- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Végül nem vettem rá, mert egy haver rendelt az övére, azt kipróbálva az enyémre raktam és mozo ide, vagy oda, teljesen hazavágta a telefon prémiumérzetét, ráadásul szappantartóbb hatása lett tőle.
Inkább, karcolódjon a hátlap, vagy a fém része, de én ezt bele nem teszem semmilyen tokba.Nillkin edzett üveget vegyél rá, azt viszont, ha ráteszed még a gyári üvegnél is simábban fog csúszni rajta az ujjad, nem mellesleg a legjobb védelem a kijelzőre.
Visszatérve a mozo-ra, sajnos 650-en egyáltalán nem hat olyan minőséginek ez a hátlap, mint pl a 950 XL készülékemen.Szépnek szép, mozo minőség és teljesen passzentos is, de felrakása után én már egyáltalán nem éreztem a telefon prémium minőségét. (saját vélemény)
--------------
#1015) Sipka81
Ez meg OS "ficsőr" nem készülék hiba, az összes készüléken ilyen szarul működik még mindig ez a része (is).
-
somé
őstag
Több készüléket vásároltam már tőlük, egyiknek volt garanciális problémája (gyári szoftverfrissítés után a készülék nem indult el), a javítást a Telemax végezte.
A készülék elvitelétől (ingyen hozzák-viszik) a kézhez kapásig pontosan 30 nap telt el. Munkalapot nem kaptam, telefonon való folyamatos érdeklődésemre (1 hét után ostromoltam őket, először a rendszerükben sem volt a készülék), azt sem tudták megmondani, hogy mi a baja, mikor lesz kész.
A javításra vonatkozó infókat csak a kézhezvételnél kaptam meg, melyből kiderült, hogy "csak" szoftvert frissÍtettek, mindent ellenőriztek, majd visszaküldték. Viszont a készülék nem jött helyre, 1 nap után anomáliák jöttek elő, melyektől használhatatlan lett. Ismét visszavitettem, ekkor két hét alatt kaptam vissza, de azóta flottul működik.
Szóban forgó telefonnak nem volt hazai márkaszervize, ha lett volna, lehet, hogy gyorsabban történik a javítás, mert eleve nem az ediginek kell küldeni a készüléket, hanem egyenesen a márkaszerviznek.A Lumia készülékeket nem tudom melyik cég szervizeli, de a 30 napos határidő jellemző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Windows 11
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kutya topik
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest