Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ToniSoprano

addikt

válasz kszemi #2828 üzenetére

Az MM-ben is egy jó ideje le van akciózva 60-ra, én meg is rendeltem, hogy leváltom a 640-et de visszamondtam: [link]

Azért vigyázni kell a mérettel, mert egy kézzel nem kezelhető, vagy csak nagyon körülményesen lassan, így nem igazi telefon nekem. Akinek nagyon nagy kezei vannak az tudja esetleg de nekem mözepesek, inkább kicsit. Az Xl azért nagyon nagy, egy Note 3-nál, ami szintén 5,7 colos azért érezhetően nagyobb s elég vastag is sajnos: [link]

Én végül a Windows 8.1 tablet, ás Lumia 640 kombó mellett döntöttem, a 8 colos tablet amit megrendeltem 300 gramm, így nem vészes hordozni, de pl. dupla akkora a kijelző mérete mint a 640 XL-nek. És teljes asztali windows fut rajta így minden asztali alkalmazás amit a számítógépen megszoktál megy rajta pl. asztali office fut rajta, videó lejátszók pl. VLC player, IE 11, firefox, opera stb és elég sok asztali játék futtatható is rajta pl. [link], persze ha a hardver bírja. És pl. HDMI-vel kiteheted a képet tévére és ha rákapcsolsz egy egeret, billentyűt lett egy windows 8.1-es TV-d.

De két kütyüt kell tölteni és magaddal vinni, ez igaz, és a 640 XL-nek jobb az előlapi, hátlapi kamerája, jobb az üzemideje, kicsit jobb a kijelzője, és nem fényes a hátlapja mint a 640nek és alig több az ára ez igaz.

Új hozzászólás Aktív témák