- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
krizoli #2834 üzenetére
összeget a 735 (bár a kijelzője egy fokkal jobban tetszik),
Glance screen-t nem tud.
de mondjuk az kár hogy napfényben nem tudtam összehasonlítani a láthatóságot.
Közel azonos a láthatósaága.
Valamint ránézésre az XL nem tűnik sokkal nagyobbnak, de nálam kézbevételnél már érződik a különbség, és szerintem mindennapi használatra nagy lenne.
Pedig a 4,7 meg az 5,7 között nem kicsi a különbség. Szerintem elsőre is nagyobb az XL. Sőt, másodikra is.
Ha beállítottam akkor se akart elfordulni a kijelző, míg a többi készüléken működött. Ez ugye csak a kiállított példány esetleges múltbéli leeséseinek a következméne?
Pedig frankón elfordul a kijelző.
Ezt WP alatt hogy lehet kivitelezni, vagy akár azt tudja hogy egyesével van mind bejelentkezve és akkor úgy mutatja őket?
Kezdésnél a Hotmail címet adod meg MS account-nak, majd ha a rendszerben bent leszel csinálsz 2 darab gmail-es fiókot és cask bejelnetkezel a dolgaiddal.
Tapasztalat: Nővéremnek 735 van, nekem meg 640 XL DS.
-
Gusztáv
addikt
válasz
krizoli #2761 üzenetére
A telefon hardvere vajon meddig fogja bírni? (mert láttam hogy már a 3GB RAM is terveben van, de hogy az mennyire hat ki később a jelenlegi készülékekre WP-nél azt nem tudom)
A WP-nél egyszerű a matek, a kijelzőtől függ HD-ig 1GB, FHD 2 GB, QHD 3 GB. Mivel a 930-on és a 1520-on kívül minden WP-s telefonban max S400 szintű SOC van, így a Win 10 is szépen el fog ketyegni ezen a hardveren. Már most a 10149-óta a rendszer sebessége rendben van, csak van még pár renitens app, amin van mit csiszolni (pl a Store).WP 10 bejövetelével mennyi az esély arra, hogy kicsit bővítenek az áruház tartalmain, és minőségein?
Szerintem jók az esélyek, ha a Win 10 gyorsan terjed desktopon (amire minden esély megvan), akkor az Universal app gyártás is fel fog pörögni, plusz iOS és Androidról is remélhetőleg sok alkalmazást fognak portolni az új fejlesztőkészletekkel.Valamint régebben említettek nekem néhány feature-t ami WP10-nél lesz elérhető. Volt valami continuum amire azt mondták nekem hogy csak 5" felett lesz, és hogy 5"-ra nem, ez mennyire igaz? Ellenben hogy mi a többi ilyen azokra sajnos nem emlékszem.
Pillanatnyi állás szerint a Continuum-hoz új hardver kell, és jó eséllyel az elején csak a csúcskategória privilégiuma lesz. -
okoska74
senior tag
válasz
krizoli #2761 üzenetére
- Mennyi az esély arra hogy a július közepén vásárolt terméknél is aktiválhatók a bónuszok?
Én szerdán vetten a 640 Lte -t és csütörtökön regelve megadta mind a három bónuszt.
- Mivel sokat filmezek, így nélkülözhetetlen egy olyan lejátszó, ami mindent, mindenféle kódolásban, felirattal (akár ha mellékelve van) rendesen le tud kezelni. Létezik jelenleg ilyen?
A Moliplayer szerintem a legjobb de majd kijavítanak a többiek ha tévedek. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest