- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
-
axlfsi
veterán
- mi az az antelif?
- honnan érdemes rendelni? (hogy jön ez ide? azért szar a kábel, mert antelif vagy csak leírtad, hogy tudjuk, tudsz rendelni "jobb" helyről is, de nem írod le, honnan/miért? oké)
(#775) tolvaj! lehet kicsit túlreagáltam - nem vagyok kiakadva. De amúgy a kábelen rajta MI logo is, ehhez szerintem vajmi kevés köze van az antelifnek
(#782) gubabela elárulod honnan rendelted? csak kíváncsi lennék, hogy ki ad mellé még pluszban egy EU-s töltőt is.
(#783) xhege aye!
(#805) milcse93 és adtak is vissza pénzt?
le a kalappal (előtted)!
Á, nem, nem szívózok velük, valóban van egy csomó kábel itthon még (mellesleg, nem mindegyik jó, csak a "vastagabbak" adnak le megfelelő töltőáramot), ez inkább csak elvi kérdés (de nem értette mindenki, ahogy látom).
-
tolvaj!
őstag
csak másik topik, de ez a fórum.
az a baj, hogy én is csak a wakelock detectort tudom ajánlani a merülés okának kiderítésére, illetve a titanium backupott a greenify-val szemben. a TB az ingyenes verzióban is lehetőséget ad a system appok hibernálására.
McReay
fogja tudni kezelni. kb egy órája érkezett a készülék és a ratyi 17-es romal simán kezeli a samu 32 C6-os kártyámat. ha frissíted a stabil és jobban működő 23-asra akkor meg pláne kezelni fogja
-
tolvaj!
őstag
relatív. ha maximalizáláson azt érted, hogy kipörget mindent akkor ellentmondás, ha azt érted, hogy maximalizálja a hatékonyságot a kisebb fogyasztás érdekében akkor helytálló. a fórdítót kellene megkérdezni, hogy hogyan értelmezte. amúgy az eredeti nyelven kellene megnézni mit ír a rom
-
KukkSteve
senior tag
Gondoltam rá, hogy privátban kellene ezt megkérdeznem, de kicsúsztam a szerk időből, így itt maradt...azért volt a kérdésem Dhampirhoz, mert korábban mi beszéltünk, és nem a csop rend. mellett döntött. Kíváncsi voltam neki mennyire jött ki, ennyi.
Egyébként, nézz körül ebben a topicban, olyan hülye kérdések és témák is felvetődtek már, hogy 10percig nevettem rajta. XD Ezek után az ár megbeszélése sztem nagyon semleges.
-
Ezzel vágtam meg mp3-aimat telefonon csengőnek, ez be is tudja állítani a végén, eddig működik.
Legrosszabb esetben betöltöd ezzel a hangot, kijelölöd az egészet, mented, aztán beállítod vele aminek akarod.Amúgy nálam az android rendszer eszik 84%-ot, nem vagyok benne biztos nyerő volt a ROM flashelés TWRP-vel a hibaüzenet miatt
Mondjuk wakelock detectoron nem látok semmi kiugrót, lehet a használatból fakadóan sok ez nálam. Arról nem tudok nyilatkozni meddig bírja töltéssel, kocsiba töltés nélkül navigálok vele napi 1.5-2 órát, az leszív olyan 40%-ot, melóba lemegy még 10%, így este mindig bedugtam eddig töltőre. Bár átlag 5 óra alvásom alatt 1%-ot szokott esni a töltöttség wifi-vel, meg minden szinkronnal együtt (3 gmail, 1 céges mail, nagios monitor, stb.) -
KukkSteve
senior tag
-
tolvaj!
őstag
-
gubabela
senior tag
Igen, sajnos kevés az európai nyelvet normálisan támogató téma (azért van pár), de a kevert módban be tudod állítani a neked tetszőt( háttér+ikonok (ikonoknál jó a fordítás, bármelyiket tudod használni)+akár boot is!). Lock screennél a vagyula félét használom, rendesen megy és van időjárás is lockon.
-
Az én mágnesesem akkor már elite stuff, 1100 Ft volt szintén ebay
Mondjuk egy ilyen jobb lenne, mert a mostaninál megdöntve használom a telefont, így menet közbeni black box bukta, a tiéddel meg mehetne.
Azért reménykednék a gyáriban előbb utóbb, mert a magnetic sensort sokszor használják tartozékok érzékelésére, más nagy értelmét nem is látom hirtelen. -
-
-
gubabela
senior tag
-
gubabela
senior tag
Nekem úgy működik,hogy telefonról alkalmazásából simán enged belèpni, de ha pc- ről akarok bejelentkezni, akkor küldi telóra a megerősítő sms- t. A sima xiaomi accountomat adtam meg ès hozzárendeltem a telószámot. Ha pc- ről belèpsz akkor hozzá tudod adni a telefonodat is. Látszik az eszközök között ha a telefon is neten van.
-
gubabela
senior tag
-
McReay
aktív tag
Hihetetlen, rákattintok a letöltése és a winfos azt írja ki, hogy a kép túl nagy ahhoz, hogy megjelenítse!
(ps sem tudja megnyitni...naggggyon érdekes)Szerk.
1-es, 3-as kép valamiért sz@rakodik (nálam), 2-es kép lejött és megjelenik, na az tényleg jónak mondható képminőség! -
McReay
aktív tag
Fakónak érzem a képet, de lehet, hogy csak a fényviszonyok ill. a tömörítés miatt!
A tömörítés ellen a megoldás photobucketen a következő
Kattints a kis fogaskerékre
utána pedig itt pipaEzek után, ha feltöltöd a képet és belinkeled nekünk, akkor jobb oldalon alul, ha a Download-ra kattintunk akkor meg tudjuk nézni a képet eredeti méretben!
Kicsit kacifántos, de csak egyszer kell megcsinálni. -
McReay
aktív tag
Photobucket?
(egy gyors regisztrálás és kész, van benne original size funkció) -
kcsa
veterán
-
gyuszito
senior tag
Nem tudom, hogy mennyire vastag a valóságban, de elég jó találmány, mert ha bele gondolsz, egy alap fólia elég gyorsan karcos lesz. Saját tapasztalat, hogy 1-2 nagyobb karc nagyon gyorsan rákerül, pedig tokba zokniba minden fenében védtem eddigi telefonjaimat, és azok már zavaróak. Nade ki szeretne hetente fóliát cserélni? Erre lesz jó, mert hőkezelt üveg, és így szinte "karcálló".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Packeta
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 07.21. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest