- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Netfone
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung SmartTag2 teszt
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ckaresz122
tag
válasz
bulikavagyok #2370 üzenetére
Na jó... Nyilván a gyárilag eddig hozzácsomagolt füles mezőnyben értettem azt, hogy jól szól és jó minőségű. :-)
Nekem a legnagyobban jól illeszkedik és fasza a basszus... -
ckaresz122
tag
válasz
bulikavagyok #2368 üzenetére
Akkor nem rendesen dugod fülbe :-)
Van a csomagban nagyobb gumi, ha túl nagy a lyukad :-) :-) -
tothl
addikt
válasz
bulikavagyok #2319 üzenetére
S7eket nem neztem. Olyanom van egy hibatlan.
-
Tamás34
senior tag
válasz
bulikavagyok #2312 üzenetére
Köszi, láttam!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
pmartin21
csendes újonc
válasz
bulikavagyok #2036 üzenetére
Akkor te se vagy jobb helyzetben ahogy látom, reménykedjünk minél előbb kihozzák most már
Samsung Galaxy S8+
-
pmartin21
csendes újonc
válasz
bulikavagyok #2033 üzenetére
De legalább neked már megvan a telefon!
Nekem még várnom kell rá, kitudja mennyit, ha 28-áig nem jön meg, visszamondom, aztán bemegyek üzletbe és megveszem normálisan.
Samsung Galaxy S8+
-
válasz
bulikavagyok #1891 üzenetére
Még nekem is csomagolás alatt van, szal lehet nekem se.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
-
Locuste
tag
válasz
bulikavagyok #1662 üzenetére
Akkor várj szép türelmesen...
-
Locuste
tag
válasz
bulikavagyok #1659 üzenetére
nem bíííííírom továbbbbbb
-
Zolik
senior tag
válasz
bulikavagyok #1621 üzenetére
Remélem a szolgáltatóknál nem fél évig tart majd hogy frissítsék..
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
L.L.
senior tag
válasz
bulikavagyok #1536 üzenetére
Csak hogy beszálljak én is. Pár napja azon gondolgodok, hogy visszamondom az előrendelést, bár az okára még nem jöttem rá.
-
Zolik
senior tag
válasz
bulikavagyok #1536 üzenetére
Én szándékosan nem nézek ilyen videokat. Megvárom az MA tesztjét vagy olyat aki kompetens, nem valami video blogger aki közbe artikulálatlanul vernyog. Valahogy nekem egyre jobban jön az hogy must have. Most már nem mondom vissza. Jó lesz!
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Locuste
tag
válasz
bulikavagyok #1534 üzenetére
Nem értem miért, nem szokott ilyen lenni
-
Locuste
tag
válasz
bulikavagyok #1324 üzenetére
T-nél valami 3000/hó és 28 000 az önerő.
Ha lenne egy fix díjas (pl. 1 x 30 000) vagy ilyesmi, akkor én sem vacakolnék tokokkal.
-
babosmiki
addikt
válasz
bulikavagyok #1320 üzenetére
+1
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Locuste
tag
válasz
bulikavagyok #1320 üzenetére
OK, mondjatok egy jó biztosítót!
-
RaveForce
veterán
válasz
bulikavagyok #1191 üzenetére
Gyrosabb is es szebb is az S8. Ami durva hogy a TouchWiz-SamsungExperience-GraceUX (meg ennyi nevet
) is mennyivel modernebb es szebb rajzolatu mint az LG GUI-ja..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Ahogy nézem a videót, sem a gyorsasággal, sem a RAM kezeléssel nem lesz gond
Majd nemsoká jön az hogy: jajj mé csak 4GB RAM került bele...és hasonlók...... Úgy néz ki, bőven elég!
-
BMS
őstag
válasz
bulikavagyok #1193 üzenetére
tudom,hogy csak poén
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
BMS
őstag
válasz
nyitok egy külön topikot a státuszos témára sztem
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
Kékes525
félisten
válasz
bulikavagyok #479 üzenetére
Én is erre tippelnék.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
bigdigit
addikt
válasz
bulikavagyok #1104 üzenetére
Attól függ mennyire kötik az ebet a karóhoz. Vettünk már úgy dolgot glamour napon lett rendelve és csak 3 hét múlva lett termék belőle. Igaz nem MM volt.
-
tomboy0013
veterán
válasz
bulikavagyok #1009 üzenetére
Azért az mennyire beteg, hogy a Vodafone 10 ezres előfizu mellé 246 000-ért adja, a T meg listaáron 235 000
A vodánál már jó régen elgurult a gyógyszer készülék árazás szempontból és azóta csak még messzebb gurult. -
Yany
addikt
válasz
bulikavagyok #1009 üzenetére
Ennek az önbizalomnak több oka is van. Pl. nem elhanyagolható, hogy most az elbukott Note7 helyett is sokan venni fognak, nem csak a "szokásos csúcsszamszungra váró" vásárlók.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
ForRedGlory
félisten
válasz
bulikavagyok #992 üzenetére
Adhatták volna a dokkolót előrendelői ajándékba. 120 euro az ára
-
Burt1793
veterán
válasz
bulikavagyok #992 üzenetére
Jóval korrektebbnek tűnik, mint a 950 continuum-ja.
-
fairi
őstag
válasz
bulikavagyok #956 üzenetére
Maradjunk abban hogy akár 27%. Ami valszeg videolejátszás lesz, gondolom hardveres decode miatt.
Navigálás vagy böngészés közben, de legyen az fotózás ilyen energiatakarékosság biztos nem lesz ily jó. olyan szitu 8valami nem oly jól optimalizált app) is lehet ahol szinte semmi előny nincs fogyasztásban és ekkor a kisebb akksi nagyon fáj. Kisebb fogyasztás annyiba lesz jó legtöbbször, hogy ne legyen igazán rossz az üzemidő. -
tejeszacskó
tag
válasz
bulikavagyok #615 üzenetére
mondjuk az kicsit száni volt, amikor vagy 100 hostess felállt, és elkezdtek körbe szalagálni a telefonnal a kezükben
-
androklész
csendes tag
válasz
bulikavagyok #115 üzenetére
Tudom, hogy vártad, én meg a sokadik tipikus, ostoba reakciódat vártam....nem csak neki, hanem nekem is nagyon hiányzik az FM rádió, horgászatkor, kirándulásokkor nagyon jól jön, továbbá a munkámnál is sokszor kellene, úgyhogy s6 e-t szerettem volna, be kellett érnem az S5 neoval, mert abban van, de nem vagyok vele boldogtalan. Hiába van az embernek akárhány gigás netje, ahol nem jó a lefedettség, ott toszhatja a rádióját. Egy 2 forintos fm-et nem szabad kihagyni egy ilyen csúcskészülékből, akkor sem, ha 2 ember várja, de gyanítom, hogy több százezernek jól jönne.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
bulikavagyok #615 üzenetére
Sokáig nem közdüttem, be is rendeltem az S8+ verziót dominó csomagban
Azon mondjuk meglepődtem, hogy semmi előrendelői ajándék? WTF...
Meglepően "olcsó". 40.000 Ft-al olcsóbb, mint függetlenül. Az S8 lett volna az igazi, ha nem csak 3000-es akksi van benne.
[ Szerkesztve ]
-
bebuci
tag
válasz
bulikavagyok #627 üzenetére
Szívesen. De ez mint már jeleztem szubjektív vélemény... Próbáld ki szerintem, aztán dönts!
HTC Diamond, Desire, Incredible S, Sensation, One X, One M7, One M8, Samsung Note4, Samsung S8, HTC U11 +, Samsung Galaxy Note 8
-
bebuci
tag
válasz
bulikavagyok #606 üzenetére
Állítólag a Media Markt-ba beteszik őket április közepén... Legalább is Németországban. Lehet otthon is meghúzzák... A színt meg eldöntöd te magad, ha egymás mellett látod a két telót. Egyébként a kissebb modell nem rossz szürkében, de a fekete szerintem jobban áll a nagytestvérnek... Persze ez szubjektív vélemény... A szürke, ha fény éri elveszti azt a spéci színét (ami egyébként szép). Eléggé olyan semmilyenbe megy át, kombinálva a szürke, tükör, színes és ujjlenyomat kavalkádot
[ Szerkesztve ]
HTC Diamond, Desire, Incredible S, Sensation, One X, One M7, One M8, Samsung Note4, Samsung S8, HTC U11 +, Samsung Galaxy Note 8
-
bebuci
tag
válasz
bulikavagyok #561 üzenetére
Ezt ma lottem a samu szakuzletben frankfurtban. A szurke egy kicsit semmitmondo szvsz, persze ez szubjektiv. A fekete a kereteivel nagyon jol nez ki. Aki meg a meret miatt rinyal...nos a kezemben a + van , ami keskenyebb a note 4-nel es erzesre az s7-nel is. A huawei mate 9 egy lapat ehhez kepest, iphone 7+, meg ne is emlitsuk. A sima s8 jobban all a kezben mint az s6 s7 vagy az iphone 7. Akinek a merete nagy, hat annak az iphone 7 is nagy.
-
Xeon7
aktív tag
válasz
bulikavagyok #550 üzenetére
Telekomnál egy ezüstöt rendeltem elő, de ha hívnak majd lehet én is inkább módosíttatom a rendelést Orchid Gray-re.
A 3 színből tényleg ez néz ki a legjobban -
Ádám16
addikt
válasz
En nem fogok meglepodni, ha megsem. A 7-nél mar tenyleg kellett volna valami, es most neme gy elcseszett új színre, és a jack dugo elhagyasara gondolok ofc. Nagyon szeretnem kiprobalni az iOS-t, de amig nincs bennük normális, konkurenciahoz felérő kijelző (lasd: S8), es ekkorak a kavak, amivel oriasiak a keszulekek indokolatlanul, maradok Droidon. Még a Note4 egesz jól ketyeg
.
Aztan ha mégis csoda tortenik, akkor arra, ha nem, vagy S8-ra, vagy S7E-re lesz a váltás ev végén. -
törölt tag
válasz
Ez igaz, de ezzel el is tűnik az orchid gray szín, ami meg egyébként nagyon bejön
-
stemplar07
őstag
válasz
Szegény Steve Jobs ...
azért ez nála nem fordulhatott volna elő ... forog szegény most ..
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #550 üzenetére
Az orchid gray szerintem is a legszebb, csak ennél is az a baj, hogy esélyesen csúszós-fényes, de ha meg tesz rá valamit az ember, akkor elrontja a kinézetet.
-
Deck
titán
válasz
bulikavagyok #462 üzenetére
Igen. Mikor majd lecserélem az S7-et az új telefon aksijának jobb üzemidőt kell biztosítania
PS5
-
Deck
titán
válasz
bulikavagyok #454 üzenetére
Ha valaki vált egy új, jobb telefonra alap feltétel, hogy az aksija jobban bírja nem? Vagy csak nálam?
PS5
-
Kasya
nagyúr
válasz
bulikavagyok #431 üzenetére
Ugy erzem, nem lesz hiany megjeleneskor...kulonben nem nyomatnanak ekkora marketinget.
Amugy evrol evre tudnak valami durva megjeleneskori marketinget tolni. Iden is sikerult eltulozniuk -
leslien
nagyúr
válasz
bulikavagyok #431 üzenetére
remélem h itt csak youtube a hibás mert ez borzalmas....
4k videó test..[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Deck
titán
válasz
bulikavagyok #420 üzenetére
Talán idén feltalálják az iLed-et az értesítéseknek aztán +50k egyből miatta.
PS5
-
Szellem.
nagyúr
válasz
bulikavagyok #128 üzenetére
Tavaly a Note 7 esetében is szép számban rendeltek elő! Viszont azt sajnos vukták, így most ezzel be kell hozni az anyagi kiesést! Szerintem ez így jó, hogy elő lehet rendelni! Reméljük lesz is készlet és nem lesz gond a telefonnal! Én óvatosságból megvárom az első fecskéket!😊
-
Teal'C
veterán
válasz
Az okés de ahol a fényes meg a sötét találkozik mindig beégett eddig. Pl statbár
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Inkább megvárom, amíg hozzá csapják a VR-t
-
bigdigit
addikt
válasz
bulikavagyok #115 üzenetére
Pedig ha lenne végre lenne egy kompromisszum mentes upgrade részemről.
-
leslien
nagyúr
válasz
bulikavagyok #108 üzenetére
mondtam h költözünk
Telenornál nincs még info az előrendélsről?
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsungnak roppant fontos, hogy az új, csúcstelefonos párosa jól szerepeljen. Beleadtak apait-anyait és rengeteg ponton fejlődött az S8 és az S8+.
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21FE 8gb ram 256gb hdd olíva színű
- Samsung Galaxy S20 Ultra 128/12GB Gray
- iPhone 15 Pro Natural Titanium 128gb 92% ingyen foxpost eladó!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB/6Gb Kék,Dobozos,MAKULÁTLAN állapotban,gyári tartozékaival eladó...
- Iphone 11 fehér 64GB (töltővel és fülhallgatóval) ELADÓ
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest