- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Silenzio #220 üzenetére
3090-ért 5GB naqyon jó ár, eddig nem is figyeltem, 2290-ért a 3GB pedig szintén. Elgondolkodtató lehetne átmenni Telenortól HA valóban nincs tiltva a voip semmilyen formája. Ám az viszont eléggé visszatetsző dolog hogy feltöltőkártyásként havidíjat vonnak, milyen dolog már ez? Viszont ha azt választom ahol nem vonnak, ott nevetséges a percdíj, mi az hogy 100 Ft-ért telefonálhatok csúcsidőben? És 90-ért csúcsidőn kívül?! Vezetékes/ hálón kívüli számot?! Röhej az egész Telekom. Gondolom a hívószámtiltás is még mindig megvan ha nincs elegendő pénz a kártyán... vicc...
Bocs, ne vedd magadra... -
zseko
veterán
A VOIP már EDGE-n elfogadhatóan működik megfelelő kodekkel, nemhogy 3G-s hálón. Bár EDGE és EDGE között is van óriási különbség használhatóság szempontjából, de vígan telefonáltam rajta miközben a weboldalak csak döglődtek betöltéskor.
(#163) Silenzio akkor te is szolgáltatós emberke vagy?
Akkor mondom neked, én személy szerint már egy 128/128 kbites adatkeret utáni sebességet is elfogadhatóbbnak tartanék a mostani 32 helyett
Menjen rajta a netes rádió rendesen, a többi nem fontos
Ja, látom már, Telekomos vagy.
-
zseko
veterán
Igazad van ez csak net, de miután a hozzászólásodban is csak netet neveztél meg (Egész pontosan hol kapsz 4000-ért 5-10 GB-t?), így félrementem
Ráadásul én a telefonálásomat voippal, viberrel, skype-al oldom meg mert nem fogok 40+ forintokat fizetni egy percért, így végképp számításba sem vettem a telefonálást
Egyébként kétkártyás mobil, egyik slotba ez, másikba a telefonálós kártya, és meg van oldva.
(#145) Bóti
Böngészés: 1-1 oldal betöltése pár kbyteAham, nézted te már, hogy mekkora a mérete mostanában egy weboldalnak? Betöltöttem a ph lapcsaládok kezdőoldalait, összesen 5MB.
(#146) MaCS_70
A gond az, hogy iszonyatos pazarlás folyik sávszélesség tekintetébenÉs ebben az egyik legnagyobb bűnös maga a google, egy nyomorult youtube videóba nem lehet már beletekerni anélkül hogy el ne kezdené újból letölteni az egészet az adott ponttól
Míg régen ha letöltődött akkor bárhová ugrálhattam benne már utána.
-
zseko
veterán
Például a Telenornál.
Hogy kiemeljem a lényeget:Hipernet Active: 5GB - 10/2 MBit/s - 3990Ft, plusz kiegészítésként az extra kedvezménykeret mértékéig (1300Ft) választhatsz éjféltől reggel 8-ig 100GB netet.
Hipernet Medium: 10GB - 30/5 MBit/s - LTE képes modem 0Ft-ért - 4990Ft. Itt is van extra kedvezménykeret (2300Ft), eddig az értékig díjtalanul lehet választani az oldalon lentebb felsorolt szolgáltatásaik közül. Ilyet fogok kötni amint április végével lejárt a hűségidőm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest