Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
Egy + app telepítése memória és akkumulátor többletfogyasztást generál, legjobb példa erre amit még az ovisok is tudnak az a facebook app, de majd mindjárt jönnek azok akiknek nem zabál.
Arról nem is beszélve hogy a WP be zárogat mindent, mert állítólag elég az 1GB ram, így még sok is, na majd erre is írnak hogy csak én fogtam ki rossz telót(#170) pilu85 elavultnak nem mondanám, ez a legfrissebb a 2-es szériából, van vagy féléves.
Snapdragon az snapdragon, mindegy mikori. -
A Zéé
addikt
igazából a klasszikus középkategóriába szerintem senki se fog már tömegesen eladható konzumer W10 telefont kihozni, az OEM-ek sem. Azon a területen az Android és a kínai gyártók ellen esélytelen minden, és mindenki.
Nem marad más út se a platformnak, se a Microsoftnak, se az OEM-eknek, mint az üzleti szegmens (meg a melléjük csapódó fanboyok, megszokásból vásárlók, vagy kalandozók). Business ügyfeleknél meg 2 irány van: az olcsó és a prémium. Írtam már ezt a W10m topicban is korábban, ez a telefon az alsó és középvezetőknek szánt "olcsó" készülék. Ott nem számít az Asphalt8, meg az Antutu, meg a hasonlók. Exchange, szabályozott app lista, és szabályozható user aktivitás viszont baromi könnyen megoldható, hiszen valószínű az egész cég win környezetben van. A nagy nemzetközi multik nem nagyon fognak kínai telókat venni, iPhone-t pedig az ilyen szinten levőknek szintén nem fognak adni.
Ez a telefon ad egy prémium szerű kinézetet, nem ciki elővenni nagy globál meetingeken sem. Közvetlen ellenfelének talán a Samsung A3 (2016) van előttem, ami nagyon hasonló ehhez, ott van benne a jobb proci, cserébe 90k hónapokkal a bemutatása után is.
-
taip
senior tag
Aha, üzleti szféra. És én akkor milyen telefont vegyek??
Azért mert engem sem érdekel, hogy szaggat-e rajta az Asphalt8, meg hasonlók, de szeretnék egy igényes telefont, akkor már én is fizessem meg a közel 2x-es árat?
Plusz a cégek is nagyon eltérően működnek, mert van ahol nem számít az ár és ha már Win10M, akkor megveszik a 950-et, de van ahol azt mondják, hogy hű de drága, ennyi pénzünk nincs, vegyünk olcsóbbat. És fog olcsóbbat találni. -
Tuomas
addikt
Sajnos ez is csak egy ideig működik
Már meguntam, hogy havonta - kéthavonta nyomnom kellett rajta egy hard resetet, mert egyre sűrűbben indult újra, egyre gyakrabban lépegetett ki adott alkalmazás, a fb messenger "kiszürküléséről" nem is beszélnék.Amiket napi szinten használok programok, pl fb, instagram, messenger pedig elavultak, rég nem is frissülnek. Egyre gyakrabban hallom azt is barátnőmtől, hogy kétszer kapja meg tőlem az smseket.
Ez így már nem buli.
Bíztam benne, egy fél évvel ezelőttig, hogy jön egy jó telefon és majd akkor fellendül az egész platform, de erre egyre kisebb esélyt látok
És nem érdekel, hogy nem jön rá a 10. Én már egy frissítésnek is örültem volna, ami megszünteti az állandó újraindulásosdit, de nem..
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezt aztán hiába magyarázod itt!
---------------------------------
(#74) dave987
Nézd, én nem fogom védeni a wp-t, sőt, itt a fórumon, szerintem az egyik legtöbbet én szoktam szidni a májkrofost, de amikor ezt a telefont kezembe vettem, egyszerűen kellett a többi mellé, mert ahogy Ryoo is írta, az elegancia süt róla és formája számomra nagyon szép. Élmény kézbe venni és a w10 ezalatt nagyon pörög, amit folyamatosan csiszolnak, ha már eleve w10-zes készülék.
Én, nem játszom, engem nem érdekel, hogy a Tomb Raider csaj csöcsei nem 678 FPS-sel akarnak a pofámba mászni a himbálózástól, de ahova belépek és megakarom csinálni, vagy előhívni, azt gyorsan teszi, ráadásul, mint feljebb látható, nem is rossz képeket produkál, igaz az S7 és a 950 XL körberöhögi, de nincs szégyenkezni valója sem.
Az asszonynak meg 6s plus van, és mindig azt mondja, hogy tudom használni ezeket a szarokat. (Android és Wp) Nos, néha igaza is van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest