- Magisk
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
Bogyó bá' #1469 üzenetére
Kicsit többért már gyártói garanciával is van.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #1092 üzenetére
Insider-re csak is úgy lehet átmenni, és ha valaminél nagyon fontos, akkor ennél igen, hogy előtte recovery, majd belépve az áruházba (.107) alatt tiltod az összes applikáció frissítést és letöltöd a WI programot, amikor ott minden felment, akkor frissíted le az összes applikációt is. Tehát, ha treshold alatt bármi lefrissül, abban tuti biztos lehetsz, hogy redstone alatt a migráció totálisan el lesz cseszve és olyan bugos lassú rendszered lesz, mint eddig soha.
Ettől függetlenül igen, az egész egy kibaszott nagy katyvasz, főleg a frissítési baromságok az sok buggal, ha ezt nem léped meg (recovery), de még akkor sem biztos a teljes siker. Ennyi elbaxott szarságot, amit évek alatt ezek összehoztak és még mindig hoznak, csak is ez a a banda tudja. A másik kettőt is használom. (huawei p9 plus és iphone 6 plus), de ilyen szarságokat még nyomokban sem tapasztalni.
De ettől még az RS nagyon gyors, persze kellenek hozzá a fent leírt telepítési idiótaságok!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #1089 üzenetére
További fejlemények: csináltam egy HR-t (az önsz*patás magasiskolája szerintem), majd tiszta telepítés: a Kapcsolatok csempe élőképe valóban megjavult, cserébe a Facebookot nem tudom telepíteni (egy órája áll a telepítési folyamat, se tovább, se megszakítani nem tudom), valamint az Időkép erre a windows verzióra már nem elérhető. Szóval bughalmaz az egész....
-
somé
őstag
válasz
Bogyó bá' #996 üzenetére
Ez annyiban megoldódott, hogy nem a készülék a ludas, hanem valamilyen router beállítási gond, tehát jó felé tapogatóztál, bár az újraindítás nem oldotta meg. Nevezetesen több helyen kipróbáltam és repülési módban minden gond nélkül visszakapcsolódik a hálózatra. Csak nálam nem, otthon.
-
somé
őstag
válasz
Bogyó bá' #991 üzenetére
Router újraindítva, helyzet ugyanaz.
#990-ben egyébként adatforgalmat kérdeztem, nem egyenleginformációt (számlainformációt).
Tehát annak kijelzését nem tudja, hogy adott keretből mennyit fogyasztottam, kvázi mennyi van vissza?
(Ezt az alkalmazást használtam majdnem 2 évig androidon, ezen meg ezt az alapvető funkciót nem tudja ugyanaz az app?Ha így van, itt a pont és mehet a levesbe a WP10.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #963 üzenetére
Szerintem, ha engem kérdezel, ez mind csak elcseszi a készülék kinézetét.
Ezért én tennék rá egy minőségi üvegfóliát, pl Nillkin.
Aztán egy átlátszó szilikontok és már jobban nem is lehetne védeni. ráadásul a készülék minőségérzete is megmarad. Otthon meg úgy is lekapod róla a szilikont... -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #935 üzenetére
Szia!
Csak ezt emelném ki.
Amúgy nem vagyok elájulva az új szerzeménytől, bár valóban gördülékenyebb rajta a W10,
Gyárilag a 156 volt rajta, vagy már a 164, esetleg a legrosszabb 218?
Meglepődnél, hogy villám is tud ez lenni, ha recovery-vel visszateszed a bugosabb.107-et, sajnos a rendszer nagyon sokat lassult, bár a 218-nál gyorsabb lett, de azt is tiszta telepítéssel tudtam elérni.Azóta én felnyomtam rá a redstone-t, ami jóval gyorsabb, de egy bugtenger is egyben, de inkább gyors(abb) legyen.
Ez van....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magisk
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest