- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Valaki segítsen már értelmezni a lefedettségi számokat, mert hiába aludtam rá egyet, nem értem továbbra sem.
A UPC oldala ezt írj:
Letöltési sebesség: GPRS és EDGE lefedettségi területen: 0,15 Mbit/s; 3G lefedettségi területen: 0,3 Mbit/s; 3G/HSDPA/HSUPA lefedettségi területen: 2 Mbit/s az adatforgalmi keretet tartalmazó csomagok esetében a keret eléréséig.GPRS és EDGE tiszta sor, az már kb a Faraday-kalitkában is fogható.
A bajom a 3G, és a különlévő 3G/HSDPA/HSUPA szavakkal van. Most akkor a 3G és a 3G/HSDPA/HSUPA nem ugyanaz? Vagy ez a 3G nem az a 3G? Vagy egyszerűen válasszam ki a térképen a National mobile data coverage opciót, és ha benne vagyok a babarózsaszín HSPA+ outdoor coverage területben, akkor örüljek?
Gondolom a kérdésemből látható, hogy vidéki vagyok, azért érdekelne, hogy akkor most mi van? Ezek között egyedül a 3G/HSDPA/HSUPA, ami elfogadható (ez lenne a HSPA+?), mert a 0,15Mbit/s és a 0,3Mbit/s egyaránt vicc kategória, telefonra még oké, netezni lehet vele, de a 0,04Mbit/s-os lassított T-s netem ingyen tudja (majdnem) ezt.
-
-
Most őszintén, sok embernek arra kell a hipergyors net, hogy filmeket kalózkodjon lefelé, amiket aztán letöröl, megnézés nélkül. Ezek a sebességek (amennyiben tényleg tudja ezt a "vonal"), bőven elegek átlag felhasználáshoz, sőt még kis kompromisszummal YouTube-ozni is lehetne vele.
Nekem csak a késleltetéssel van problémám, nem tudom, a mobilnet mennyire stabil, de a gamerek lehet nem díjazzák.Jól értem, hogy ha nem vagyok UPC-s semmilyen szinten, de nekem kellene egy ilyen mobilnet (a perc meg az SMS nekem lényegtelen, mert egy USB-Stickes routerbe menne bele a SIM), akkor 14.900 forintért kapnám meg az L csomagot? Plusz ugye az egyszeri belépési díj.
A másik dolog, lehet, hogy színtévesztő vagyok, de a lefedettségi térkép nekem nincs jól színezve. Kb az egész ország rózsaszín, akkor az most az 3G vagy az EDGE, vagy mi? A magyarázat és a térkép nem ugyanazt mutatja.
Ja most jöttem rá, hogy kattintani kell.És a vicceskedő UPC-sek pedig ezt írják a lefedettségi térkép alatt: A upc mobilinternet csomagok egyedi garantált le- és felöltési sebessége: 0/0 Mbit/s. Ennyit én is garantálok, pedig nem is szolgáltatok mobilnetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Steam topic
- Sorozatok
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Death Stranding (PC)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest