Új hozzászólás Aktív témák
-
Ironizer
tag
Én nem. Egyrészt azért nem, mert nem tehetem meg, mert 1 gigás adatkorlátos netem van. Másrészt azért nem, mert ha olyan helyen vagyok, ahol van időm netezni, ott 99%-ban van wifi. A maradék 1%-ra viszont egyik megoldás se jó (nagy sebességű adatkorlátolt net vs. kis sebességű adatkorlátlan net). Oldalakat böngészni mindegyikkel lehet, viszont videót nézni (hd-ban, ahogy azt az isten megalkotta
) egyikkel sem.
A fent említett 1% miatt tényleg ritka jelenleg az, hogy hiányérzetem van a mostani adatkorlátos mobilnetemmel kapcsolatban. De ez a későbbiekben változhat is, illetve a végcél, az ideális helyzet az valahol az 5-10mbit sebességű, korlátlan mobilnet lenne, olyan áron, ahol most az 1-2mbit-es upc-s csomagok vannak. Azzal már meglenne az az érzésem, hogy történjék bármi, net van, és minden értelmes tevékenységet lehet rajta folytatni. Feltéve, hogy térerő van.
Én örülök ezeknek a csomagoknak, talán elindít vmit, ami remélhetőleg oda vezet, amit leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- OLCSÓ MONITOROK
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest