- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Nemár... Valaki ezt tényleg komolyan gondolja?
Mármint tényleg van egy ilyen ember valahol a világon, aki azt hiszi ha webfordítóval benyomat egy ilyen gagyiságot egy szakmai oldalra akkor lesz aki majd jelentkezik rá? :SÉn sokáig azt hittem, hogy ezek az e-mailek meg hasonló baromságok csak poénból jönnek. Úgymond valaki szeret szórakozni... Eszembe nem jutott volna, hogy valaki ezt komolyan azért csinálja, mert szerinte van értelmes ember a Földön aki ennek bedőlne... :s
-
Thome
veterán
Szerintem nem írtam sehol a topik tartalmával kapcsolatos szöveget, hogy volt-e értelme vagy sem. Ami még azt is illeti, azt se mondtam hogy válogassák ki, azt írtam, hogy hagyják így és kész, azt a részt töröljék csak, ami a végső döntést szülte, a többi archiválásra, és viszhall.
-
Winner_hun
félisten
Ja hogy rss. Azt amikor használtam máshogy használtam. Ez alul kiírta a címeket, nagyon jó volt. Kár hogy az újabb FF verzióknál csúnya beakadásokat csinált, így meg kellett tőle válnom.
De pl. a tecső minek van kiírva? Helyet foglalja csak, az ikonjáról simán felismerhető, feleslegesen foglalja a helyet. Nálam így néz ki, ehhez viszonyítokTudom van 1-2 oldal aminek nincs logója de azok is úgy vannak elhelyezve hogy tudjam mihez tartozik, az előtte levő ikonokkal ki tudok igazodni rajtuk. Illetve ezek sokszor csak ideiglenesen vannak ott, ahol. Ha mindnek ki lenne írva a neve akkor sok-sok soros lenne a könyvjelzős részem.
-
Winner_hun
félisten
Ez a kiterjesztés nálam remekül működik a mai napig, legfrissebb firefoxszal
Illetve nem 100%-ban remekül, eBay-es fizetésnél ha belépek PayPal-re akkor nem engedi az egész oldalt csak úgy lementeni, ott kézzel kell kiválasztani a területet.
Illetve most jut eszembe hogy a PH-t meg összecseszi, de hogy miért azt nem tudom. Logouton rendesen működik. Lehet valami gubanc van a PH kódjával.
Amúgy a könyvjelzőid - már bocs - szörnyűek. Mi az a sok egyenikon? Meg az a rengeteg kiírás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Hikmicro Habrok 4K HE25LN éjjellátó keresőtávcső
- Eladó DOXA 165.10.015.10 óra
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest