Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
juan88
tag
Tény és való, 720p alatt nem tűéles Yt videókat fogunk látni. De nekem (és lehet hogy csak nekem) egyszerűen nem életszerű, hogy 500 MB adatkorláttal hd videót nézzek. Azt az információt amire kíváncsi vagyok tartalmazza a kisebb felbontás is. Kikapcsolódás céljából, amikor már minőségre megyek meg nem melóban fogok YouTube-ot nézni. Az egyetlen keresztmetszet, ha valamiért, pl egy prezentáció közben nekem feltétlenül szükségem lenne a Hd felbontásra, és valami banális véletlen során nincs wifi.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Path of Exile 2
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jövedelem
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest