Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Dany007 #1898 üzenetére
Az utolsó pár hozzászólást nem olvastam, de azt még láttam, hogy nem sokan sajnálgatták szegény szerzőt, aki be kell érje havi 400 ezerrel, 70 m2-es albérlettel, meg extra csúcs helyekre jár, hogy elkerülje a csőcseléket, meg nehezményezi, ha a vevő nem köszön előre...
-
föccer
nagyúr
válasz
Dany007 #1698 üzenetére
Multi Level Marketing. Egy "különleges" kereskedelmi forma, amiben általában igen durván túlárazott termékek lehet megvenni illetve eladni. Az egész arra épít, hogy valaki (aki belép valamelyik szinten) az ismeretségében kezdi el értékesíteni a termékeket illetve beléptetni az értékesítő hálózatba. Az általa beléptetett emberek által generált forgalom után is kap jutalékot. A belépők többsége meghülyül, mert azt hiszi, hogy "dől a lé a semmiből" (mert ugye ez az egyik beléptető szöveg). Persze ez nagyon nem így van. Persze amire erre rájönnek a delikvensek általában a környezete/barátai/rokonai megutálták az folyamatos, erőszakos tukmálástól. Ez utóbbi miatt eléggé rossz sztereotípiák övezik körül az MLM-et.
Véleményem szerint nem az MLM rendszerével van gond, hanem azzal, hogy az emberek túlnyomó része nem képes az emberi kommunikációra és ezért borzasztó rosszul kezeli az MLM rendszer adta lehetőségei. (lásd előző bekezdés utolsó részét.
üdv, föccer
ps: jah félre értettem amit írtál.
Meleg van na
üdv, föccer
-
-
Eastman
addikt
válasz
Dany007 #1241 üzenetére
Nagyon nem jött ki a matek része.
6 év alatt nem lehet elvégezni a 12 éves szakorvosit. Sokat nevettünk - vagy épp' kerekedett a szemünk - a sztorikat olvasva a barátnőmmel aki tényleg egy kórházban dolgozik valódi orvosok keze alatt. Még a kórházigazgató vendégem is megkérdeztem, hogy valaki el tud-e végezni egy 12 éves sulit fele idő alatt és medikusként rákos kisgyermekek szüleinek mondhatja el a rossz hírt, ahogy hősünk állította egy törölt bejegyzésben. Ő csak annyit mondott, hogy kizárt. (
) Csak sajnos egy-egy félresikerült "orvosi" tanács komoly problémákat is okozhat.
Nem kis felelősség. ...már annak aki ezt átérzi...
-
moonlight115
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
pont írni akartam...sok az idiota...
sír a gyerek és megharapdálják hátha elhallgat....meg eltörik a kezét "véletlenül" a nagy csitítás közepette...és ezeket híradoban láttam...
na mind1....ment a kukába, ne foglalkozzunk vele...meg te se...törődj a sajátoddal. majd ha nyersz a lotton, akkor örökbe fogadhatsz egy párat, addig meg ne szomorítsd magad, ugy sem tudsz mit tenni ellene.
-
-
Thome
veterán
Talán ha 10hsz-em volt, szóval nem zavart a téma túlzottan, csak a módszer, amit tettek. Tehát mégegyszer kihangsúlyozom, az értelmét nem vitatom mert nem volt, a hsz-ek száma sem zavar, csak a módszer, hogy besokalltak és puff, mindent kitöröltek, a szimpla zárás helyett.
(#764) Kalandor: Értem, de eddig sem ezekkel a dolgokkal volt a problémám, hanem a módszerrel (jobban meghatározva, a megvalósítással).
-------------------------------------------
De már tök lényegtelen ezen vitázni, szóval nem csépelem tovább a billentyűzetet!
-
Szten Márs
nagyúr
Az egész bejegyzés aktuálpolitika volt. Hogy a hozzászólások miről szóltak, tök mellékes, mivel már a bejegyzés maga olyan témáról szólt, aminek a PH-lapcsalád nem kíván helyet adni (lsd: alapelvek), így nyilván törlésre volt ítélve. Szerintem ritka tiszta és egyértelmű helyzet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magisk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged