Új hozzászólás Aktív témák
-
-
greenity
senior tag
Közölte, mutatott egy általa kapott privátot, hogy mit írtak neki... nem ismerem aki írta, de nem tudom, azért olyat itt nem szokás.
Én egy elég empatikus némber vagyok és egy ideig próbáltam segíteni, de bármit írtam jöttek a de ez meg de az... amit meg nem bírok senkitől... -
Na az ilyen mehet a ....ba, de komolyan. Szerintem simán összekamuzott mindent...segíteni próbáltunk. Még azt is leírtam neki, hogy tudja a helyesírását tűrhetővé tenni. Ekkor azt mondta, színvak, nem látja a piros aláhúzást (köhömm...), meg angol böngészője van. Levéstem, hogy állítsa magyarra, ha Chrome-ot használ...
-
danih
veterán
Ez sem volt hosszú életű.
Vadász, vadász... -
ch003067
addikt
-
Huma
addikt
Itt csak képletesen kell berendezni a szobát. Válaszolsz egy kérdésre és megjelenik egy bútor.
Én most kitöltöttem kétszer. Egyszer úgy ahogy én csinálnám a dolgokat egyszer pedig úgy ahogy szerintem elvárnák tőlem.
Első = bukta.
Második = átmentem.Értelmetlenek ezek a tesztek. Tök bugyuták. Akinek van egy kis esze az simán kijátssza.
Pont mint a sorozásnál a pszichológiai tesztet. -
Szten Márs
nagyúr
-
localhost
Közösségépítő
Itt azt írja megunta.
Manapság már az is elterjedőben van, hogy ha valaki (például én) hozzászólásában nem teljesen ért egyet az írás eredeti megfoglamazójával, ne adj isten ellenérvet ír, akkor inkább nyom nélkül kitörlik az egész bejegyzést.
Felelősségvállalásból, etikából, gerincességből elégtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen autót vegyek?
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged