- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
ok, hogy van rá frissítés, de az a verzió is egy olyan frissítés, aminél egy ideig nem volt jobb, és azzal kellett használni egy méregdrága telefont. szerintem abban igaza van, hogy ennél csiszolhattak volna még többet is, mielőtt piacra dobják. értem én, hogy itt a karácsony, most kell eladni, vagy mindenki iphonet meg galaxyt vesz, de akkor is, na...
-
orbano
félisten
valóban, ez már nem batár féltágla, nem lehet vele falat/betont törni. az a 925 nagyon szép telefon, ha nem lát mellette az ember a boltban egy s4-et, vagy akármi is volt akkoriban a párja a samsungtól....
én most amúgy 930-ra váltok, nagyon várom a 23-át, hogy megkaparinthassam -
orbano
félisten
a lopott telefonoknak is van piaca, ahogyan például a lopott autóalkatrészeknek. ha valaki kivágja mondjuk a kocsidból a 300 ezres részecskeszűrőt, hogy eladja a feketepiacon, akkor elismerően csettintesz, hogy ejj, bizony, egy jogos piaci igényt elégítettél ki, az autó(alkatrész) lopás egy legitim biznisz, hiszem az emberek veszik őket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Android játékok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest