Új hozzászólás Aktív témák
-
solena
tag
válasz
Vakegérke #2029 üzenetére
Lehet, azért gyűlik neki a strigula
Nem látok bele a tevékenységükbe, így semmilyen szempontból nem akarom őket megítélni.
Más oldalon tevékenykedő (vagy már csak múlt idő) modit ismerek, meg beleláttam az ottani dolgaikba, és mikor arról volt szó, hogy engem is felkérnek, azt mondtam, hogy köszönöm, de nem. Én nem "hallgatom" az anyázást -
solena
tag
válasz
Vakegérke #2027 üzenetére
Hát, látszólag nem történt vele semmi, leszámítva, hogy a posztja is el lett távolítva, de azért remélem, kapott egy ejnye-bejnyét. A topik törlését nem kértem, de ha már szóltam a modoknak (lehet, sikerült nagyon hülyén fogalmaznom), rájuk bízva a döntést, lehet, ők így látták jónak.
-
Dany007
veterán
válasz
Vakegérke #1899 üzenetére
Na igen. Mondjuk ha megtehetném, én is ezt tenném, szó se róla.
Csak akkor nem állnék ki úgy beállítva magamat, hogy jajj szegény nem is sok ez a pénz és milyen gyorsan elmegy. Hát igen, így el bizony.Mondjuk köszönést nekem is úgy tanították, hogyha belépek valahova akkor köszönjek. De persze ez függ az adott helységtől is. Ha mondjuk egy MediaMarktba megyek be, akkor nyilván ott nehezebb körbeköszönni mindenkit.
De ha egy kis üzletbe, ahová ha belépek ott van előttem az eladó, akkor nyilván köszönéssel kezdek.De mondjuk ez megint egy olyan dolog, hogy nettó 180k-ért pont lesz...nám ki köszön előre és ki nem.
-
ytmusic
csendes tag
válasz
Vakegérke #1819 üzenetére
Ebben az a vicces, hogy a garanciális ügyintézés majdnem 2 hónapig tartott. A hibás számsorról meg annyit, hogy majdnem egy hétig észre sem vették/nem is jelezték hogy hibás, csak akkor mikor fenyegetőztem.
Azt írták majdnem 1 hét múlva, hogy kész az alaplap, pedig írták hogy átutalják a pénzt...
Egyébként ha olvastad volna mindet, talán megértetted volna a történetet. Kb. 3-4 e-mailben voltam trágár a kb 50-ből, mert nem kicsit húztak fel azzal, hogy látják az emailt, de nem válaszolnak semmit. És a végén volt ez csak, az elején nem válaszoltak a kulturált e-mailekre, csak a fenyegetőzésre... És az írásodból is látszik, hogy nem olvastad el az elejétől a végéig. A lényeg hogy nehezen, de megkerült az összeg. És nem lett volna ez, ha tényleg betartják amit ígérnek... No de mind1. Ez már túl van tárgyalva, végre lezárult az ügyem örökre a PCX-el. Köszönöm szépen mindenkinek! -
Jhonny06
veterán
válasz
Vakegérke #1795 üzenetére
Pedig direkt nem tettem ki a képeket, csak egy linket. Illetve +1 olyat, amin nem látszott semmi. A kolléga nagyon nem szimpatizálhat velem valamiért, már volt egy finoman szólva is érdekes húzása, amit nem tudott kimagyarázni.. na mindegy.. nem ér annyit, hogy foglalkozzak vele.
-
danih
veterán
válasz
Vakegérke #1769 üzenetére
Á, dehogy.
Amúgy ez mi volt? -
k!nG
aktív tag
válasz
Vakegérke #1751 üzenetére
"Értesítést nem kaptam, indok nincs, zárva."
Ez altalaban igy szokott lenni.
Gondolom ez azert lehet, mert par embernek ebben a temaban eleg szelsoseges velemenye van. Csomo hsz-t toroltek is ahogy latom. En is szimplan azert nem irtam be a topicba, mert ha leirom mit gondolok oszinten akkora temp bann-t kapok, mint a haz.
-
Воланд
titán
válasz
Vakegérke #1691 üzenetére
"Mondd, miért érzed úgy, hogy feltétlen be kell bizonyítanod igazadat?"
mert hulyeseget irkalsz es meg neked all feljebb, azert.
5 percen belul eszedbe jut, hogy hoppa, masnak is irni akartam? ot percen belul akkor szerkesztunk, hogy ha az adott hsz-t szeretnenk kiegesziteni, nem pedig masnak valaszolni.
"Csak nem vitatod el, hogy ez így van?"
nem. ha felfognad azt amit ott es itt is irtam, akkor lathatnad, hogy nem ezzel van problemam. hanem peldaul ezzel. kovethetetlen.
"Aztán ugye még beszélgethetnénk a hozzászólás vadászokról, akiknek csak az a céljuk, hogy előrébb jussanak a ranglétrán."
nem beszelgetni kell roluk, hanem jelenteni a modkerben, aztan majd leszoknak rola.
-
-
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Vakegérke #1277 üzenetére
Leírta a kedves seftes az üzletszabályzatát, amit bátorkodtam kiegészíteni azzal a ponttal, hogy mivel a tevékenységét üzletszerűen végzi, nyilván számlát is ad, ÁFÁ-t, adót befizet.
(ez a vesszőparipám, nem vagyok finánc, tőlem mindenki azt csinál amit akar, de feláll a hátamon a szőr az ilyen Johnny megcsinálja Amerikát emberektől, nagy arccal üzletszabályzatot meg nyitvatartási időt ír, nagy tételben seftel, de sem a PH!-nak sem az államnak nem rója le ami jár, pedig mindkettőre köteles lenne.)
Ez után egyszer szerkesztette a bejegyzést, majd úgy döntötte, a titkokat a továbbiakban megtartja magának.
-
danih
veterán
válasz
Vakegérke #1178 üzenetére
Ha mi tudjuk, hogy kamu, de élvezzük a mesét, akkor szerintem talán megbocsájtható a dolog.
Ez szerintem akkor lenne igaz, ha a mesélő stílusa megfelelő volna - emberi, baráti, kikacsintó. Ami itt kiakasztott sok embert, az a mesék és maga a mesélő személye közti diszharmónia. Ezt a hallgató ösztönösen érzi. A mese akkor jó, ha jól tudják elmesélni - szerintem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest