Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintetek mikor jön a telefonra a Win10? Mert az egy dolog, hogy a Microsoft Dec. 16-án kiadja, de a szolgáltatók vajon mikor adják ki frissítésként? Mert köztudott, hogy sokszor a "forrásfrissítéshez" képest 2-3 hónapot is szoktak "csúszni"...
-
törölt tag
És a hang? Habár egy flippesnél már meg van az az előny, hogy lapjára is lehet fordítani.
Fedeztem fel még egy kis problémát: ha rádugom a gépre kábelen (Win7 64bit), 5db illesztőprogramot akar felrakni, ebből első kettőt sikerül, 3-at nem, még netes segítséggel sem. S mikor mp3-as csengőhangokat akarok hozzáadni (a felugró Windows szinkronizálóban), bepipálom a gépen lévő mp3-akat (192bitráta alatti, 1Mb-nál kissebb, 30mp-nél rövidebb), rányomok hogy "hozzáadás csengőhangként", szinkronizál s kiirja h "a megjelölt hangok nem léteznek (vagy hasonló szöveg)... Így a teló cs.hang mappájába nem rak semmit... Manuálisan meg ha oda rakom őket, ugyebár nem jelennek meg a cs.hangok közt a telefonon... Lehet h köze van a fel nem települt drivereknek hozzá?
Ja és még egy: mikor húznám le a kábelt a gépről, a jobb alsó sarokban az eszközkezelőben nincs ott semmi, nem tudom előtte leválasztani. Ez normális? -
törölt tag
Tegnap kihoztam a vodától a Lumia 640 LTE-t 1 ft-ért (hűségprogramon belül)
Idáig nagyon meg vagyok vele elégedve ami nagy szó, hisz nekem androidos telóim voltak jobbára idáig.
Egy dolog azért iszonyatosan zavaró, de ez nem is a teló "hibája", hanem a tervezőmérnököké: ha lerakom az asztalra, teljesen eltakarja a hangszóró nyílást, s a hangerő kb 1/4-ére csökken :/ Legtöbb márkánál már megoldották ezt valahogy (oldalt/ alul hangszóró luk, 4 kis mini bütyök a hátlapon, dudorok a luk mellett), nem tom erre hogy nem gondoltak a mérnökök. Arról nem is beszélve, hogy az objektív üvegje is szinte éri a felületet, így hamar tiszta krix-krax lesz. Sztem ez elég gáz :/
Most agyalok rajta, mivel emelhetném meg a telót legalább vagy 0.25mm-el (kipróbáltam, az elég lenne), az már elég lenne h ne halkuljon s az objektív se karcolódjon, valami kis bütyköket ráragasztani vagy nem tudom...
Ötletek? -
törölt tag
válasz
JamesFinn #3685 üzenetére
Köszi mindenkinek
Gmail-t használok, android oda mentette a névjegyeket, gondolom onnan is át tudom pakolni a telóra könnyen
Microsoft fiókot meg regisztrálok akkor
Amúgy tényleg olyan jó ez a teló, ahogy hírlik? Debrecenben pl ki kell fogni a boltokban, állandóan elkapkodják őket. Most sikerült egyet elraknom estére
Más: fólia feltétlen szükséges rá, ha úgy hordom zsebben, hogy sosincs mellette semmi más? S valakinek van ez a fajta tokja, s ha van, mik a tapasztalatok vele? -
törölt tag
Sziasztok
Ma hozok ki egy Lumia 640 LTE-t a vodától (1 ft-ért, hűségprogramon belül). Androidos telefonom van jelenleg, ezért a kérdésem az lenne: milyen fiókokat kell regisztrálnom, hogy működtetni tudjam a telót? A Microsoft fiók ugyanaz mint a Nokia fiók? Ondrive meg a felhőtárhely lenne? S az appstore?
-
törölt tag
Sziasztok. Ebben a telóban van iránytű? Működik benne a maps here (City lens???) abban a módban, amikor a teló kameráján keresztül pásztázzuk az utcákat, s rávetítí a képre hogy merre mi hány méterre található?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest