Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
igaz... csomó dologról lemondtam, amit szerettem... miatta... és végülis nem értékelte, hanem még többet akart... itt neki kellett volna inkább engednie...
csak példának: nem programoztam, mert itthon tehettem volna és nem szerette, ha sokat ültem gép előtt... nem gitároztam, mert azt sem szerette (mármost nekem egy akusztikusom van, bátyjának meg egy 4húros basszgitárja meg egy 6húros fender-je... meg mellé erősítők, effektek... nehezen viseli majd, ha egy emeleten lesznek) csomó meccsről is lemondtam, amit szívesen megnéztem volna, mert: "aludni akart és az is zavarta, ha neten nézem fejhallgatóval" filmeket sem nagyon nézhettem, amit szerettem volna... koncertre is olyanra mentünk, amit ő szeretett...
ui: most hívott... 15percet beszélgettünk... mondta, hogy nem sokkal jobb neki otthon... szerintem lesz ez még rosszabb is... bízok azért benne, hogy olyan fordulatot is vehetne a kapcsolatunk, mint Csemike+ABE kapcsolata... ha mindketten beismerjük a hibáinkat és készen állunk kompromisszumokkal újra belevágni idővel, akkor szerintem lehet ez még jó... most sokkal kedvesebb volt a hangja és kicsit mintha bánná a dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Gyári dobozos Apple iphone SE (A1723) fillérekért!!!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest