Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Vakegérke csak az álláspontját írta le. Az mindenkinek van. Én így kezeltem az egészet. Nem címlapos írás volt. Saját és érdeklődők használatára állítottam össze. Igen is van rá igény az általunk favorizált helyeken. Ennek ellenére a vita elkerülése végett töröltem s csak olvasható formátumban magam számára elmentettem. Ezt ugye nem lehet elmenteni emiatt így inkább magán dolog. Ennek ellenére sokan egy ilyen vacakságból is hadjáratot kerekítettek. Érdekes hogy a legtöbb ellenző igen magas "rangú" és hozzászólású kolléga. Mi inkább csak segítünk s a lényegre koncentrálunk, az adott helyeken a fecsegés lényegtelen s 1-2 hsz alatt kell rendezni a helyzetet. Ebben a formában meg célravezetőbb ez a módszer vagy bár mely említett fajtája. Sztem hanyagoljuk továbbiakban a témát, ahogy én is tettem. Nem ér ennyit. Mindenkinek van álláspontja s azt tiszteletben kell tartani.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
Mondd, miért érzed úgy, hogy feltétlen be kell bizonyítanod igazadat?
A törölt írás arról szólt, hogy akadnak, akik akár percenként írnak új hozzászólást, holott ha használnák a "Szerkesztés" gombot, mindenki jobban járna.
Egyébként is:
"Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat."
Csak nem vitatod el, hogy ez így van? Aztán ugye még beszélgethetnénk a hozzászólás vadászokról, akiknek csak az a céljuk, hogy előrébb jussanak a ranglétrán.Adott a véleményed, és adott az enyém.
Pont, és nincs tovább. -
-
danih
veterán
Hát... lehet. De J.A-zni sem, ez nem JT a full house-ból vagy MM vagy SP
Egyébként: következő potenciális versenyző már a láthatáron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged