- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
Integrale #506 üzenetére
Melyiket? Ha választani akar, akkor vegyen olyan telefont, amin mindkét megoldás van (ja, hogy olyan nincs, semelyik platformon). Akkor sajnos vásárlás előtt kell választani. Ez olyan, mintha én azt szeretném, hogy a G4 ne a lézeres fókuszt használja, hanem hagyományosat.
-
batai15
félisten
válasz
Integrale #491 üzenetére
Nekem címezte a hszt. Ráadásul nem látom hogy azt a részt nem csak nekem címezte,vagy másnak . Szeretek tiszta vizet önteni a pohárba.
A te hozzászólásodat végén a fejecskét két dologra szokták itt használni. Szarkazmus v kioktatás. Néha nem tudom eldönteni hogy epp ki minek akarja használni. Ráadásul néha pár ember annyira meg van győződve a hulyeségéről hogy szentírásnak is veszi.
Szoval most nem vettem a lapot,bocsánat. -
klz80
tag
válasz
Integrale #409 üzenetére
Nekem is Fiat Multiplam van, kivulrol tenyleg ronda, de az egyik legjobban hasznalhato autom, ami eddig volt.
Hogy temahoz is hozzaszoljak: ma vettem eredeti, gyari feher hatlapot a 950-hez a Vaci uti Nokia Care-ben, 5.000 Ft, igy ha temetesre megyek fekete telefont viszek, ha eskuvore akkor meg feheret
-
Burt1793
veterán
válasz
Integrale #350 üzenetére
A következő majd jól fog kinézni.
A 920 nekem nem tetszett, a 930 viszont nálam az egyik - ha nem a legszebb - telefon. Viszont nekem fontos az sd bővíthetőség is, a qi annyira nem.
(#351) tomboy0013: Én mindig a zsebemben tartom a telefont, sose volt hideg a 930 kerete emiatt, sőt...
A mostani mobilom teljesen fém, ez se hűl ki a zsebemben.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Integrale #347 üzenetére
Nekem van 920 és 930-am is. A 920-nak nem rossz az anyaga csak a csillogós felület rontja az összképet, egyébként recseg a kamera gombbal átellenben a műanyag rész. A 930-am matt polikarbonátja szerintem nagyon jó és nem nagyon látszik rajta semmi karcolás több mint 1 év után sem. A 950-ek ehhez képest még puhább tapintásúak és ettől kellemesebb kézbe venni. A 930-hoz képest nem rondít be a képbe a fém keret sem ami általában zavaróan hideg. A 950-ek vékonyabbak is ezért jobb is a mindennapokban a kezelhetősége a méret ellenére is. Külsőre is sikerült szép egyedi hátlapokat csinálni és a minimál logó a hátlapot még jobban feldobja. Dizájnra szebbek mint a 930, messziről ki lehet őket szúrni a hátlapok miatt. Élőbe szerintem gyönyörűek. Kettőt próbáltam ki egyik sem recsegett, masszívan illeszkedett a hátlap.
Lehet ránézésre szép a fém meg az üveg hátlap, de praktikusságban és tartósságban már erősen kétlem. Én örülök, hogy maradt a MS a polikarbonátnál és nem állt be a sorba a fémmel és pláne az üveggel.
Jövőre cserélem a 930 nyár környékén egy 950-re. -
QwErTy42
addikt
-
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
Integrale #198 üzenetére
Hát ezt nem hiszem el... Mondjuk a fényerősségi profilon fentebb vettem a fényerőt és azóta nekem a 930 sem lilul csak jóval zavaróbb a szemnek ha éjszaka bekapcsolom a képernyőt. De beszarás hogy nem tudták ezt a hibát megoldani.... A Samsung telefonoknál vajon miért képesek erre? Érthetetlen számomra...
-
Pacee87
aktív tag
válasz
Integrale #198 üzenetére
Besötétítve a szobát, fényerőt lehúzva 0%-ra a beállítások menüt ha nagyon nagyon lilának akarom látni akkor lehet benne valami, de még ilyenkor is ráguglizva egy Adobe szürke skálára én nem látok lilát! Pedig ezeken a színfelismerős játékokon elég jó eredményeket szoktam elérni, úgyhogy nem tartom magam inkompetensnek a kérdésben!
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Integrale #62 üzenetére
1. Ez a 950-es hol készült?
2. Kinek nagyobb a részesedése a világpiacon?Nincs több kérdésem. Én is WP párti vagyok, hiába vettem egy hete kukarobit, de akkor is, ami igaz, az igaz. Jó az a dzsunka kínai telefon, és nem véletlenül veszik, mint a cukrot.
A hasonlóság téma tényleg hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest