- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ehhez kepest nem nagyon becsulte meg. Ha jol szamoltam a mostani, utolsoig tizszer volt mar kitiltva. Szoval szep lassan kapta a jeleket, hogy vissza kene venni, de persze mindenki maga tudja. Raadasul az elejen nem is kapott nagy buntiket, azt se mondhatja, hogy nem voltak vele turelmesek.
-
Dany007
veterán
Neee! Bakker! : o
Ja, tudom. Régen olvastam még azt is egy ideig mikor elment innen, de aztán elfelejtettem.... Hát a PH! az alap, aztán ennyi.
Biztonsági őr : o LoL. Nem tudnám kinézni. Durva mik vannak. Azt gondolnám marad valami műszaki területen. "Szólhatott" volna h ő az aki... Gondolom a modik is tudták akkor meg már mindegy. -
DeFranco
nagyúr
Szeretnék olyan világban élni, ahol ezt nem kell hozzátenni.
@localhost: sonky beteg... soha nem fog a szemed elé kerülni, mert nagyon jól tudja, hogy hány pofonra kötöttek már tulipiros masnit, és tettek rá cetlit az ő nevével.
Nem mellesleg azért az ilyenekkel amúgy sem árt vigyázni, pont reggel hallottam a hírt, hogy valaki abba halt bele, hogy szimplán fellökték, elesett, és beverte a fejét. Én is sokszor vagyok azon a határon, hogy most már akkor is bemosok egyet, de tudod hogy van ez... biztos az lenne fatális vagy legalább maradandó, aztán lehetne menni csücsülni... hiába volna jó, nem lehet, nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest