- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt láthatod.
tomboy0013: Na jó, leírom még egyszer utoljára..
A Vodánál 20500-ra jön ki havonta a készülék plusz a korlátlan csomag 2 giga nettel új előfizetőknek (illetve csak 19250 ha 21 hónap után szerződést hosszabbítasz, mert akkor elengedik az utolsó három hónap díját). A meglévő előfizetőknek "csak" 8k a Red Basic havi díja, tehát kb 18 ezerből megvan telefonnal együtt a korlátlan előfizetésük. A Telekomnál 22800 korlátlan csomaggal és 1 giga nettel -és ebben biztosítás sincs, ami náluk plusz 2400/hó. Tehát kevesebb nettel, biztosítás nélkül kapsz meg náluk egy S8-at havonta sokkal több pénzért mint a Vodánál. Plusz a Voda ad egy kb 80 eurós előrendelői ajándékcsomagot is.
-
whatwhatwhat
aktív tag
Na most minket az apple érdekei érdekelnek, vagy a sajátunk, mint fogyasztóké? Hát persze, hogy túlélik, hogyne érnék túl. A samsung nemrég felgyújtott ezt azt szerte a világban, mégis túlélik... Akkor most milyen érvelés ez? A samsung csinált először robbanó telefont és akkor ők most az úttörőK?
Az apple egy valami miatt hagyta el a jack-et, az pedig PÉNZ, az ő pénzük, amiből ezáltal nekik több lesz. Neked meg kevesebb! És ennek te ennyire örülsz
Veheted meg az új drágább füleseket, vagy veheted meg az átalakítót mert elhagytad az előzőt és jogdíjat kapnak minden tartozék gyártótól akik lightning fülest csinálnak, amit persze ugyanúgy rád hárítanak.. Juj de jó!!
De ami a legröhelyesebb, beszél itt az apple a vezetéknélküli jövőről, miközben vezetékes fülest tesznek a dobozba, pfff.. Mi ez ha nem képmutatás. Tegyék bele az airpod-ot(jól írtam?), akkor azt mondom igen.. Érdekes, hogy csak azt a lépést teszik meg a vezetéknélküli jövő irányába, ami nekik profitot termel.
Na és itt a végén megjegyzem, hogy az apple zseniálisan csinálja. Ellenben azokkal akik beveszik ezt a bullshit-et. És persze hasonló dolgok a többi vállalatnál is vannak, még ha nem is ekkora mértékben.
És utoljára: nem érveltem én azzal, hogy most kapta meg a frissítést. Annyit mondtam hogy KAPOTT frissítést, ellenben azzal az állítással, hogy NEM KAP.
-
törölt tag
Nem tudom mi nem jött át, egy klasszik stanley kommentre senki nem válaszol másképp szerintem.
-
Durva!
Mondjuk az már a bemutatónál is feltűnt, h ezt most nagyon megtolják Samuék!
Samsung spent a lot of money to tell New York that the Galaxy S8 has arrived
adise: Nézd már meg pls, h mire válaszolt! Véletlenül idetévedt egy Samu hater.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged