Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
juan88
tag
Fölötted eggyel írja a T-s dolgozó, hogy jó kis csomagok ezek. Akkor mostantól ő is Upc-s, netán beépített ember? Igazán leakadhatnál a témáról, de te tudod. Én vagyok a hülye, hogy a szolgáltatói gyakorlattal szembe menő kezdeményezésnek örülök, amiben végre van fantázia, és végre nem büntet meg havi több ezer forinttal, ha nála vásárolok telefont.
Ps.: Ha ennyire érdekel a foglalkozásom pszichológus vagyok, oktatási-nevelési területen -
juan88
tag
Jaj barátom ne menjünk már bele értelmezési
kérdésekbe, mert még a végén még találom tőled kérdezni, hogy ha nem vagy Upc előfizető, mi a relevanciája számodra a Upc mobilnak.
Mintha én sírnék, hogy a Gattyán Rolls Royce-ja milyen egy szar autó, hogy ennyit fogyaszt. De valóban igazad volt, ha nincs Upc előfizud, akkor igencsak borsos az ára, és értelmetlen. Ezt amúgy le is írtam. Pár hsz-szél feletted. Ilyen nehéz két mondatot elolvasni? 
Egyébként nem Upc-nél dolgozok. Te a T-mobilnál? -
Stanlee
őstag
Itt a nemeteknel csak hangra es sms-re adnak korlatlant, az adat az mindig is korlatos marad. Annyi, hogy az adatmenyiseget max sebessegen forgalmazhatod, majd utana LTE-n 64 kbit-re le van korlatozva az elofizetesed. Az O2 elkezdett valami olyan csomagot adni, hogy az elozo havi megmaradt adatkeret atmegy a kovetkezo honapra.
Amugy en egy ilyen korlatlan 1 Mbit-nek sokszor orultem volna, volt, hgy 3 hetig is az 1 Gbyte-os adatkeretbe kellett volna, hogy a munka adatforgalma beleferjen, vezetekes net vagy Wifi hasznalat nelkul, mert a szallodaban nem volt semmi, kint terepen meg meg nem volt net a gepeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő