- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
A streaming jó, nem vagyok teljesen ellene. Ha csak bele kell valamibe kóstolni, minek a teljes tartalom. De azért mennek ebbe az irányba, hogy függjenek a felhasználók a nettől. "Tárolj mindent felhőben. Felhőben mindent elérsz." Meg hasonló féligazságok. Én úgy vagyok, hogy inkább befektetett külső tárolóba és pár médiaanyagot tárolok, amiről tudom, hogy lehet később is elővehetem.
Nekem azzal van bajom, hogy munkahelyeken látom az esztelen pazarlást a youtube-nak hála. Benyomnak listákat, számokat és nem nézik a videóképet, hanem csak hallgatják. Sokan sírnak a 1000Mb-es sebességért, de mire jó? Nem 5 perc, hanem 1 perc alatt jön le a film a torrenttel? Na bumm...amíg lejön, addig készítek popcorn-t, öntök üdítőt és rákészülök. Esetleg közben leveleim megnézhetem. Ha meg stream, akkor meg pláne felesleges a 1000Mb. Na meg, amiről lentebb/fentebb már írtak. Letöltik és arányjavítás miatt visszaosztják, majd megnézés nélkül törlik :S
De nem is terelném ebbe az irányba a szolgáltatást. Egy átlag felhasználónak az 1-2 Mb/s sebesség elég lenne szerintem (nem a torrentezőkre gondolok, de mondjuk ezzel munka-, iskolaidőben is el lehet indítani a letöltést). A felhasználóknak inkább stabil sávszélesség kellene. A bullshit-et meg el kellene felejteni. Lefedettségbe kellene pénzt ölni.
(Kicsit más: Amióta WiFree van és routert cseréltek, azóta a stabil net is hetente kihagy 30-60 percekre :S Lehet a router tehet róla, de eddig sose kellett routert piszkálnom.)
-
-
Louro
őstag
Nem huszárvágás, hanem törvény, hogy Mbit-ben kell kiírni, egészre kerekítve. Kb. 1 éve hozták ezt a döntést. A szolgáltatóknál így kell kiírni. Én se értek ezzel egyet, mert a 128kb/s is több, mint a 0, de a 0Mb lehet egyenlő a 128kb-tel.
A Kossuth téri okosok szerint ez kell a népnek. (Szerintem inkább csak demotiválta az embereket.)
-
-
zseko
veterán
Igazad van ez csak net, de miután a hozzászólásodban is csak netet neveztél meg (Egész pontosan hol kapsz 4000-ért 5-10 GB-t?), így félrementem
Ráadásul én a telefonálásomat voippal, viberrel, skype-al oldom meg mert nem fogok 40+ forintokat fizetni egy percért, így végképp számításba sem vettem a telefonálást
Egyébként kétkártyás mobil, egyik slotba ez, másikba a telefonálós kártya, és meg van oldva.
(#145) Bóti
Böngészés: 1-1 oldal betöltése pár kbyteAham, nézted te már, hogy mekkora a mérete mostanában egy weboldalnak? Betöltöttem a ph lapcsaládok kezdőoldalait, összesen 5MB.
(#146) MaCS_70
A gond az, hogy iszonyatos pazarlás folyik sávszélesség tekintetébenÉs ebben az egyik legnagyobb bűnös maga a google, egy nyomorult youtube videóba nem lehet már beletekerni anélkül hogy el ne kezdené újból letölteni az egészet az adott ponttól
Míg régen ha letöltődött akkor bárhová ugrálhattam benne már utána.
-
zseko
veterán
Például a Telenornál.
Hogy kiemeljem a lényeget:Hipernet Active: 5GB - 10/2 MBit/s - 3990Ft, plusz kiegészítésként az extra kedvezménykeret mértékéig (1300Ft) választhatsz éjféltől reggel 8-ig 100GB netet.
Hipernet Medium: 10GB - 30/5 MBit/s - LTE képes modem 0Ft-ért - 4990Ft. Itt is van extra kedvezménykeret (2300Ft), eddig az értékig díjtalanul lehet választani az oldalon lentebb felsorolt szolgáltatásaik közül. Ilyet fogok kötni amint április végével lejárt a hűségidőm.
-
Kasya
nagyúr
Most igy gyorsba lefuttatva a tesztet. Nekem 30/10-es a mobilnet a Balatonnal, holott otthon az Invitel 10/2-es. Orulnek, ha a vonalas netem fele annyit tudna mint a mobil
500MB eseten a 3G eleg szvsz. De 3G azert ma mar nem nagy elvaras. Az mondjuk nem baj, ha kis csomaghoz is nagy sebesseget adnak, csak ne jelenjen meg felarban.
-
Ironizer
tag
Én nem. Egyrészt azért nem, mert nem tehetem meg, mert 1 gigás adatkorlátos netem van. Másrészt azért nem, mert ha olyan helyen vagyok, ahol van időm netezni, ott 99%-ban van wifi. A maradék 1%-ra viszont egyik megoldás se jó (nagy sebességű adatkorlátolt net vs. kis sebességű adatkorlátlan net). Oldalakat böngészni mindegyikkel lehet, viszont videót nézni (hd-ban, ahogy azt az isten megalkotta
) egyikkel sem.
A fent említett 1% miatt tényleg ritka jelenleg az, hogy hiányérzetem van a mostani adatkorlátos mobilnetemmel kapcsolatban. De ez a későbbiekben változhat is, illetve a végcél, az ideális helyzet az valahol az 5-10mbit sebességű, korlátlan mobilnet lenne, olyan áron, ahol most az 1-2mbit-es upc-s csomagok vannak. Azzal már meglenne az az érzésem, hogy történjék bármi, net van, és minden értelmes tevékenységet lehet rajta folytatni. Feltéve, hogy térerő van.
Én örülök ezeknek a csomagoknak, talán elindít vmit, ami remélhetőleg oda vezet, amit leírtam.
-
mexel
veterán
Itt olvasd el a "További feltételek UPC Mobilhang-szolgáltatás igénybevétele esetén" című részt.
Mondjuk tényleg nem 30000ft csak 29990.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Crypto Trade
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged