Új hozzászólás Aktív témák

• Jinx L. Joke

csendes tag

Sziasztok!

Én örülnék egy ilyen összefoglalónak, én most váltottam 4a-ról 5-re. Eddig nagyon bejön, bár a mérete már ennek is egy picit túlzás, pedig alig pár mm-rel több mint a 4a. Valószínűleg csak meg kell szokni.
    Ki milyen tokot ajánl hozzá?
    4a-n Spigen Thin Fitem volt, azt nagyon szerettem, de úgy látom az 5-nél a Thin Fit már nem annyira Thin, mert a gombokra is raktak védelmet még talán vastagabb is.

Ha valakinek van esetleg elfekvőben otthon, amit megmutatna/eladna az írjon.

Most először életemben elgondolkodom a teljes tok/fólia mentességen is, annyira jó a fogása a telefonnak.
    Az egyetlen probléma, hogy a képernyő csere az majdnem a telefon ára még egyszer... Szerintetek egy üvegfólia is véd a töréstől, vagy az csak a karc ellen jó? (Pixel 4a-ra vettem hármas csomag fóliát, de másfél év után még mindig az első van rajta, mert annyira nem karcolódott, hogy felesleges lett volna cserélni.)
    Köszi a tapasztalatokat!

(Visszaolvastam a fórumot majdnem az elejétől, szóval láttam pár javaslatot, de talán mostanra már hosszabb távú tapasztalatok is kialakultak, azért kérdezem újra. :) )

Új hozzászólás Aktív témák