- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #21732 üzenetére
Engem csak a lassan 1-2-3 mp alatt induló appok zavarnak.
Most viszont rájöttem, hogy nem kell bezárni semmit, csak háttérbe rakni.
Nem fogyaszt többet (kipróbáltam), és animációs időn belül újra felugranak, ha kell. -
válasz
HartgeH3-2.8 #21658 üzenetére
Elég ha pontról pontra követed az összefoglalóban leírtakat. Nem nagy dolog, ha mégis elakadnál akkor segítünk.
Meg van YouTube videóval instrukciók. -
gemini
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #21648 üzenetére
Nálam is teljesen jól működött a 10-es. Fényképező problémám volt csak, de azt ki tudtam váltani a 8.1-es fényképezőjével. Viszont a gyári visszaállítás nagyon nem tett neki jót amikor páromnak átadtam a telefont. Muszáj volt visszatérni 8.1-re, mert nem volt kedvem sokat sz@rakodni vele, neki meg az is jó, mert azt megszokta a L635-ön.
Ha az összefoglaló szerint frissíted, akkor nagy az esélye, hogy rendben fog működni az új rendszer. -
starr
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #21648 üzenetére
Nyugodtan kipróbálhatod a 10-est. Bármikor vissza tudod wdrt-zni a 8.1-et. Nálam mindig is jól működött, ha nem olvasnám a fórumot, nem is tudnám, hogy xar
-
Vtwo
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #18739 üzenetére
Detto.
-
ADGCF
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #18739 üzenetére
Egy fórumozó neve, aki megosztotta a tisztatelepítés módszerét (összefoglalóban láthatod), így lehető legkevesebb bug lesz, vagy semmi bug. Szerencsére velem az utóbbi történt. (: Nem 100%-os ez sem, de túlnyomó részben a saját és itt látott tapasztalatok alapján működik. (:
-
Nooeca
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #18098 üzenetére
Miért béta?
Nem azért advisoros dolog mert nem erőszakolják rá az emberekre, szimplán opció, hiszen nagyon sok régi készülék nem is frissíthet Windows 10-re. Ezért se lesz updatelős módszer a jövőben. Ha akarsz váltasz 8.1-ről, ha nem nem. Elvégre a 8.1-es készülékek élettartalma olyan 2-3 év szóval 2015+3-> 2018-ban nem is lesz minek váltania, így felesleges a 8.1-es csatornát 10-re állítani app nélkül.
-
Nooeca
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #18079 üzenetére
Nincs és nem lesz.
8.1-ről nem akarnak erőltetni oly módon hogy a frissítések közé beteszik a 10-et, erre van az applikáció.
.82 csak RP-re érkezett. Fast ringre már nem fog jönni, meg slowra sem, ezek majd az RS2 dev branchára állnak át. (bár őszintén, jóideig felesleges rájuk frissíteni majd, hisz újdonság nem igen lesz, bug annál több.)
-
colonell
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #18023 üzenetére
Akkor nekem hiperszupermegagiga jó a készülékem a 3G-vel a második slotba. Nemár azt se tudják mit hazudozzanak össze vissza.... Szánalom
-
tlac
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #18023 üzenetére
Technikai support azt mondja Dual Simes készüléknél csak az elsődleges sim SLOT tudja a készülék általi maximum sebességet a másodlagos SLOT csak 2g-ig tudja.
ez így nem tűnik igaznak, mert be lehet állítani, hogy melyik slot legyen 3g-s
-
colonell
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #18018 üzenetére
Nálam majdnem ugyanez volt a szituáció . Telenor simán hozta az LTE a vodafone meg csak a H+-ot volt hajlandó csak behozni...
-
törölt tag
válasz
HartgeH3-2.8 #18015 üzenetére
Lehet a sim van korlátozva vagy a telefonban nincs valami beállítva.
LTE telefonod van?
-
Happi
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #16612 üzenetére
Nem szenvedek üldözési mániában, dedroidon miért kell egy tetves zseblámpa appnak hozzáférés az összes kontaktomhoz pl. Nekem ebből is lett elegem annó. Itt nincs ilyen! .... más van
-
válasz
HartgeH3-2.8 #16609 üzenetére
nekem előtte volt minden.... Galaxy S7 / Edge , Sony Z5 compact , stb.... de besokalltam a droidtól....IOS-ra jelenleg nincs kedvem kiadni 200 ezret ( 6s Plus ) így azt mondom, hogy egy kicsit Lumiazok aztán ha beválik akkor veszek valami csúcsot belőle... Anno volt 830-am de szerintem azok közül mind széria hibás...állandóan újraindult minden baja volt... 930-at olvastam van baj ott is... 950 nem hozza azt a szintet kamerában amit kéne, úgyhogy várok valami új microsoft csúcs készüléket
GPS-re mit mondtok melyik a legjobb ? Gondolom a waze nem fut 100%-an
-
aram01
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #16595 üzenetére
kb
na gyerekek megrendeltem, hétfőn hozza a futár xl ds lesz.
már csak valami frankó tok kell, de nem ilyen kicsapós, az nem az én stílusom.
-
törölt tag
válasz
HartgeH3-2.8 #16573 üzenetére
Itt le van írva minden ami az RS1-ben van. [link]
De lesz RS2 is
-
Happi
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #16523 üzenetére
Ami szembetűnő változás (teljesség igénye nélkül): áruházban látod, hogy mi, és mikor frissült; edge-ben oldalra görgetve mehetsz az előző lapra; a zárolási képernyőn a vissza nyíl helyett kamera gomb van, amivel feloldás nélkül lehet fotózni.
-
Tdavid1994
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #16523 üzenetére
Az anniversary a mostani redstone build-et hozza majd, ami most insideren van azoknak akik nem tagjai az insider-nek. Tehát igen lesz változás
többek között végre nem lesz üres a kezdőképernyőnek az ikonja sem amikor az alkalmazásváltót használod ( ha jól tudom) még azt is olvastam h az áruház fog értesíteni h mennyi app frissült ( mint 8.1-nél) , akkor az edge-ben balra és jobbra húzással vissza illetve előre tudsz majd lépkedni a weblapokon ( mint 8.1-nél az internet explorer-ben ) Ezek jutnak most eszembe amiket olvastam, biztos van még de én nem használtam még insideres buildet .
Kis érdekesség:
Egyébként úgy olvastam h jövőre megint lesz egy ilyen nagyobb frissítés , ami majd a redstone 2-őt fogja elhozni arról még semmit se tudni csak h az insideren ez fogja váltani a mostanit. Sőt redstone 3-ról is lehet olvasni ezek állítólag sok újdonságot fognak hozni főképp a mobilokra.
-
mtomi95
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #16477 üzenetére
Tipszmixűltél is?
Félidő és 4:0... Hát ez nagyon csúnya lesz így. Az viszont megnyugtat, hogy így nem mi voltunk az EB-n azok akik, na... Értitek! De az Izlandiakat is sajnálom, sőt nekik is drukkoltam. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #16476 üzenetére
-
aram01
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #16464 üzenetére
onnan amit linkeltem fentebb?
(#16458) Tdavid1994: gondolom
-
Tdavid1994
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #16416 üzenetére
Megtaláltad a standard messenger hangot?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #16415 üzenetére
Köszönöm mindent megtaláltam, google a legjobb barátom mint mindig
You block me on facebook, now you going to die! Btch.
-
colonell
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #16406 üzenetére
Nem kapod meg azonnal a messenger üzeneteket? Én igen és igazából semmi grátiszt nem állítottam be. Arra tudok gondolni,hogy valahol a beállításokba van olyan hogy akkor is érkezzen meg az értesítések ha a telefon zárolva van azt a pipát beraktam . (áhh rendszer-értesítések és műveletek - Riasztások és emlékeztetők akkor is szólaljanak meg ha a telefon zárolva van itt pipa be) de csak találgatok. Nem is értem miért van ilyen funkció
Email-el voltam így.sokat gmailezek és elképzelhetetlen volt számomra hogy megkapom szinkron után és mondjuk fél óra múlva a következő szinkronnál szóljon.de hála a jó égnek azt is megtaláltam -
válasz
HartgeH3-2.8 #16375 üzenetére
Ez par apróságot leszámítva ugyanaz mint a mobilos weboldal.
Sztem a mobile guardot leszámítva semmivel nem több annál.
Nem eroltettek meg magukat nagyon... -
szucstom
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #16260 üzenetére
Próbáld meg azt, hogy beállítasz egy olyan csengőhangot, ami mondjuk híváskor is van. Ha azzal se jelez, akkor hr.
-
tlac
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #16260 üzenetére
kérdés, hogy megbízol-e benne annyira, hogy megadod az email jelszavadat valami random programnak
-
Zsoni75
csendes tag
válasz
HartgeH3-2.8 #16227 üzenetére
Üdv!
A Facebook-on van egy Windows phone adok-veszek nevű csoport.A minap ott láttam egy hirdetést, 640 XL új,gyári(microsoft) flip cover 3000 Ft+posta.Nekem is ilyen van,teljesen rendben van a cucc,szerintem éri azt a három Mátyás királyt.Bolti ára 7000 körül van.
-
jksx
senior tag
válasz
A telón "S-line" vastag szilikontok van, már jópár leejtést sikerrel hárított. Szilikon tokkal együtt belebútatós tokban tartom (Galaxy i9200-hoz való tok).
-
törölt tag
válasz
HartgeH3-2.8 #16232 üzenetére
Tokra gondoltam olcsóbban nem telefonra.
Nem vészes a tok ára. Nagyon nem kell olcsóbbat keresni. De egy 8-9 ezer forintos toknál már érdemes.
-
törölt tag
válasz
Szia!
Hát nem tudom zsebes tok. Nem nagyon szeretem kicsúszhat a kezedből mikor fogod. Voltam már így. Mostanában mappa tokot használok. Nem kell kivennem és ha leesne remélhetőleg addigra bezáródik
Vagy nem : DDD
Tok-shop-on kellene megnézni. Vagy pár tokjuk. De majd linkeld be melyiket választottad ki, mert van olyan lehetőségük "máshol olcsóbb" Ha megtalálod ugyan azt a terméket másoldalon olcsóbban akkor ők annál is olcsóbban adják. Én így szoktam venni tokot. Volt hogy egy 8000 Ft-os tokot 5000 Ft-ért vettem meg.
-
Folee
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #16216 üzenetére
Hol vetted ennyiért? Ez nagyon jó ár.
-
Kolty
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #16209 üzenetére
Hasonló kaliberü androidról váltottál Win.re?
Aztán meg is vagy elégedve vele?
Pedig sokan nagyon, de nagyon ócsárolják. -
törölt tag
válasz
HartgeH3-2.8 #16212 üzenetére
Igen az kellene. De ha nem N-es wined van akkor nem kell
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #16211 üzenetére
Szerk: Rosszul fogalmaztam, tehát ha rátelepítem akkor olyan nagy gond nem lehet max jó lesz
-
törölt tag
válasz
HartgeH3-2.8 #16209 üzenetére
Mikor váltasz win 10-re mert akkor szenvedni nem érdemes vele. Az úgyis automatikusan megkeresi az összes drivert.
-
törölt tag
válasz
HartgeH3-2.8 #16179 üzenetére
Szia!
Sima vagy N-es wined van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged