- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
ha a mit tennél? volt az utolsó, akkor:
Tegnap éjszaka kimentem kocsival a nővérem elé. Leparkoltam, erre látom, hogy egy srác a barátnőjével tolat ki az utcára egy Thalia-val, padlóig nyomta a gázt (gondolom menőzni akart a csaj előtt) és telibe a szembelevő ház előtt parkoló Ford kombi hátulját. Félreállt, majd megnézte, hogy látszik-e (nyilván) és továbbhajtott. Csöngessek be a faszihoz, hogy a szomszéd volt, vagy hagyjam? -
proci985
MODERÁTOR
hát ja, szerintem nem gondolt bele, hogy a 300-400ezres használt laptop még mindig nem az a kategória, amit csak úgy odaadnak tesztelni pár napra. főleg, ha túlhajtani is akarják (ez nem volt benne az írásban, de sejthető). másik oldalról meg szerintem nincs 50 ilyen modell egész Magyarországon.
-
ArchElf
addikt
Azon kívül, hogy felsorolta őket, és mindegyik mellett volt egy link és néhány mellett kép, semmi egyéb nem volt benne. Ezt megkritizáluk, hogy no info, meg Market kereséssel majd mind megtalálható (én egy kicsit provokatívabban) és erre lefikázott engem, a fikázásom, a blogom, meg úgy a "fajtámat" is... Adtuk alá kicsit a lovat, aztán besértődött - végül írtam neki, hogy ha nem bírja a kritikát, tiltsa le a hozzászólásokat.
Természetesen kitörölte az előzőt, és megcsinálta ezt.AE
-
-
hoffman_
nagyúr
Nem emlékszem már pontosan, de egy asszem area51 nevű tagunk örült meg az új rangjának, és amikor elkezdtünk poénkodni, hogy biztos ott melózik - öcsém, zöld nagyszemű űrlény avatar, hát ziccer - akkor megsértődött, és befenyített hogy offolja a topicot. Erre senki semmi reakció, következésképp zárta. Kár érte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Metal topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest