Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Az MM-ben is egy jó ideje le van akciózva 60-ra, én meg is rendeltem, hogy leváltom a 640-et de visszamondtam: [link]
Azért vigyázni kell a mérettel, mert egy kézzel nem kezelhető, vagy csak nagyon körülményesen lassan, így nem igazi telefon nekem. Akinek nagyon nagy kezei vannak az tudja esetleg de nekem mözepesek, inkább kicsit. Az Xl azért nagyon nagy, egy Note 3-nál, ami szintén 5,7 colos azért érezhetően nagyobb s elég vastag is sajnos: [link]
Én végül a Windows 8.1 tablet, ás Lumia 640 kombó mellett döntöttem, a 8 colos tablet amit megrendeltem 300 gramm, így nem vészes hordozni, de pl. dupla akkora a kijelző mérete mint a 640 XL-nek. És teljes asztali windows fut rajta így minden asztali alkalmazás amit a számítógépen megszoktál megy rajta pl. asztali office fut rajta, videó lejátszók pl. VLC player, IE 11, firefox, opera stb és elég sok asztali játék futtatható is rajta pl. [link], persze ha a hardver bírja. És pl. HDMI-vel kiteheted a képet tévére és ha rákapcsolsz egy egeret, billentyűt lett egy windows 8.1-es TV-d.
De két kütyüt kell tölteni és magaddal vinni, ez igaz, és a 640 XL-nek jobb az előlapi, hátlapi kamerája, jobb az üzemideje, kicsit jobb a kijelzője, és nem fényes a hátlapja mint a 640nek és alig több az ára ez igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Ukrajnai háború
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest