 2 éve. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Macbook White 13" unibody
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest