Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
-
danih
veterán
Bizony, ja és ez itt a lol
-
Z86
őstag
Sandrew a Zújjonctopikba poénból megemlítette, hogy végre kirakták Zohant az oldalról és linkelt mellé egy ilyet. Utóbbi ezt sértésnek vette, berágott és beköpte. A törölt topicban Sandrew csalódottságának adott hangot amiért ez megtörtént és hangsúlyozta, hogy előtte hosszasan poénkodtak egymással.
-
localhost
Közösségépítő
Szervusz!
Én meg 0.0.1 (és valójában és én is Zoltán)
Például sosem olvasom a "hogy néznek ki a gépeink" topicot. És [még!] nem ismerek minden felhasználót. És ennek nem sok köze van ahhoz, hogy a segítő szándékom kárba vész, akár Sonky akár nem.
proci985 >>> Köszönöm!
Ami kicsapta nálam a biztosítékot, az nem ez az eset, hiszen van ilyen, ha szeretem, ha nem. Hanem abból lett elegem, hogy ma reggel az általam hozzászólt topcokból négy (!) is volt, ami elpárolgott. NÉGY! Abból egy az "msnvírusos". És továbbra sem tudom, ki ez az ispe, de őszintén egyre kevésbé érdekel, mit ahogyan a másik három sem.
-
localhost
Közösségépítő
Hát persze.!
Én vagyok a hülye, hogy mindenkinek, mindent elhiszek.
Tőlem nyithat egy újonc egy topikot és belesírhatja a világba, hogy a nővére valamit elállított a gépében és emiatt nem tudja kinyomtatni a házi dolgozatát, vagy az önéletrajzát, most mitévő legyen.
És én hülye meg megpróbálok segíteni, akkor is, ha bélabucijenő001 a neve és sosem láttam még erre.
Aztán másnapra meg törli az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen házat vegyek?
- LEGO klub
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iOS alkalmazások
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged