-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dominó85
addikt
válasz
*Mukeey* #872 üzenetére
Köszi, de van munkám, amit szeretek is. És amúgy te legalább érvelsz. A kulcsszó a "célzottan". De nem ez a jellemző ma már. Sok igazság van abban amit írsz. Igen, tech beállítottságú aki itt írogat, és mindenkinek megvan az hogy miért és mit, mennyiért vesz. Na pá, sajnos sok a vérfan itt, pedig nem állt szándékomban megsérteni bárkit is. Hisz mint írtam, faxa teló lesz, csak számomra ez az összeg már abszurd. És az árazási irány katasztrofális.
-
-
válasz
*Mukeey* #713 üzenetére
A scifi külsőt a kisebbiknél csinálhatták volna valóban relative kicsire.
Ez 5-5,2"-es kijelzővel jöhetett volna,mert hiába elképesztően kicsi kávák és így az előlap-kijelző arány is nagyon komoly,de maga a teló így is magasabb mint az i7.Cirka 1cm.Az i7 kijelzőjét is éppen csak átérem egy kézzel,az S8-nál erre esélyem sincs.
Hiába jönnek sokan azzal hogy 2 kezem van ha nekem igenis fontos az egykezes használat.
Tudtam volna értékelni egy 5"-es variánst,a "nagyra vágyóknak" úgyis ott az S8+ -
Cuccok
tag
válasz
*Mukeey* #404 üzenetére
Tavaly a Note 7-nél volt.
Viccet félretéve, nekem is csak a sima S8 méretével van bajom.
Miért nem volt elég mondjuk 5.5 kijelző bele, és akkor maradhatott volna a készülék magassága a sima S7 méretein belül. Mindenki az S7E-hez hasonlítgatja a méreteket. Én pont azért döntöttem az S7 mellett az edge változat ellenében mert kézbefogva azt már nem tudta. Egy kézzel kényelmesen kezelni. Erre kijönnek idén 2 majdnem ugyanakkora telefonnal. Nagyobbra kellett volna nyitni a kettő közötti rést sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged