- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én is így jártam, akkor ezek szerint nem egyedi esetről volt szó. Itt írtam erről.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én ezt könnyebben megoldottam. Vettem rá minőségi MOZO hátlapokat, plusz az említett gepard üveg.
Na most, ha olyan helyre megyek, egyszerűen visszarakom azt a gyári szemét fostalicska filléres hátlapot és le van tudva az egész.Ennyit a védelemről, ha az törik, karcolódik, a kutyát sem érdekli.AZ MS szégyene és pénzéhessége az az el..ott gyári hátlap a lötyögő gombjaival együtt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
viszont ami érdekelne hogy ezen a telefonon van alapból valamilyen védőfólia?
Nincs.
Ami még érdekelne hogy mennyire sérülékeny a kijelzője?
GG3 van rajta, ami sajnos az egyik legszarabb konstrukció a gorilla üvegek közt.
mivel ha jól tudom nem tesz jót az akksinak ha teljesen levan merülve.
Ezt nem értem, hogy merült le ennyire, tavaly óta ott dekkolt a raktárban? Ezt is eltudom képzelni.
Nekem 40%-on volt bekapcsoláskor.belekellene ragasztani viszont engem ez a vékony kis tok nem győzött meg így egyenlőre míg nem érkezik meg a másik tok plusz egy tempered glass marad a kis dobozában
Mit kell beragasztani? Az edzett üvegnek akkor van értelme, ha az minőségi, ha pl szikével belevágsz, azon egy mikrokarc nem lehet, ha lesz, akkor máris kukázhatod, mert egyrészt semmit nem véd, másrészt együtt törik a kijelzővel, ráadásul a tapizás minőségérzetét is rontják a hamis, gagyi üvegek.
----------------
Mediamarkt-ban lehet kapni GEPARD tempered glass-t erre a telefonra, na az minőségi, ráadásul a bevonat rajta is ugyanaz, öröm tapizni, mint a kijelzőt magát, mindent érzékel, a kijelző minőségébe egyáltalán nem nyúl bele, nevezzük így. Az enyémen is az van, ezért tudom ajánlani. A dobozban minőségi készletek, alkoholos kendő, sima kendő, por eltávolító matrica és rögzítő matrica, H9 keménységű, ami a legjobb. 3000 ft.
-
MK VII
veterán
Természetesen úgy értettem, hogy az OS is hozzátartozik a teljesítményéhez.
Biztos, hogy, ha egy droid rá van engedve az A9-re akkor messze nem hozni ilyen teljesítményt.. Viszont ahogy Te is írtad, a hardver és az OS együtt ér valamit.
Ha a doridot úgy tudnák optimalizálni mint az IOS-t akkor még mindig nem kellenének 8-10 magos csodák az alá sem.. -
MK VII
veterán
Pont nem az a dolga, hogy droid alatt szolgáljon...
Jól optimalizált rendszer az IOS, beéri 1-2GB rammal is bőven... Csinálja meg a google is a drodot ilyenre és villantson..
Ne csak azt nézzük már, hogy az alma hardvere, hogy teljesítene droid alatt..
Nézzük a másik oldalát is.. IOS-t tennénk droidos hardverre akkor kb 10 évig megállhatnának a hardver fejlesztéssel, mert szükségtelen lenne..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bambano: Bambanő háza tája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen routert?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest