- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Had merüljön az a dolga...
Az én gondom az, hogy naponta 30x ülök autóba, meg szállok ki.
Azt szerettem volna, hogy ha reggel bekapcsolom a hotspottot és nem kell minden ki-be szállásnál élesíteni!
Pl pont ezért vettem a NILLKIN MC016 töltőjét, mert nem kell semmit bedugni, csak rádobom a telefont és pl a Blutus azonnal csatlakozik az autóhoz! Jó volna, ha a Hotspot is automatikus lenne, de így minden alkalommal be kell aktiválnom és mikor elfelejtem pl a Vaze nem pofázik... -
törölt tag
-
QwErTy42
addikt
Ezzel csak az a baj, hogy a többi gyártó termékével összevetve nem reprezentatív.
Ebből az a hamis kép jön le a mezei júzernek, hogy a csúcs Lumiák szarok akksi ügyileg. Pedig csak szimplán átlagosak.
Arról nem tehet a platform, hogy ezt a mindigtv alkalmazást szarul írták meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest