- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
tatabike #187 üzenetére
Én telefonon használom,és a telenor csúcs netje elérhetetlen volt számomra,,,vagy is én voltam elérhetetlen.
Ítt elérhető vagyok,és nem szaggat a munkahelyemen sem egy youtube videó lejátszása sem! Na ez számít számomra. Így a feleségem is áthoztam az lte adó telenyomortól! Sőt mind a 4 számommal lépte, onnan!
Érdekes volt,hogy ott a nagy sebességen akadtak a videókitt meg nem! -
zsoltyy
tag
válasz
tatabike #297 üzenetére
Tescos-s sim (mivel voda hálózatot használ) nem fog T-s telóban menni. Amire gondoltál az Lidl féle Bluemobile. Viszont az sem működik T függő telóban. Bekéri a pin kódot meg minden, de nem jelentkezik hálózatra vele.
A Tesco-s Sim viszont gond nélkül fut a 70-es függő készülékekben. A UPC sim is menne szerintem. -
Tav-Csoves
őstag
válasz
tatabike #297 üzenetére
Voltam az OTP bankba átírni a számom, és a csaj azt mondta, hogy a telefonszám amit megadtam TESCO-s!
Mindenki
Egyébként még mindig rossz csomagban vagyok, és fel vagyok háborodva, hogy még én fizessek azért mert felsőbb csomagba módosítottam annó csütörtökön, és nem csinálták meg!Mit tegyek? Fenyegetőzzek fogyasztóvédelemmel? Kötbért fizetniük kéne nem? Hogy nem teljesítették. És mi az, hogy még fizessek a bővítésért? Mert ha még csökkenteném a csomagot az oké lenne, de az is csak akkor ha hűségidőben lennék. Hol az igazság?
-
KTTech
veterán
válasz
tatabike #221 üzenetére
Az az érzésem, hogy nem nagyon ismered az adatközpontokat
ha épp nem az ügyfelek igényeit szolgálják ki, akkor a háttérfeladatokat végzik (mentések, frissítések). Az az érdekük, hogy 100%-os kihasználtságon menjenek, egyébként nem éri meg fenntartani őket (nem hozzák vissza a befektetett összeget). Ugyanez a helyzet a sávszélességgel is... ami nincs kihasználva, az kidobott pénz a szolgáltató részéről is (pl. egy bérelt vonali internetnek a 100Mbit/s-jének akkor is rendelkezésre kell állnia 100%-ban, ha épp nincs ott senki, tehát fenn kell tartani a kapacitást... ez pedig komoly összegbe kerül - az előfizetőnek is).
-
KTTech
veterán
válasz
tatabike #218 üzenetére
Ha komplex egységként nézzük, akkor ez az érverés azért nem állja meg a helyét, mivel ha forgalomarányosan fizetsz és nem használod, pont annyi energiába kerül a háttérrendszerek működése, mintha használod is rendesen... a szerverparkokat sem kapcsolják le, mert épp nem tölt le senki, mivel rendelkezésre KELL állniuk, hiszen bármikor befuthat egy kérés.
-
r3dsnake
nagyúr
-
juan88
tag
válasz
tatabike #190 üzenetére
Telefonhívást tudsz indítani ha beleteszed egy mobilba? Tudsz hívást fogadni? SMS? Nem? Akkor ez mobilnet nem mobiltelefon tarifa. Ennyi.
Egyébként jó szolgáltatás, csak semmi értelme a kettőt összehasonlítani. Írták fentebb, hogy dualsimes telefonban is működhet, ami izgalmassá teszi. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest